ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evet ya, bu topiğin geri düşmesine izin vermiyelim, muhabbeti döner hem bunun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben hiçbiyerde rastgelmedimki aliyim oyuncağını, alsam kardeşlerim acaip sevinir haa görürsem aliyim(gider bi pelüşe 20 milyon derler kalbimi kırarlar ama alamayadabilirim :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Biraz geç olucak ama; Final beklediğim gibi bitti aslında. Bir tek Iroh'u o kadar bekledikten sonra çok kısa kesmişler ve seslendirenin değişmesi bariz bir şekilde etkilemiş karakterini. Lion Turtle çizimleri, gelirken çalan jenerik (elinde mevcut olan varsa öm plax.) ve Aang'in Lion Turtle'la konuştuğu sahneler çok etkileyiciydi benim açımdan. Azula'ya hayran kaldım ayrıca. Tepkileriyle, konuşmasıyla, çok kaliteli bir antihero. Firelord filan halt etmiş yanında. Bitmesine baya üzüldüm, aynı dünya üzerinde yan hikayelere filan yayılabilir mi diye düşünüyorum aslında ama, bu tadı vermeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 firelord anti hero değil palpatine'iydi zaten serinin, karakterini kestilrebildiğimiz, limitlerini bilmediğimiz ama cok guclu olduğunu kabul ettiğimiz tanrısal kötü amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 iyiler, kötüler diye ikiye ayırınca kötülerin büyük patronu olduğu için öyle bir karşılaştırmaya gittim zaten ben de, yoksa son bölüme kadar ve aradaki bir kaç bölüm dışında aktif rolü bile mevcut değildi yani. Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bence iroh'a falan odaklanan bir spin off yapılabilir. ancak başka bir avatar'ın anlatılması sıkıcı olabilir. çünkü geçtiği aşamalar gene aynı olacaktır çok süper bir hikaye bulunmadığı takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Phonix king ile darth sidious u kiyaslayamam. Sidious"un tirnagi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 anti-hero ile antagonisti karistirmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 3 günde bitirecek kadar sürükledi, ne güzel bir şeymiş ama aklıma takılan bişey var, azula'ya niye fire lord olacağı söyleniyor, lady olması gerekmez mi ? yoksa onların geleneğine göre fire lord diye sabit bir kalıp mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu benimde dikkatimi çekti bi de kıyafet konusunda pek tutarlı davranmamışlar mesela tough bi kare de fire nation kıyafetleri giyerken diğer karede kendi earth nation kıyafeti giyiyor, aang bi karede yalınayak takılırken bi sonraki karede ayakkabılar ile takılıyor falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evet bende sozan sidious'u dover demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Off Sonunda izledim.Çok duygulu, aynı zamanda acayip aksiyon içeren bölümlerdi.İlk iki bölüm bizi esas savaşlara ısıtırken,çoğu gizin ortaya çıkmasını sağlarken (bkz,White Lotus)sonraki bölümlerde savaşa doyduk. Savaş bölümlerini ağzım açık izledim,Aang saklanırken ben coştum "saldır saldır!".Element kontrolünü sağlayınca bir vaay çektim,spiritbending olayına girdiğinde daha da bir gaz oldum.Ama tüm avatar dizisinin en güzel savaşı bariz şekilde Azula vs Zuko'ydu.Adamlar yapmış,ağzım açık kaldı.Duyguysa duygu,savaşsa savaş,nefretse nefret...Aang-Ozai kapışması "olması gereken" şeklindeyken Azula-Zuko kapışması "beklenmedik"di.Çizenler her kimse gidip öpeceğim,Azula'nın çıldırmış halleri bu kadar güzel çizilir.Yıldırım oluştururken halleri bile dengesizdi,çok etkileyiciydi,her sahnesini içtim resmen.Sonunda da bir o kadar hüzünlendim,sonradan ne oldu Azula'ya,çok merak ediyorum.Bu savaşın en komik yanı,Zuko Azula'nın yıldırımını beklerken arkadan Katara'nın görüntüye girmesiydi hehe :) Gelişme ve sonuç hepimizi doyurdu; ama yine de bende bir tamamlanmamışlık hissi bıraktı.Mai,Ty Lee,Jet,White Lotus ve ustaları, hepsi alelacele geçiştirilmiş kişilerdi.Hele Mai-Zuko ilişkisi "Zuko iyileşirken Zutara'ya göz kırptık,bari olayı en son Kataang'e çevirelim,fanlar üzülmesin" olarak gözüküyordu.Bu 4 bölümden rahat 6 bölüm çıkardı.Tabi böyle yapsalar beklentileri karşılayamayacaklarını da düşünmüş olabilirler.Yine de çok çok çok güzeldi her şey.Devamı gelmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu arada azula-zuko savasında arkadaki muzik de mukemmeldi, avatar'daki diger klasik savas muziklerinden degildi, savası iki katı daha guzel yapan yegane seydi bence =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 azula Azula'nın aynanın karşısındaki hali-hareketleri de mükemmeldi,bu kadar iyi yansıtılır.Buradan anlıyoruz ki Azula,Zuko'ya karşı her zaman bir eziklik hissetmiş,belki ateşbükmede değil ama sevgi konusunda.Son dayanağı babası da onu satınca yalnızlık neymiş anladı ve sonrası malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 benim anlamadıgım, azula fire lord olarak taclandırılırken, orada niye izleyen hic bi citizen yoktu ? azula da ozellikle ister boyle bi ilgiyi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Şutlaya şutlaya izleyecek adam mı kaldı lol Paranoyak olduğundan kimseyi almamıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 II. Abdülhamit gibi adammış azula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cuce said: evet bende sozan sidious'u dover demişim. Harry potter alir bence... lol kiyaslamaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 azula ile ilgili kız yıldırım falan atıyordu o son savaşında, ama saçma olan bir şey var. yıldırım için tüm duygulardan arınması, zihnini boşaltması lazım deniyor. ammavelakin azula delirmiş bir vaziyette, zihnini ne ara boşaltıyor anlamadım ben. yıldırım üretmeye çalışırken zuko'nun denemesinde olduğu gibi düz alev çıkarır diye bekliyordum ama olmadı, saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Fly said: azula ile ilgili kız yıldırım falan atıyordu o son savaşında, ama saçma olan bir şey var. yıldırım için tüm duygulardan arınması, zihnini boşaltması lazım deniyor. ammavelakin azula delirmiş bir vaziyette, zihnini ne ara boşaltıyor anlamadım ben. yıldırım üretmeye çalışırken zuko'nun denemesinde olduğu gibi düz alev çıkarır diye bekliyordum ama olmadı, saçma bence. masterlamış zaten azula yıldırım hedesini. zuko yıldırım olayını beceremiyordu onun için zihini boşalt meditasyon falan yap diyordu amcası. Sonuçta becerebildikten sonra o kadar da zor birşey değil. Birde bence firelord dan daha güçlü firebender lerda vardır ki sozen's comet te onlarda hayvanlaşmıştırlar ama hani nerdeler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 olağanüstüydü beklediğimden çok daha iyi yapılmıştı harika yani ötesi yok azulanın boiling rock bölümünde yaptığı 'jetpack' ateş bükme yeteneğini bütünüyle kullanarak yaptığı bir hareketti o zaman daha ortada kuyruklu yıldız yoktu e haliyle kendi gücünü kullandı burda önüne gelen en sıradan ateş bükücü bile kuyruklu yıldızın verdiği güçle haşır haşır ateş püskürtüyordu e haliyle zaten bu tekniği bilenler yani ustalar hiç zorlanmadan uçtu misal joeng joeng ve ozai yoksa azula babasından güçlü uçsaydı finalde osura osura uçardı :D pakku ve piandaoyu biraz es geçmişler onun dışında herkes maiyetten gözüktü bu arada eğer proje devam ederse başka bir avatarla devam edecekelerini söylemişlerdi aylar önce ama legend of aangle ilgili tahminen bir mini seri yada kitap daha bekliyorum acaba bir dahaki legend of ... kim olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ben havabükücülerin sonunu merak ettim, orasını havada bırakmaları kötü olmuş. Serinin adı "avatar:the last airbender" olduğu için başka havabükücü olmayacağı sonucunu çıkarabilirmiyiz? Bending olayının temeli gibi Appa bikaç tane potansiyeli olan genci toplayıp hava bükücü olarak eğitebilir mi? Yoksa Aang ve Kataranın bir türeyiş destani yazması söz konusu olabilir mi? Yani avatarın görevi güce dengeyi getirmek gibi bişey:P Hava bükücüler olmadan ne dengesi? Seri havada kaldı bayağı. "20 years later..." modunda bikaç şey gösterselerdi final bölümünde, orda olayları sonuca bağlasalardı güzel olurdu aslında, ama bu şekilde de açık kapı bırakmış oldular. İleride serilere devam edebilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Spoiler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ShadowFury said: Bending olayının temeli gibi Appa bikaç tane potansiyeli olan genci toplayıp hava bükücü olarak eğitebilir mi? Appa the Last Airbender Bison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Irktan geliyor sanırım bu yetenek, anca aang'in kataradan beş on tane çocuk yapmasıyla olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar