Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinek

Öne çıkan mesajlar

isohunt ve piratebayde dvd lerdeki ek bölümleride içeren 3-5 gb arası degisen tüm bölümleri içeren dosyalarda var arcane.

Bu arada nasıl altyazi konulur ögretirseniz onuda yaparım :)

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:41 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya dün sabah yatarken gördüm çok süper bişiymiş :D kaç aydır denk gelmemiştim ilk defa izledim :D böyle toprak bükücüleri hapise atıyorlardı bu kızda kurtarmaya gidiyordu falan kaçıncı bölüm o?

offfffff emalethin yazıyı okudum çok pis sabah akşam seyredesim geldi ama kotayıda yeni doldurduk naapsak acep :D hmmmmmmmmmmm neyse bir çaresine bakarız :D bi sezon ve bir bölüm ün boyutları ne kadar? 150mb falan olması lazım sanırım bir bölüm?

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 04:29 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

indirirken limewire kullanmanızı tavsiye ederim, hiç kullanmıyordum 2 senedir sürekli fake şeyler çıktığı için ama avatar'da üstün performans sergiliyor, torrent ve emuleye nazaran.

bir bölüm ortalama 170 mb

bölüm isimleri;

[spo]1. sezon:
1 the boy in the iceberg
2 the avatar returns
3 the southern air temple
4 the warriors of kyoshi
5 the king of omashu
6 imprisoned
7 the spirit world (winter solstice, part 1)
8 avatar roku (winter solstice, part 2)
9 the waterbending scroll
10 jet
11 the great divide
12 the storm
13 the blue spirit
14 the fortuneteller
15 bato of the water tribe
16 the deserter
17 the northern air temple
18 the waterbending master
19 the siege of the north (part 1)
20 the siege of the north (part 2)

2. sezon:
21 the avatar state
22 the cave of two lovers
23 return to omashu
24 the swamp
25 avatar day
26 the blind bandit
27 zuko alone
28 the chase
29 bitter work
30 the library
31 the desert
32 the serpent's pass
33 the drill
34 city of walls and secrets
35 the tales of ba sing se
36 appa's lost days
37 lake laogai
38 the earth king
39 the guru
40 the crossroads of destiny[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

2 sezonu da izledim, hastası oldum.

Favori karakterim Iroh.

[spo]
Waterbender izleyip onların stiliyle lightning reflect etmek nasıl bir imbalıktır? Signature move olayına da dikkatinizi çekerim, adam dragon of the west!

Mansiyon ödülü ise Appa'ya gidiyor. Ağır abi Appa, yiyorsa kızdırsınlar.

Toph da ayrı bir imba. Metal bükebilen earthbender, NERF? Durdurulamaz hale geldi resmen. Ah aaah 2. sezon finalinde Toph, Aang ile birlikte olsaydı görürdüm Zuko'yu, Azula'yı. Earthbending garantili bilet, koskoca Iroh'u bile kilitlediler Dai Li çapulcuları.

Zuko sezon finaliyle en kıl olduğum karakter ödülüne hak kazandı. Grats Zuko, Azula'dan daha fazla kıl olabileceğim biri olamaz diyordum ama sen ayrı bir rekormuşsun. Azula şerefsizin bayrak taşıyanı olsa da savaş alanında ve stratejik olarak veliahtlığın hakkını veriyor ama sen... Senden adam olmaz Zuzu, 3. sezonda Toph seni bir güzel pataklar, çaycı ocağına geri dönersin.

Avatar State de yalan oldu. Zaten Shaolin'den terk veletten ne beklersin... Üzülme Aang, suç sende değil carebear Airbenderlara Avatarlık ehliyeti verende... Açacaktın chakranın tıpasını, ver elini Avatar State, gelecekti Ruko, yakacaktı çıralarını!
[/spo]

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 06:02 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bende deli gibi limewire dan kasıp indirmiştim ilk 2 sezonu subatta cidden süfer :) 3. sezon hakkında önceden wiki de 5 temmuz deniyodu ama gelip geçti hala tık yok en son imdb de su yazı var.

[spo]Season 3, Episode 1: The Awakening
Original Air Date: ????
Currently, the ONLY confirmed information regarding season 3 are the episode titles for the first 5 episodes: "The Awakening," "The Headband," "The Painted Lady," "Sokka's Master," and "The Beach." Neither Nickelodeon nor any sources on staff have revealed any information regarding air dates or episode summaries. All information listed on this site regarding Season 3, with the exception of the above-named episodes, should be regarded as purely speculative and most likely completely made-up[/spo]

http://www.imdb.com/title/tt0417299/episodes#season-3

ayrıca imdb de cok dikkatimi ceken bi sey var, 41 bölümde yer alarak cast listesinin en tepesinde yer alan appa :)

edik: az önce şöyle bi şey gördüm, resmi açıklama gelmiş paramount dan
http://www.avatarspiritmedia.net/news_archive.php?month=7&year=2007
yani 30 kasım da ilk 5 episode u içeren volume 1 piyasaya sürülcekmiş buna göre ekim de baslar 3. sezon die tahmin ediyorum.

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 05:10 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Tam bir tarih vermemişler ama 30 Ekim'e kadar kesinlikle 5 bölüm izlemiş olacağız - ki buda Eylül'de çıkacağım ben demek oluyor sanırım - çünkü 30 Ekim'de 5 bölümden oluşacak ''Avatar: The Last Airbender - Book 3: Fire, Volume 1'' DVD'si çıkacak.

Ang'ın şaçı var!

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

internette türkçeleride var googleden aratırsan bulabilirsin(görüntü tv den çekildiği için pek güzel değil) düblajsız izlicem dersen www.sharebus.com da vardı galiba www.divxplanet.com danda alt yazılarını indirebilirsin ama ben türkçe düblaj lıyı daha beğenmiştim seslendirmeler daha güzeldi orjinalinden bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...