Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 isohunt ve piratebayde dvd lerdeki ek bölümleride içeren 3-5 gb arası degisen tüm bölümleri içeren dosyalarda var arcane. Bu arada nasıl altyazi konulur ögretirseniz onuda yaparım :) [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:41 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ya dün sabah yatarken gördüm çok süper bişiymiş :D kaç aydır denk gelmemiştim ilk defa izledim :D böyle toprak bükücüleri hapise atıyorlardı bu kızda kurtarmaya gidiyordu falan kaçıncı bölüm o? offfffff emalethin yazıyı okudum çok pis sabah akşam seyredesim geldi ama kotayıda yeni doldurduk naapsak acep :D hmmmmmmmmmmm neyse bir çaresine bakarız :D bi sezon ve bir bölüm ün boyutları ne kadar? 150mb falan olması lazım sanırım bir bölüm? [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 04:29 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 indirirken limewire kullanmanızı tavsiye ederim, hiç kullanmıyordum 2 senedir sürekli fake şeyler çıktığı için ama avatar'da üstün performans sergiliyor, torrent ve emuleye nazaran. bir bölüm ortalama 170 mb bölüm isimleri; [spo]1. sezon: 1 the boy in the iceberg 2 the avatar returns 3 the southern air temple 4 the warriors of kyoshi 5 the king of omashu 6 imprisoned 7 the spirit world (winter solstice, part 1) 8 avatar roku (winter solstice, part 2) 9 the waterbending scroll 10 jet 11 the great divide 12 the storm 13 the blue spirit 14 the fortuneteller 15 bato of the water tribe 16 the deserter 17 the northern air temple 18 the waterbending master 19 the siege of the north (part 1) 20 the siege of the north (part 2) 2. sezon: 21 the avatar state 22 the cave of two lovers 23 return to omashu 24 the swamp 25 avatar day 26 the blind bandit 27 zuko alone 28 the chase 29 bitter work 30 the library 31 the desert 32 the serpent's pass 33 the drill 34 city of walls and secrets 35 the tales of ba sing se 36 appa's lost days 37 lake laogai 38 the earth king 39 the guru 40 the crossroads of destiny[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 2. sezonun 19. bölümü elinde olan ve upload etme şansı olan varsa çok sevinirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben nerden cekerim bu sezonları birde altyazılı felanmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 2 sezonu da izledim, hastası oldum. Favori karakterim Iroh. [spo] Waterbender izleyip onların stiliyle lightning reflect etmek nasıl bir imbalıktır? Signature move olayına da dikkatinizi çekerim, adam dragon of the west! Mansiyon ödülü ise Appa'ya gidiyor. Ağır abi Appa, yiyorsa kızdırsınlar. Toph da ayrı bir imba. Metal bükebilen earthbender, NERF? Durdurulamaz hale geldi resmen. Ah aaah 2. sezon finalinde Toph, Aang ile birlikte olsaydı görürdüm Zuko'yu, Azula'yı. Earthbending garantili bilet, koskoca Iroh'u bile kilitlediler Dai Li çapulcuları. Zuko sezon finaliyle en kıl olduğum karakter ödülüne hak kazandı. Grats Zuko, Azula'dan daha fazla kıl olabileceğim biri olamaz diyordum ama sen ayrı bir rekormuşsun. Azula şerefsizin bayrak taşıyanı olsa da savaş alanında ve stratejik olarak veliahtlığın hakkını veriyor ama sen... Senden adam olmaz Zuzu, 3. sezonda Toph seni bir güzel pataklar, çaycı ocağına geri dönersin. Avatar State de yalan oldu. Zaten Shaolin'den terk veletten ne beklersin... Üzülme Aang, suç sende değil carebear Airbenderlara Avatarlık ehliyeti verende... Açacaktın chakranın tıpasını, ver elini Avatar State, gelecekti Ruko, yakacaktı çıralarını! [/spo] [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 06:02 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 arcane mesajını okudum ve kantarına tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 eheh bende deli gibi limewire dan kasıp indirmiştim ilk 2 sezonu subatta cidden süfer :) 3. sezon hakkında önceden wiki de 5 temmuz deniyodu ama gelip geçti hala tık yok en son imdb de su yazı var. [spo]Season 3, Episode 1: The Awakening Original Air Date: ???? Currently, the ONLY confirmed information regarding season 3 are the episode titles for the first 5 episodes: "The Awakening," "The Headband," "The Painted Lady," "Sokka's Master," and "The Beach." Neither Nickelodeon nor any sources on staff have revealed any information regarding air dates or episode summaries. All information listed on this site regarding Season 3, with the exception of the above-named episodes, should be regarded as purely speculative and most likely completely made-up[/spo] http://www.imdb.com/title/tt0417299/episodes#season-3 ayrıca imdb de cok dikkatimi ceken bi sey var, 41 bölümde yer alarak cast listesinin en tepesinde yer alan appa :) edik: az önce şöyle bi şey gördüm, resmi açıklama gelmiş paramount dan http://www.avatarspiritmedia.net/news_archive.php?month=7&year=2007 yani 30 kasım da ilk 5 episode u içeren volume 1 piyasaya sürülcekmiş buna göre ekim de baslar 3. sezon die tahmin ediyorum. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 05:10 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Avatar meets 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aegean Distanthorzionda filan Avatarla ilgili imdb den kaynak gösterirsen döverler hiç güvenilir olmuor. dong-bbu-feng.net e güvenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 avatar hareketi engellenemez! ısrarla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 temmuz da bitti ağustos başlicak hala yok ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İyi ki geç izlemeye başlamışım, sizin kadar erken izlemiş olsam 3. sezonu beklerken çıldırırmışım. Sabırsızlıktan monitöre Appa hesabı toslamak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 3 sezon ekimde baslıomus, Aq senin nick :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 oha bekle bekle geçmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 3 ekim resmi bir tarih mi? yoksa unoffical mı? daha önce de böyle tarihler verilmişti hiç doğru çıkmamıştı inşallah doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kaynak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 official Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Beyler yabancı site olarak distanhorizons.proboards31.com u öneriyorum, pati nasıl uo dan geldiyse orasıda burnaın yabancı ve avatardan gelen hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Tam bir tarih vermemişler ama 30 Ekim'e kadar kesinlikle 5 bölüm izlemiş olacağız - ki buda Eylül'de çıkacağım ben demek oluyor sanırım - çünkü 30 Ekim'de 5 bölümden oluşacak ''Avatar: The Last Airbender - Book 3: Fire, Volume 1'' DVD'si çıkacak. Ang'ın şaçı var! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yakışmamış saç ang e [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:18 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 OHa ne kadar iyi olmuş saçlı hali. Bence çok yakışmış. Katara ve Sokka da biraz büyümüş gibi duruyorlar. Yalnız ümitlenmemek lazım, airbenderların 80 yaşındaki hallerini de gördük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abooov süper olmuş bence. direkt şoparlığını atmış sanki aang üstünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nereden indirebiliriz sezon 1 2 yi altyazısı ile beraber merak ettim baya övdünüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 internette türkçeleride var googleden aratırsan bulabilirsin(görüntü tv den çekildiği için pek güzel değil) düblajsız izlicem dersen www.sharebus.com da vardı galiba www.divxplanet.com danda alt yazılarını indirebilirsin ama ben türkçe düblaj lıyı daha beğenmiştim seslendirmeler daha güzeldi orjinalinden bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar