GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Digiturk kanal 65'e Nickelodeon'u açmış. Orada Avatar'ı yayınlıyorlar ama hangi sezon hangi bölüm bilmiyorum. :( Dün yayınlanan bölümde toprağa hükmeden bir imparator arkadaşı ile kapıştı Avatar. Çocukluk arkadaşıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 1. sezon o toprak-kral'lı olan. Zaten forum ahalisi olarak 3. sezonu bekliyoruz sabırsızlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 YETER BEKLEDİĞİMİZ ÇIK LAN ÇIK ! avatar niye yayınlanmıyorsun jonem ? [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 22:34 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 merak ettim şimdi bende izliycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cok begendim len :D cok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Türkiye Fanları / Buda Tv'den kayıt bölümlerin yer aldığı fanların kurduğu yan sayfa Buda ek bilgi olsun. (Google'ın yalancısıyım) [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 06:50 tarihinde, Eraxx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 valla tarih filan verilmediğine göre sonbahara kalır gibi 3.sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bugun farkettim digiturk e nickeledeon (kanal 65) olmak kaydıyla geir dönmüş. avatar yayınlayıp yayınlamıyacaklarını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hergün 9:30 da gösteriyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Türkçe olarak hergün 17:30'da Nickelodeon gösteriyor.17:00'de olabilir tam hatırlamıyorum.1 sezon bölümlerini ezberlediğim için aylardır izlemiyorum Nick'den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yeni bölümler için ağustos diyorlar şimdi de. tey tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 1 yıl oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 pazartesi 3. bölümü gösterdi dünde fırtına adlı bölümü gösterdi :S nico da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu bahsettiklerin nico'dakiler 3. sezon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok :D 1. sezon 3. bölümü gösterdi 2 günde 12. bölüme atladı ona yakınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 az kaldı az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 1. sezonu yeterince seyretmiştim zaten. ikinci sezona başladım. 3 bölüm seyrettim. giderek daha da güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 vallahi ben sıkıldım tekrar izledim 2 sezonu tek oturuşta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 basla len artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 cok kızıyorum aang! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 3. sezon enrde arghhh :D Zaten deliricem digiturk te nick tekrar yayında die sevindim oda aynen cnbc-e gibi 1 . sezonu tekrar edip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 3. sezon cıksa acaba cnbc-e de yada digi deki nico da hemen gösterirlermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 zannetmemde bana farketmez cıktıktan 3 saat sonra torrentte 240 + seed ile bulunuyor hemen, ing de ii oldugundan indirip seyrediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 benimde ing fena sayılmazda genelde hep kaçırıyorum aynı yeri 10 kez izliyorum len nediyordu burda diye :) tr altyazı hemen cıkarmı acaba(daha 3. sezon başlamadan altyazı arıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: Pilot. Unaired Pilot Episode (edit) Sokka and his sister Kya must travel the world to find masters for Aang, who is the Avatar. However, they must evade a critical foe, Prince Zuko of the Fire Nation, who wants to capture Aang.Bu bölümü arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar