Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mortis said: hatırlar mısınız böle bi çizgi film vardı Aang vardı böle air bend ediodu falan. hey gidi be eskiden ne izlerdik HAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAAA AHAHAHAHAHAHAHAHAH ASDASDADASDF (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 :D hakkaten ne güzel çizgi filmdi, yarıda kalmıştı, sonunda noldu hiç bilen yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 On January 8, 2007, Paramount Pictures' MTV Films and Nick Movies announced that they have signed M. Night Shyamalan to write, direct and produce a trilogy of live-action films based on the series, the first of which will encompass the main characters' adventures of Book One. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Avatar'ın filmi mi geliyor? Hastasıyam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 valla milletin çizdiği çizgifilminin bir bölümü 2-3ayda bitiyorsa (malumunuz, bekliyoruz hâlâ) filmini benim torunlar izler artık.. kısa süre içerisinde çoluk çocuk yapma gibi bir niyetim de yok.. ona göre hesaplayın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hemde shyamalan çekiyo ha, güzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben de sonunda bi gazla basladım, saka gibi sardı bitirdim hemen eheh... yalnız topic'teki konusmaları pek anlamadım ya =), avatar'ın bolumleri cıkmıyo mu bayagıdır simdi ? en son 3. sezon 13.u bolum'u izledim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Avatar S03E14 COMİNG İN SUMMER 2008 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 peh bu sene yaz gelmeyecek o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sawer said: Avatar S03E14 COMİNG İN SUMMER 2008 .... Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nisanda gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hala izlemeyen varsa, onların ateşini azıcık da olsa alacak bişeyler upload ediverdim, buyrun; http://rapidshare.com/files/96906115/Chibi_Short_-_1_-_School_Time_Shipping.avi.html http://rapidshare.com/files/96908551/Chibi_Short_-_2_-_Swamp_Skiin__Throwdown.avi.html http://rapidshare.com/files/96910196/Chibi_Short_-_3_-_Bender_Battle.avi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bi tek swamp skiing'i izlemistim, iyi oldu bu eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bender Battle'ın sonu efsane olmuş ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 onları hala izlemeyen var mı? o zaman şundaki extra klasörünü mutlaka çekin: http://www.mininova.org/tor/1080067 Behind The Scenes.avi (25.5 megabyte) Chibi Short - 1 - School Time Shipping.avi (30.23 megabyte) Chibi Short - 2 - Swamp Skiin' Throwdown.avi (29.66 megabyte) Chibi Short - 3 - Bender Battle.avi (28.32 megabyte) Creating The Legend - 1 - Waterbending.avi (8 megabyte) Creating The Legend - 2 - Earthbending.avi (8.43 megabyte) Creating The Legend - 3 - Firebending.avi (8.68 megabyte) Creating The Legend - 4 - Airbending.avi (8.06 megabyte) Creating The Legend - 5 - From Real Life To Animation.AVI (31.59 megabyte) Creating The Legend - 6 - Voice-Acting.avi (39.43 megabyte) Creating The Legend - 7 - Ask The Creators.avi (24.68 megabyte) DVD Collection Ad.avi (6.63 megabyte) Ending - Credits.avi (3.03 megabyte) Ending - Nickelodeon Fish.avi (802.02 kilobyte) Ending - Nickelodeon Splat Logo.avi (275.63 kilobyte) Escape From The Spirit World.avi (225.8 megabyte) Opening Titles.avi (9.22 megabyte) Original Animatic Storyboard - Bato Of The Water Tribe.avi (186.35 megabyte) Unaired Pilot.avi (35.43 megabyte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bunların hepsi var da bende, nedense Toph'u seslendiren kızcağız yok hiçbirinde. Merak ediyorum nasıl bir tip çıkacak diye. Zuko'yu görünce yarım saat gülmüştüm mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 evataaa!! lan biraz daha gelmezse çizgifilm yapmayı öğrenmek için kurslara gidicem ve ben yapıcam devamını çin'de.. çakma olacak tabii ama seri biter en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hep sormak istedim,attıkları yıldırım ile mavi ateş aynı şey mi,yoksa farklı şeyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yıldırım farklı mavi ateş farklı. ama belki de bağıntısı vardır, birini yapabilmek için diğerini de öğrenmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 mavi ateş çakma. çin yapımı malzeme kullanıyorlar.. ciddi cevap veriyim mi? frekans yükseldikçe renk değişiyor. yani kırmızı alevin frekansı düşük, daha az sıcak ve mavi olanın frekansı yüksek daha çok sıcak. arada da yeşil alev olması lazım sanırım (kükürtle mi yeşil alev yapıyorlar acaba showbiz'de?) tabii beyaz en hobareyi, en öküzü oluyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yildirimin atesle alakasi yok ki, iroh yin/yang e baglayip current farkindan olusuyor sen de redirect edersin anca diye anlatmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 O zaman bu mavi alev,Azula'ya has bir şey demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 alevin rengi sıcaklık yüzünden akkor hale geçip ışık saçan gazlarla alakalı değilmiydi ya? karbondioksit kırmızı, su buharı mavi vs. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Asteroth said: Bunların hepsi var da bende, nedense Toph'u seslendiren kızcağız yok hiçbirinde. Merak ediyorum nasıl bir tip çıkacak diye. Zuko'yu görünce yarım saat gülmüştüm mesela. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Asteroth said: Bender Battle'ın sonu efsane olmuş ya =D ahaha +1, simdi izledim yerlerdeyim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar