dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya okurken ruhum sikildi yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yeni bölüm çıksın ya, yeter artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hepsi avatarsızlık yüzünden.böyle başımıza vuruyo işte. bizi suçlama, bu diziyi geciktirenlerin suçu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yeni bölüm çıkmış isohunt'ta indirdim izledim aang ateş bükmeyide öğrenince yeni bi tür keşfediyo, suyu bükerken ısıtıp kaynar hale getiriyo. çok mütişti inanan varmı? sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 offf on saat aradım torrenti çıktı die sonra spoilerlarını okudum göremeyince -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ahah çayda demler savaşta, irohla takılırlar artık.. naptın yigen yow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 torrent link vs. var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 aang ateş öğrenip gözlerinden lazer fışkırtacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Aang Zuko'ya dans öğretecekmiş... -_- Bu arada Kanada'nın çizgifilm kanalı YTV'de (www.ytv.com) Avatar'ın yeni bölümü bu cuma yayınlanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Drall benden saglam küfür yedin söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Drall öbür dünyada hesaplaşıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yapmayın abi bu tür şeyler komik değil. Yeni bölüm çıktığını görünce izleyene kadar bu konuya bile girmiyorum normalde. Amacında kullanın spoiler sistemini lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 katara bloodbending kullanarak aangi seks oyuncagı haline getirecekmiş, S03E14_bitmeyen ereksiyon.avi sabırsızlıkla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 said: Iroh: Fire is the element of power. The people of the Fire Nation have desire and will, and the energy and drive to achieve what they want. Earth is the element of substance. The people of the Earth Kingdom are diverse and strong. They are persistent and enduring. Air is the element of freedom. The Air Nomads detached themselves from worldly concerns, and found peace and freedom. Also, they apparently had pretty good senses of humor! ... Water is the element of change. The people of the Water Tribe are capable of adapting to many things. They have a deep sense of community and love that holds them together through anything. düşündüm de, air ve earth bana pek uymuyor. water ve fire'a daha yakın hissettim kendimi. ancak çok çabuk öfkelenen birisi olduğum için sanki fire nation'a daha iyi otururum gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 peki firebender ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bone a tam fire-water gider. Kaynar su, buhar, fısss vs :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 buhar iyidir, bak Iroh ne güzel sıcak su banyosu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yeni bölüm istiyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bu nasıl şarkıdır ya çıldırcam "Forget the next couple of lines, but then it goes... Secret tunnel! Secret tunnel! Through the mountain! Secret, secret, secret, secret tunnel! Yeah!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 benim bükücülük yeteneklerim imzamdan belli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yalnız adaptive, waterbenderlara girmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 zaten bende imzamda toprak ve suyu ima ediyorum bu çizgi seriden öncede toprak ve su elementleri favori elementlerimdi şimdi yerleri tamamen sağlamlaştı bu seri sayesinde :) hem kişiliğime hemde burcuma(oğlak) uygunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 magic the gathering'te de kırmızı deck ile oynardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Toprak su da iyimiş, direk çamur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar