arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 10-11 10'da konsept fena olmasa da izlerken baydım, o sebeple onu direk geçiyorum eheh. Yalnız Sokka'nın kılıcının çeliği tereyağ keser gibi kesmesi bende WTF ifadesi oluşturdu. 11 güzeldi. Dövüşleri ataricide street fighter oynayanları izleyen jetonsuz veletler gibi izledim vallahi. Azula Duracell reklamı gibi, almış yanına iki tane Dai Li, kiting 101 dersi veriyor. Hadi Aang airbender, hevesli çocuk atlıyor zıplıyor da bu kız niye böyle? Acaba evde kalınca mı böyle olmuş? Dai Li, dai sen kiminle aşık attığını sanıyorsun? Toph kilidi vurup adamı duvar saati yaptı. Ozai tesla coili dikti ama Zuko topraklama yapmış. Iroh tutulma sırasında parmaklıkları kırmış. Tamam adam kas yaptı, muhafızların kalbini kırdı ama 10 tonluk Appa gibi çeliği kırmak nedir, nerf nerf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya ben yeni bölüm istiyorum yine =/ şöyle bi genel en kil oldugum olay su ki, kataranin babasinin kataraya ayak bagi olmasi. adam git kenarda otur sen, guvenli bi yere ativerin, ya da baska biri tasisin. katara tamamen baglanmis durumdaydi bu bolumde, cok sinir oldum. yalniz var ya ohaa zuko avatara geciyor, lorda kthxby cekti, helal be zaten asik olmam ben oyle kiytirik adama, ne cevher tasiyormus belli oldu :) annesinin hayatta olma ihtimalini de ogrendik ya süper süper aang zavallim hala avatarlik konusunda bir kücük noobcuk. cok içim aciyor gercekten yakin zamanda farkettim ki, beni oyle uzaklastiriyomus ki RLdan, bi bardak suda bending yapicak duruma geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Zuko nefretini yenince çatır çatır çekti o lightning hareketini, babasını da bi güzel zımbaladı duvara, burdan kendisine 10/10 puan veriyorum, süper ayar oldu. Ayrıca adam olup Avatar takımına katılması ve annesiyle ilgili gerçeği öğrenmesiyle çok daha aktif bi karakter olucaktır. Her ne kadar ancak birkaç dakika izlemiş olsak ta günün yıldızı Zuko'dur. Azula... Ne denebilir ki güzelim planın içine etmeyi başardı o süper zekasıyla, ateş bükemediği zamanlarda bile ortalığı bi güzel karıştırdı, ateş ulusunu kurtardı, takımı da bi güzel fitil etti. Ayrıca yalan söylediği sahneyle Toph u oturtması da bayağı güzeldi:) İkincilik Azula'nın hakkı:) Aang... Esas oğlan... Plan tutmayınca çok feci içine oturdu, ayrıca Azula nın planına kanması da ayrı bi - puan. Ama savaş sahnelerinde iyi iş çıkarmasıyla, üstüne bi de Katara yı öpmesiyle günü kurtaramasa da olay budur dedirtmiştir, 3. seçiyoruz kendisini. Sezon ortasında yapıldığı için invasion un başarısız olucağı belliydi zaten, ayrıca Iroh un kaçıcağı ve Zuko nun Avatar takımına katılıcağı da belliydi, ama 3 ü aynı bölümde olunca tadından yenmedi, aşırı gaza geldim. Yeni bölümler ne zaman başlıycak? Şimdi sezon arasına mı girdiler? Ne kadar beklememiz lazım? Şimdiden Avatar krizine girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 avatarspirit de 16 kasım diyo sonraki bölüme bu cuma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Avatar spiritte bu son 2 bölüm illegal oldugu için konuşmak bile yaska. Onun bir hafta sonra dedigi puppetmaster la nightmares and dreams arasındaki bölümün UK de yayınlanma tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Arcane, 11. bölüm hakkındaki yorumun beni bitirdi abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 filmi 4. kitap olarak mı gelicek? bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 4. kitap yok , bu kitapda macera sona eriyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bana kalsa book 4: air book 5: tahta çıkarırım ama işte bu yüzden bana kalmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yardı Azula Duracell reklamı gibi, almış yanına iki tane Dai Li, kiting 101 dersi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Asıl yaran, Aang, foolish kazanova 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ehi öpüştüler abi sonunda 9da yasadigim husran burda sevince dondu ee gidip de donmemek var kizi öpiyim bari dedi aang ve KA-BUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yeni bölüm ne zaman :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya avileri indiremiyorum ya :( :( başka bir torrent linki bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 buldum ve izledim harika idi gerçi hep tahmin ettiklerim oldu ama yinede cok güzel 2 bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 12 yok henuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 herseyden önce 10-11 gözüksede aslında bunlar 1 saatlik tek bir bölüm olarak kabul edilecekmis orjinal yayın zamanında. O yüzden aslında bundan bir sonraki bölüm 11 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ozman 11 yok demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 simdiki 10 ile 11 i 1 saatlik tek özel bir bölüm olarka kabul et. Bundan sonra gelcek olan western airtemple 11 olucak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 avatar'ın eski bölümlerini full season halinde, yeni bölümlerini de güzel kaliteyle bir de subtitle'lı olacak indirebileceğim bir torrent var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yeni bölüm çıktı mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Bone said: avatar'ın eski bölümlerini full season halinde, yeni bölümlerini de güzel kaliteyle bir de subtitle'lı olacak indirebileceğim bir torrent var mı? hah, yeni kurbanlar geliyor! dayanamadın sonunda di mi? *evil grin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İlk iki sezon tam paket, altyazılı olursa türkçe bir şekilde tadından yenmez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 senaristlerin grevinde boşluğa düşmemek için anime takılayım dedim de bu avatar beni benden aldı arkadaş 4 günde tüm bölümleri izledim bitti aşırı dozda avatar almaktan krize girmiş durumdayım yeni bölümün çıkacağı kesin tarihi bilen var mı? tüm bölümleri sakin kafayla tekrar izlerken gün sayalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 zopik'e yolladıktan sonra size de ftp açayım isterseniz tüm bölümler var bugüne kadar çıkan. altyazısız ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar