Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tweety dişimi erkekmi?

reyou

Öne çıkan mesajlar

wildpervert
pati § 02 Nisan 2006, Pazar - 20:59 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bu ve buna benzer bi çok çizgifilmde cinsiyet konusu geçmediği için bi çok otoritede eşcinsel olarak adlandırılır(bkz: sponge bob). ama esas olarak XY olur kendisi.

--------------------------------------------------------------------------------
Boo, are you happy now?

Sponge Bob u dişi sanan var mıydı ki?

Artı şirinler commune bir hayat yaşadıkları içindir ki kimse şirineye sarkmaz. Çünkü komünizm in özünde erkek dişi diye bir ayrılık da yoktur. Herkes aynıdır, yalnızca birinin pipisi bir digerinin kukusu vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

o diilde mesajla biraz alakasız belki birden aklıma geldi..
ilkokuldaydık öğretmenimizi bir gün sınıfın ortasında kadınlar ve erkekler arasında ne fark vardır nasıl ayırd edilirler diye bi soru sormuştu.
bizde herkes elini kaldırıo işte birisi diyoki işte kadınların saçı uzundur bunun üzerine öğretmen erkeklerden de saçı uzun olan var diyo diğeri kalkıo işte erkekler sakallı bıyıklı falan ögretmen diyoki farz etki onu da kestiler birisi diyoki işte sesi kalın erkeklerin öğretmen diyoki yok işte ince sesliside var, ne desek çürütüyodu... en son kimsenin söyleyecebilieceği bişi kalmamıştı. yani neden böyle bişi sordu şu anda bile çözebilmiş değilim doğrusu. mevzu cinsiyetten açılmışken aklıma geldi de:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila@ hermaphrodite 'i googledan arattım.. çok terpiyesis.. manası neysi ki şimdi burda onu kullanmanın? ben de bilimsel bişi sandım valla.. ya da onun gibi bişi.. :)
dedikleri gibi bilimsel zaten de, senin girdigin siteyi merak edip ben de google a yazdim ve ilk linke tikladim
tiklamaz olaydim :(
Sosyal ağlarda paylaş

benim MSN de falan smileyleri var,ne bilim onlar bile dişi gibi gözüküyor

looneytunes sitesinde var bişiler orjinal sesler,tweety'nin kini arıyorum.

edit :

http://looneytunes.warnerbros.com/web/kids/kids.jsp

sol yukarda ki karakter devamlı değişiyor,refreshleyin,Tweety'nin ses hiç bildiğimiz gibi değil,resmen erkek :))))

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 02:07 tarihinde, chagy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...