moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: bu soru, şirinlerin sex hayatı nasıl sorusu gibi... +1+ Hatta neden şirinler şirineye sarkmıyorlar gibi bir soru. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:37 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sarkıyolar ben gördüm bi kaç bölümde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok ya onlar süslüye sarkar anca. topaçlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wildpervert pati § 02 Nisan 2006, Pazar - 20:59 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bu ve buna benzer bi çok çizgifilmde cinsiyet konusu geçmediği için bi çok otoritede eşcinsel olarak adlandırılır(bkz: sponge bob). ama esas olarak XY olur kendisi. -------------------------------------------------------------------------------- Boo, are you happy now? Sponge Bob u dişi sanan var mıydı ki? Artı şirinler commune bir hayat yaşadıkları içindir ki kimse şirineye sarkmaz. Çünkü komünizm in özünde erkek dişi diye bir ayrılık da yoktur. Herkes aynıdır, yalnızca birinin pipisi bir digerinin kukusu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: yalnızca birinin pipisi bir digerinin kukusu vardır da nerde kardeşim vucudu epeyce saran elbiseleri var kim erkek kim dişi sesini dinleyerek karar veriyoruz. git gözlüklüye şirine elbisesi çiz al sana gözlüklüye. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o diilde mesajla biraz alakasız belki birden aklıma geldi.. ilkokuldaydık öğretmenimizi bir gün sınıfın ortasında kadınlar ve erkekler arasında ne fark vardır nasıl ayırd edilirler diye bi soru sormuştu. bizde herkes elini kaldırıo işte birisi diyoki işte kadınların saçı uzundur bunun üzerine öğretmen erkeklerden de saçı uzun olan var diyo diğeri kalkıo işte erkekler sakallı bıyıklı falan ögretmen diyoki farz etki onu da kestiler birisi diyoki işte sesi kalın erkeklerin öğretmen diyoki yok işte ince sesliside var, ne desek çürütüyodu... en son kimsenin söyleyecebilieceği bişi kalmamıştı. yani neden böyle bişi sordu şu anda bile çözebilmiş değilim doğrusu. mevzu cinsiyetten açılmışken aklıma geldi de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: aquila@ hermaphrodite 'i googledan arattım.. çok terpiyesis.. manası neysi ki şimdi burda onu kullanmanın? ben de bilimsel bişi sandım valla.. ya da onun gibi bişi.. :)dedikleri gibi bilimsel zaten de, senin girdigin siteyi merak edip ben de google a yazdim ve ilk linke tikladim tiklamaz olaydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Amanın bende tıkladım!!! Korktum o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben de merak ettim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 http://www.angelfire.com/ca2/BornHermaphrodite/ Link verelim bari de kasmasın millet boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 onda sorun yok, ustteki fena, midem cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 en üstteki bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne yazik ki degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Link verin de o zaman biz de görelim. Ya da görelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 benim MSN de falan smileyleri var,ne bilim onlar bile dişi gibi gözüküyor looneytunes sitesinde var bişiler orjinal sesler,tweety'nin kini arıyorum. edit : http://looneytunes.warnerbros.com/web/kids/kids.jsp sol yukarda ki karakter devamlı değişiyor,refreshleyin,Tweety'nin ses hiç bildiğimiz gibi değil,resmen erkek :)))) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 02:07 tarihinde, chagy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 http://looneytunes.warnerbros.com/web/toons/toons_detail.jsp?id=toons_sports_junkyardrun3 şu çizgifimi izleyin,tweety var,sesi orjinal :) (çizgifilm başlamadan önce reklam koymuşlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o yastaki cocuklarda cinsiyet kavrami pek oturmadiindan ne farkeder, diyecekken ulan cinsiyetsiz toplum mu yaratmaya calisiyor bu amerikanlar yoksa diye derin dusuncelere sevk ettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tavukların cinsiyetini anlamak için kloaklarına parmak sokuyolarmış. Daha fazla soru sormayın.Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şüphesiz dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 o kirpikler ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 metroseksüel işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 efemine diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tweety erkektir zaten ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bizim dublajlarda da bi sorun olabilir. Zira Sailor Moon'da Zirconia denen biri var; bizimkinde erkek seslendiriyo. Ama aslında çok yaşlı bi bağyan. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Evet seslendirme konusunda pürüzler çıkabiliyo bazen:D Shaman King in bi bölümünde şaman konseyinin lideri olan teyzeden erkek sesi çıkmıştı dumur olmuştum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar