Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 benim için ölmelisin yaşayan genci napıım necrofiliyim ben
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Phyx hariç yok. O da kuzen bağı zart zurt. Git çay koy gel lan.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 selam, beni seven yok mu? intihara meyilliyim. lütfen. karı varsa tercihimdir [spo]asfdfsdgasdf, gülüyüm de yanlış anlaşılmasın[/spo]
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 2006 mesajlarında iki kişiden biri fistan yazmış. 2007de daha yazan yok. Fistanın karizma bodoslama çakılmış eheh.
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 artik aciklamanin vakti geldi, cons benim fake. killer da onun fake. angel_85'den sonra siradan bir fake yetmez diye boyle bir operasyon yapmak zorunda kaldim, ben bakmadigimda O.Ö. 18 adli bir genc calisiyor cons olarak.
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Axedice ta benim minion. Ardeth benim creep. Saeros benim mount.
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 PETİN BEN OLAYIM ANAM! TANKLIK YAPARIM AYI GİBİYİM! [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 12:21 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sen kodo gibisin hacı. Saeros kıvrak bir kısrak. Lüle lüle yeleleri var hem.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 üstteki dışında hepinizi seviyorm dfs
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Peki I <3 Xunn t-shirtünü nasıl açıklayacaksın bakalım sakız markası nick'li seni?
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Xhunarion, 04 Eylül 2007, Salı - 12:39 tarihinde demis ki: Peki I <3 Xunn t-shirtünü nasıl açıklayacaksın bakalım sakız markası nick'li seni? yanlış görmüşsün kalp değil başka bi şey o
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 pogodi kingpin Mille (nerde o yaaaaaaaa :( )
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 patide ne kadar alkolik varsa hepsini seviyorum. bir gün beraber alkollenmek dileğiyle.
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 dotaci le$ yiyici tayfasinin hepsine hastayim. khalaya bile yani...
Dev Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bi tane kahrımı az çekmemiş, türlü kirli çamaşırlarımı bilen ve sarhoş olduğum zaman aradığım zenci güzeli var. Onun hakkında anlatılacak çok şey ama anlatılmayacak kadar da özel şeyler var. Atlıyoruz o yüzden eheh. Bir tanesi var alemin kralı , capon uyruklu , ters kornere penaltı tadında bir insan. İstanbula gidersem onu da ziyaret etme planındayım. Tekrar teşekkürler animeler için abi. Sonra bir tanesi var hayatın en ağır tokatlarını yemiş bir fizikçi. Ama ne yazık ki hala yemeye devam ediyor. İlk fırsatta ona da bol alkollü bir gece ısmarlama düşüncesindeyim. Sonracığıma, bir tane böyle önceden birbirimize "tekme","tokat","kol","bacak" gönderdiğimiz, sonraları fallout oynadığımız , ondan sonra da ah be abi burda olsan da içseydik dediğim var. Ya asıl bir tanesi var zaten pati olarak görmüyorum onu o benim çok eski bir arkadaşım, hatta dostum. Ne desem az onun hakkında. Sonra sonra, Tool konserine birlikte gidecek olduğum canlarım var. Biri uzun saçlı biri kısa eheh. Pek tanımasam da İzmir Tayfasını diğer tayfalardan daha samimi buluyorum ve ilk fırsatta tanışmak lazım. Onları da seviyorum diyebiliriz.
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 edit:imla [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:14 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar