_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet arkadaşlar 1 Nisan'da yaptığımız şakaları paylaşalım :) Ben başlıyım ; Sözlüme bitti fln dedim ayrıldık baya bir konuştuk ağladı fln :P Oynadığım UO Sunucusunun Owner'ı geldi stone etti oyun hesabınız kapatılcak dedi dedim noluyor,sonra 1 Nisan dedi gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kız arkadaşım, "Bana tecavüz ettiler şakası" yapmaya yelteniyodu ama önceden önledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :D ohş iyiyimiş annem 00,20 gibi geldi, ben yatıyorum geç kalma dedi ciddi bi şekilde yüzüne baktım "ben oss'ye girmiycem anne, bu benim hayatım ve mutlu değilim" dedim. once anlayıslı ayagına yattı "tamam kızım da nolcan" dedi. ben de "gitar çalmayı ogrenip, bi barda çalmaya başlarım yada evlenirim" dedim gözleri pörtledi:D NİSAN BİİİR diyince de su doktu üstüme fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadaşın kafasına okkalı bi yumruk atıp 1 Nisan demek istiyorum :P PS : Çok mahsumca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sevgilimi sinemaya falan gotureyim bari. Anlamli olur. Sonrasinda Nisan 1 dersem de bir daha istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @wissy çok anlamlı bir şaka süpersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 en iisi dershanye gitmiim annem sorarsa 1 nisan şakası yaptım filn derm -bilirsin anne yoksa ben hiç ders kaçırırmıyım espirisineydi -bilmezdim ama 19,5 günlük dewamsızlık kağıdı gelince öğrendm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 çok yakın arkadaşım ve kız arkadaşım güya beni boynuzladılar, ben de bunu bir başka çok yakın arkadaşıma anlatıp "yok abi inşallah görüşebiliriz ben bu kazığı yedikten sonra" tarzı bir tribe giriyorum. sonra şenlik başlıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Oyle sakalar risklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 arkadaşımın suratına karşı kıçımı döndüm osurdum :P [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:42 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ööööhh banada kesin 1 Nisan şakası yapılacak kız arkadaşım az önce msnden "seninle bugun kesin görüşmem lazım bir şey soyluyecem ama kızarsın heralde :(" falan yaptı da bozuntuya vermedım neyse bakalım neymiş öğrenelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Orkun gibi benim de sözlüm bana günaydın mesajı yerine `Irfancım sanırım ayrılıyoruz dün eski erkek arkadaşımla görüştüm` dedi. Aha dedim bitiyoruz. Sonra 1 Nisan aklıma geldi de o gelene kadar çoktan üstüme güldüler. İntikamım acı oldu =) Kavga çıkmış oraya gidiyorum dedim, dikkat et kendine dedi. `İrfan Bıçaklandı` diye mesaj attırdım, korkudan bayılmış =) Töbe ettirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 world of warcrafta yeni ırk whisp gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 h yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Arkadaşımın kız arkadaşı ayrılmak istiyorum tripli bi mesaj attı. Arkadaşım "1 Nisan iyimiş" dedi. Ama kız gerçekten de ayrıldı ahahaehaehhae Dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Kız arkadaşıma ondan ayrılmak istediğimi söyledim yemedi :) Babam gece bana mesaj atmış oğlum ben hakkariye gidiyorum 10 gün yokum diye bi anlık bir heyecan yaşadım sonra olayı anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 her yıl olduu gibi babamın cüzdanını alıp tüm paraları çordum akşam gelince nisan 111 diyip boş deri cüzdanı iade ediciiim. annem de geldi cansu yawrukuşum analitikten 3 almışın hoca eczaneye geldi dedi(inek bir öğrenciyim özümde)hımm kübik blmyrm ya tüh tüh dedim.sonra nisan 1 diyince aneeyy ben zati 3 alcam dedim.üzüldü gariban [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 17:30 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bende, anne bugun 1 nisan mı dedim 1 nİsaaan şaka biliyodum 1 nisan oldugunu şaka yaptım dedim... gittik sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ahhh canımm öle mi ? piki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 dershanede iğrenç espriler yapan bi hocam var.hoca derse gelmeden bi kağıdın üstüne "bir daha espri yapmayın!" yazdım , üstüne de penguen'in dağıttığı "bu son uyarıydı , adresini biliyoruz!" stickerını yapıştırdım. :9 onun dışında bi şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Zujauhahua Eternal mesajının sonundaki gittik sonra lafına katıla katıla gülüyorum.. Yoksa Joine joine mi deseydim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hic kimseye 1 nisan sakası yapamadım hic kimsede bana yapmadı kimse sevmiyo beni böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bu mesajın üstüne 1 nisan dersen olur senin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bugün bana hiç kimse şaka yapmadı, ben de hiç kimseye şaka yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar