Chasten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 karelerden çıkarak herkes rahat bir şekilde bulur zaten kareden çıkmayla alakalı bir şey değil yada çözümsüz öylesine atılmış ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 çözümü yok işte. ayrıca einstein böyle boş işlerle uğraşmaz. 10 saniyede anlardı heralde bunun çözümsüz olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kafası basmamış işte adam 24 saat sonra anca anlayabilmiş çözümü olmadığını daha sonra ben bunu yiğitliğime yediremem deyip, çözdüm ama söylemem kimseye demiş [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:08 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bence doğru cevap ancak topu karelerden çıkartmakla bulunur ancak.yoksa harbiden cevabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 5x5 lik bir karede başlangıç noktası hangi kare olursa olsun, başladığınız noktaya her kareden bir kere geçerek varamazsınız. yani cevabı yok. benim anlayamadığım bu tip cevapsız soruların "einstein 24 satte çözmüş, çok zor" diyerek çözmeye çalışanı psikopatlığa itmesi... manyak mısınız huleyn?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu sorunun olayı karelerden dışarı çıkabildiğini düşünmek. bilkentteki oryantasyonlardan birinde bir adam da buna benzer birşey anlatmıştı. farklı şeyleri görmekle ilgili birşeyler bu soruyu gören herkes karelerden dışarı çıkılmayacağını düşünüyor halbuki soruda öyle birşey demiyor. ana fikir de hayatta birçok şeye yanlış sınırlamalar koyuyor olabiliriz herşeyin düşünmediğimiz farklı bir şekilde çözümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 iyi de çok saçma. bu sorun, "doğal bir sorun değil. bir bulmaca. amacım "ne olursa olsun çözüme gitmek" olmamalı. bitirince günlük bir işim hallolmayacak ya da hayatta bir adım öne geçmeyeceğim. amaç beyin jimnastiği ise belirli kurallar dahilinde çözüme ulaşmalıyım. haaa eğer iki kelime oyunuyla insanları aptal yerine koyuyorsa kusura bakmasın bu hiç bir şey öğretmez. kelime oyunlarıyla kaçak oynayarak, ondan sonra "hayatta böyledir. farklı yollardan çözüme gitmeyi düşünmek gerekir" yalanı beni hiç açmadı. ben eğer 5x5'lik karede bu işin imkansız olduğunu bilirsem, uğraşmam da... temel amaç bunu bulmak ve ispatlamak olmalı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Beyler buldum sorununcvbını ama nasılresımle yollancagını bılmıorum zıgzaglı gıdınce oluyor 10dakkamı almadı :D nası oldu bende anlmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gercekten zor buldugumu sandım ama 2 kare acıkta kalmısh annamdımbıle:P [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 04:16 tarihinde, Xanthe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bkz. graph teory sonuc: cozemezsiniz, kasmayin. (unuttum simdi adamin adini... eminim wikipedia'da yaziyodur teorinin kime ait oldugu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Verilen imkanlar dahilinde çözümü olmayan bir soru boşuna kasmayın kendinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yaptım ben. ehe, yapamamışım. =p [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 08:24 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sıyıracam olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 einstein manyakmı oturcak bu nları cozmeye kascak neyse karelerden cıkılcakmıs eheh bu ne kı bence sacma sapan bısey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bugun bizim sınıftada bunu çözmeye çalısıyolardı. yeni moda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @ractamainus burada bir kelime oyunu yok soruda öyle birşeyden bahsetmemişki kelimelerle oynasın.olay sen soruyu okurken buna benzer diğer sorulardaki kurallara şartlanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Off hep 1 kareden yatıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yok çözümü falan ya, inanmayın einsteinın işimi yokmuş 24 saat uğraşmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 pfff yine bu ben bununla üç yıldır derslerde canım sıkılıp aklıma geldikçe uğraşıyorumda bi türlü bulamadım çözümünü bilen warsa koysun şunu heralde adam 24 saat uğraşıp yaptığına göre çözümü çöpe atmamıştır _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yaptım çok kolay. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 heh akıllı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kareler 5 çarpı 5 ten 25 tane olması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben size basit 1 çözüm söyleyeyim: "çözülmüyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben yaptım galiba ama fareyle gide gide unuttum yani nası gittiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: aktiftablet pati § 01 Nisan 2006, Cumartesi - 19:15 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Yok çözümü falan ya, inanmayın einsteinın işimi yokmuş 24 saat uğraşmış.. yokmuş ki uğraşmış varsa işi ney miş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar