Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Einstein Bu Soruyu 24 Saatte Çözmüş:) Gerçekten Çok Zor

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

5x5 lik bir karede başlangıç noktası hangi kare olursa olsun, başladığınız noktaya her kareden bir kere geçerek varamazsınız. yani cevabı yok.

benim anlayamadığım bu tip cevapsız soruların "einstein 24 satte çözmüş, çok zor" diyerek çözmeye çalışanı psikopatlığa itmesi... manyak mısınız huleyn?!
Sosyal ağlarda paylaş

bu sorunun olayı karelerden dışarı çıkabildiğini düşünmek.

bilkentteki oryantasyonlardan birinde bir adam da buna benzer birşey anlatmıştı. farklı şeyleri görmekle ilgili birşeyler

bu soruyu gören herkes karelerden dışarı çıkılmayacağını düşünüyor halbuki soruda öyle birşey demiyor.

ana fikir de hayatta birçok şeye yanlış sınırlamalar koyuyor olabiliriz herşeyin düşünmediğimiz farklı bir şekilde çözümü olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de çok saçma. bu sorun, "doğal bir sorun değil. bir bulmaca. amacım "ne olursa olsun çözüme gitmek" olmamalı. bitirince günlük bir işim hallolmayacak ya da hayatta bir adım öne geçmeyeceğim. amaç beyin jimnastiği ise belirli kurallar dahilinde çözüme ulaşmalıyım. haaa eğer iki kelime oyunuyla insanları aptal yerine koyuyorsa kusura bakmasın bu hiç bir şey öğretmez. kelime oyunlarıyla kaçak oynayarak, ondan sonra "hayatta böyledir. farklı yollardan çözüme gitmeyi düşünmek gerekir" yalanı beni hiç açmadı.
ben eğer 5x5'lik karede bu işin imkansız olduğunu bilirsem, uğraşmam da... temel amaç bunu bulmak ve ispatlamak olmalı kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...