octopus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bu benim başımada geldi simitçi fln da deildi gayet, dışardan bakıldıında gayet modern bi orta yaşlı insan diceeniz insan, ben kız arkadaşımı masumane bi şekilde dudağından öptükten sonra, öyle bir bakış atmıştı ki gözümün içine bakarak, herhalde amanın cehennem çocukları bunlar ! dedi fln demiştim kendi kendime sonra yanına kocası gelmişti ve yanyana gitmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ayıp olm:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Fahri ahlak polisi tiplerine bitiyorum zaten... Sorsan ne biçim pislikleri çıkar ama elaleme ahlak dersi verirler :D Bu arada koptum biri demiş, bi simit verir misin, keşke deseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sorun, laf edenin simitçi olması galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yazık lan simitçiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 öpüş canım aaa, yasak değil bişey değil, ayrıca gece saat1 de istiklalin ara sokaklarında öpüşen bi cifte laf atmakda komik kacar.. veya moda sahil veya bilmemen anladınız benım demek istediğimi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 moda sahilde röntgenciler türemiş aman dikkat. arkadaşlar işte öpüşüyolarmış filan ayıptır söylemesi , bi bakmışlar yanda adamın teki uzanmış elinde sigara bunları izliyomuş.röh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bugün bisikletli bir amca vardı kısa şort giymiş. Biz öyle oturuoduk işte baktım adam kıllı bacaklarını okşuyordu. Dedim kalk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 muhallebi, ağzımdan burnumdan fonkura fonkura güldüm ya, hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 öpüşürüm acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Sen öpüşmeyi sevmiodun? *kaçmaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Opu$mek ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bu zihniyete kafam girsin. İsteyen kanunlar çerçevesinde istediği yerde öpüşür. Öpüşmekle seksi karıştırıyolar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 babadan böyle gördük. :P ama cidden ters geliyo bana böyle öpüşmek ortamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Evlenmeden çıkılmaz kızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yuh abi metroya kızla gidilirmi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Neeee sinemaya mi gitmi$ler? Oha ya ... Oha... Yatsaydiniz derler adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 OOOOO kızla dolanıyor nekadar ayıp nekadar günah be günah utanın biras bide öpmüş terbiyesiz :p valla bana öledicek o sitlerini alırım ....... [spo]geri vermem[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bende öperim abi,zaten cok özLedim bişi dicek adamında aLnını garışLarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 aynısı benim de başıma geldi metroda. sadece beline sarıldım metro bekliyodum o kadar... adamın teki kalkıp burası almanya mı dedi. o kadar aptal bi laf etti ki benim de suratımda o derece aptal bi ifade belirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 muhaha ben otobusteyken beline sarılmıstım -istanbul yolları zıplaya zıplaya gidioruz kızda boy yok tutunsun demirlere bana tutunuo bende onu tutuorum lan bi an ayagima bisi vurdu yasli bi amca bastonla dürtüo uzaklas kizdan o_O döndüm onume.. bidaa dürttü sallamadim lan? ayagim geri gidio?!?!? adam bastonun cengelini takmis cekio beni auhauha hay tribinizi zkm dedim indik otobusten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 üstelik yanağından ?? buna sadece gülünür yaa ! dalsaydın direkt herife:)) çok sinir olurum bana böyle şeyler söyleyenlere,ben de erkek arkadaşımla konuşurken adamın biri gelip iki saat tiksinerek bakmıştı,sonra da Allahm ya falan demişti ,bu tipler hâla var,çok sinirlendim şimdi!arggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yobaz ayılar kendilerini arabistanda falan zannediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Anlayış işte....Takmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya bi öpüşemediniz gitti ya, günlerdir. bak arkadaşım çok zorlanıyosanız gözünüzü kapatın sonra öpün bitsin bu kadar uzatmanın alemi nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar