Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burada Opusmek Yasak ! .. Ha wtf ??

Quibble

Öne çıkan mesajlar

Solonor;
Ahah sen kimsin lan racon kesiosun gibi olmuş.. Sen böyle yaparsan adamların arkadaşlarını bıçaklaması mantıklı abi. sakin biraz ya..

Nesi mantıklı abi? Kendi çapında yasaklar koyan bir elemana, neyine senin yasak koymak? diyince suçsuz duruma mı düşüyorum? O eleman ahlak polisi degil, türkiye'de böyle birşeyde yok.. Sokak ortası sevişmiyoruz.. Öpüşmekten dogal birşey yok. Kızı evine birakirsin iyi geceler öpücügünü kondurursun.. Yoluna devam edersin. Zaten birbirine yapişmişsin, arkadan bir eleman geliyor "HOP HOCA YASSAHH!!" diyor. Nasıl bir tepki verilir ki buna?
Sosyal ağlarda paylaş

öpüşmek var, öpüşmek var. bir de bunun yeri var. bazen çok absürd olabiliyor. bunun da âdâbı var.
sen biraz sakin bir ortamdaymışsın sanırım. o zaman bekçinin yaptığı hoş karşılanmaz tabii...
ama ulu orta her yerde öpüşmeyi (ki öpüşmek farklı olabiliyor belirttiğim gibi) çağdaşlık sanmak büyük yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ahaha, abi su avrupa birligine bir girseydikte su ayilar bi dagilsaydi tum avrupaya adam olup gelselerdi : )

Ayılar dediğin kısım farklı bir kültürü,adeti ve töreyi benimsemiştir.

"Senin özgürlüğün bir başkasınınkini kısıtlıyor ise bu özgürlük değildir." (Bu çok göreceli bir kavram tabiki üstte yazdığım cümle için düşünün)

Son olarak ekliyeceğim yukarıdaki quote alan için ;
Gerçekten avrupa gençliğini biliyormusun?Şayet ben öyle bir gençliği ne görmek nede yaşamak istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha cidden konuda süper yorumlarda ahah :) bana olsa ne diyosun falan çkışırdım heralde ,

zaten bizim toplum züper köpekler s..kişir su dökerler, millet öpüşür '' HOPP arkadaşım burası .... derler '' süperiz yaa :) kimseye rahat yok arkadaşlar bu konularda :) ataşehir i hiç sevmedim sevmemde ama ben olsam o güvenliğe laf koyardım :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi süpersin :D
said:
Arkadaş doğru söylemiş ama öpüşmekten öpüşmeğe fark var
güzel dudiş öpücüğü mucuk mucuk çirkin olanı şaaaaaaapuurrrr şuuuuuuuuuupurrrr srlapppppp muahhhhhh öpücüğün yanında el kol eylemleride cabası :D

abi veda öpücüğü başka yapışmak başka, anladığım kadarıyla sen baya french kiss felan yapmışsın

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 03:29 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...