Solonor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesh demiş ki: Sen kimsin, kime yasak koyuyorsun? Ahah sen kimsin lan racon kesiosun gibi olmuş.. Sen böyle yaparsan adamların arkadaşlarını bıçaklaması mantıklı abi. sakin biraz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ahaha, abi su avrupa birligine bir girseydikte su ayilar bi dagilsaydi tum avrupaya adam olup gelselerdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hakkaten zor yani demek; kardeşim niye öpüyorsun hop ayrıl filan diyenler varmış işte, ilginç öte yandan tabi bu tutum ortama göre değişir; yani kalabalık veya uygun olmayan bir ortamda da lam öpsen mi öpmesem mi diye düşünür öpmek isteyen kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 çocuğa kokuyor çocuğa,adamların canı çekmiş anlamadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bana öle bi tepkide buluncak adamı çok güzel öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ula bende diorm nie goz kirpiodu bana bu guvenlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 olası tepkilerimizden...kardeş naapıyon? napıyorsan beraber yapalım...amanin obarey...dikkat kardeş öyle ulu orta öpüşmeyi çağdaşlık sanmayın...sotelenin bi yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ataşehir güvenlikleri süper. kaç kere "çimlere basmayınız" deyip çimlerin üstüne sigara izmariti atan güvenlik gördüm burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Günümüzde güvenlik kişileri kendılerını "toplumun koruyucusu" " ahlak bekçisi" "ortam yılanı" olarak gördüğü için herşeye el atmakta kendilerini özgür sanıyorlar. O kadar çok reis güvenlik gördüm ki artık bende benimsemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Solonor; Ahah sen kimsin lan racon kesiosun gibi olmuş.. Sen böyle yaparsan adamların arkadaşlarını bıçaklaması mantıklı abi. sakin biraz ya.. Nesi mantıklı abi? Kendi çapında yasaklar koyan bir elemana, neyine senin yasak koymak? diyince suçsuz duruma mı düşüyorum? O eleman ahlak polisi degil, türkiye'de böyle birşeyde yok.. Sokak ortası sevişmiyoruz.. Öpüşmekten dogal birşey yok. Kızı evine birakirsin iyi geceler öpücügünü kondurursun.. Yoluna devam edersin. Zaten birbirine yapişmişsin, arkadan bir eleman geliyor "HOP HOCA YASSAHH!!" diyor. Nasıl bir tepki verilir ki buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Polis tutuklayabilir sen sokakta sevgilinle opusuyorsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 öpüşmek var, öpüşmek var. bir de bunun yeri var. bazen çok absürd olabiliyor. bunun da âdâbı var. sen biraz sakin bir ortamdaymışsın sanırım. o zaman bekçinin yaptığı hoş karşılanmaz tabii... ama ulu orta her yerde öpüşmeyi (ki öpüşmek farklı olabiliyor belirttiğim gibi) çağdaşlık sanmak büyük yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: Ahaha, abi su avrupa birligine bir girseydikte su ayilar bi dagilsaydi tum avrupaya adam olup gelselerdi : ) Ayılar dediğin kısım farklı bir kültürü,adeti ve töreyi benimsemiştir. "Senin özgürlüğün bir başkasınınkini kısıtlıyor ise bu özgürlük değildir." (Bu çok göreceli bir kavram tabiki üstte yazdığım cümle için düşünün) Son olarak ekliyeceğim yukarıdaki quote alan için ; Gerçekten avrupa gençliğini biliyormusun?Şayet ben öyle bir gençliği ne görmek nede yaşamak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 beklerim onuda.. farkedermi nerden opuyor olmam ?? opusuyorduk , yiyisiyoruk .. kime ne ?? okadar cok sey geliyorki bu kelimeye diyecek icimden ama neyse homur homur homurdanıyorum ... Herkez öpüşüo herkez düzüsüo hayvanlarda dahil bunda işi yok doğru diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 buyur sen dogrusunu goster diceksin kalıcak oyle anlamayıp, sonra da ikilicek buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadaş doğru söylemiş ama öpüşmekten öpüşmeğe fark var güzel dudiş öpücüğü mucuk mucuk çirkin olanı şaaaaaaapuurrrr şuuuuuuuuuupurrrr srlapppppp muahhhhhh öpücüğün yanında el kol eylemleride cabası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hahaha cidden konuda süper yorumlarda ahah :) bana olsa ne diyosun falan çkışırdım heralde , zaten bizim toplum züper köpekler s..kişir su dökerler, millet öpüşür '' HOPP arkadaşım burası .... derler '' süperiz yaa :) kimseye rahat yok arkadaşlar bu konularda :) ataşehir i hiç sevmedim sevmemde ama ben olsam o güvenliğe laf koyardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya opusmek var opusmek var sokagin ortasinda ruzgar gibi gecti cekersen burasi Turkiye. Bence buna gore davranmaya dikkat edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 dolis sunuda unutma ama ayni toplum evlendiginin gecesi hadi oglum iyi sey et diye omuzlarda goturur damadi olede sapik bir toplumuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sapık olsakta öpüşen benim abi orda kızı .... yapmıyorum ya ben yani onane bence böle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 abi süpersin :D said: Arkadaş doğru söylemiş ama öpüşmekten öpüşmeğe fark var güzel dudiş öpücüğü mucuk mucuk çirkin olanı şaaaaaaapuurrrr şuuuuuuuuuupurrrr srlapppppp muahhhhhh öpücüğün yanında el kol eylemleride cabası :D abi veda öpücüğü başka yapışmak başka, anladığım kadarıyla sen baya french kiss felan yapmışsın [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 03:29 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ya bişey dicem... bekçiye ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 benim gözlemlediğim abez olanla normal olandan örnek verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar