calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Başka bir topic altında tartışma başlayacaktı bu konuda, yenisini açayım dedim. Nedir Aşk sizin için? Meselâ âşık olunacak kişi bulununca âşık olursun doğal olarak demişim, karşı çıkılmış. Bir de istirham ediyorum tartışma çıkmasın herkes kendi görüşünü söylesin, başkasının görüşüne yorum yapmasın. Evet, sizce nedir AŞK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aşık olmadan bilemiyceğim bir şeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bir kızın guzel oldugunu nasil karar veririz?kesinlikle beyinde,herseyin oldugu gibi onunda bi algoritmasi var,belli bazı altin ve seksi kurallari sagliyorsa beynimiz diyorki haaa bu kız guzel,zevk al!!herhalde zevk almak vicut icin yorucu bise olsa gerek beyin evrim surecinde sadece ozel durumlarda mutluluk hormonu salgılamayı ogrenmis olmalı ve bu ozel,az rastlanan durumlarda ise dogal olarak guzel kız gormek olmus bir erkek icin.Beynim bunu kustu , itiraza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Abi bunun yerle zamanla alakası var.Ama hiçbir zaman ben asık olmak istiyorum deyipde asık olanını goremedim arkadaslarım arasında tesadufen bi anlık elektrik sonucunda.Ben ole hoslanıyorum deyip sonra aska donusen ilişkilere inanmıyorum olacaksa bir anda olmalı en azından bende ole yoksa surdurmek ızdıraptan baska birsey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Küçük bi kızın ağzından: "Aşk, evlenilince kavgaya dönüşen şeydir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Arkadaşlar sanırım sizin söylediğiniz aşk değil, sadece hoşlanma dediğimiz şey. Aşk (bana göre en azından) acıdır. Yâni birine aşık olmak demek onunla birlikte olmak değildir (cinsel birliktelikten bahsetmiyorum, çıkmak vs.) ki. Biriyle aranızda bir ton engel olur, iki taraf da aşıktır ama birleşemez. Bence bu aşkı daha da büyütür, ateşi daha da harlandırır ciğerlerinizi yakan. wicked game (chris isaak versiyonu) ler daha bir yumru olur kalır boğazınızda, alkolle daha bir kafa yapar onu düşününce, gözleriniz başka dolar aşk filmlerinde, ve simâlar başkadır, hep O' dur gördüğünüz herkes onu hatırlatır. Ben doluyum bu konuda daha fazla konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Her zaman kotu tarafından bakarsan mutlu olamassın.Belki de su an sevdiğinle aradanda kotu seyler olmus olabilir yada geçmişte yasamıssındır ama bu hiç mutlu olup gulmeyeceğin anlamına gelmes ne sevdalar vardırki unutulur zaman herşeyin ilacıdır.Simdi içinden bole bişi yok ben unutamıyorum desende zamanla neler olacağını gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben sadece başlığa cvp verim.Kolay aşık olmak filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 İyide Sabrina bi yerden sora seni seviyorum demek yavan gelmeye baslamadı mı yada o sozcukler senin için anlamını yitirmeye basladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Herkes "seni seviorum" diyebilio, çok kolay; bak "see-nii-see-vii-yoo-ruum". Açıkçası pek etkilendiğim bi laf değil bu, ama bunun samimiliğini bilosam ki biliorum; o zaman hoş gelio heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben bi kere aşık oldum. okulun ilk günü bizim sınıfta bi kız vardı."aa ne güzel şey bu böyle be" dedim , sonra biraz zaman geçti işte , bi baktım vurulmuşum buna. 1.5 yıl bekledim onu , sonra her şey çok güzel oldu.gerçi sonu kötü bitti de zamanla iyi anılar kalıyo geriye zaten. bu arada evet , son zamanlarda " seni seviyorum" söz öbeği katlediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 çok güzel aşık olunuyor ama aşk dokunmak ister birliktelik ister zaman ister sabır ister yani değer vericeksin öyle seni seviyorum demekle olmuyor bazen kelimelerin bittiği yerde kalp konuşur o zaman anlarsın şöyle bir şey de var biri her zaman diğerinden fazla sever bilmiyorum ben kendi ilişkimde böyle gördüm siz farklı olabilirsiniz acısıda insanı hayattan soğutur kimseye tavsiye etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 alakasız bir cümleyi alakasız bir yerde aynı anda kuruyorsan sen başını kaşımayı düşünürken o senin kafana elini atmış ve kaşınan yeri kaşıyorsa önceden hiç görüşmediğiniz halde aynı abuk yere aynı aksesuardan takmışsanız, ailene yakalanıp eve kapatılmayı göze alarak habersiz onun yaşadığı şehre gidiyorsan son günlerde insanlardan "ne değişiklik var sende ?" "ne sırıtıyorsun kızım??" tepkilerini fazlaca almaya başladıysan, aşıksın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bilmiyorum ama olmayın tavsiye etmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bana göre aşık olmak biraz acıdan ibaret sanırım. Birlikte olunca büyüsü yavaş yavaş kaçıyor mu bilmiyorum ama büyük aşklarda hep bir kavuşamama hikayesi anlatılır. Bana göre aşkta zaten seni seviyorum denmez. Gözler konuşur, bir köşeden dönünce ona rastlarsanız içiniz bir hoş olur, şarkılar onu söyler ustaların da söylediği gibi, aşk filmlerinde hep başrolde aslında o vardır. bu durumdan sonra birlikte olsanız elini tutabilseniz belki aynı şeyleri hissedersiniz. Ama baştan; imkânsızlıklar olmasa, herşey süper gitse belki sevgi olur, aşktan başka birşey olur. aşk deyince (sadece benim için mi böyledir bilmiyorum) hüzün gelir aklıma. Hani aşık olmak kolay iş diyen arkadaşlar var ya. bence onlarınki aşk değil diyemem, ama şunu söyleyebilirim. onarınki kesinlikle benim hissettiğim aşk değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aşk çok güzel bişey...eğer karşılıklıysa..ve aynı kafadansanız...mükemmel bişey.. =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sakın gelme sözlerim kayıp, ayıp ediorm kendime, bir sızı var içimde. ölesim tuttu. yaşıorm gürül gürül, kaç gündür. uyku tutmuor sakın gelme! sakın gelme hazır diilim, deliyim kaç günüdr. lodosum tuttu poyrazım soğuk..sakın gelme dönesim yok, çok uzaktayım çok..bir şarkı var aklımda, söylemesi kayıp, sözleri kayıp, kaç zmndır dilimde. sakın söyleme... işte benim aşkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aşk karsındakinin sorunlarına katlanabilmektir:) Ona kendi özünden bir parcanı verebiliyosan aşık olmussun demektir.Tabi karsındakininde bu parcayı alıp kendisininkini vermesi lazım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ask, her gunu geri kalan hayatinizin ilk gunu gibi beraber delicesine yaşamaktir.. Kuralsiz, sinirsiz.. Kana kana, birbiriniz için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sen karilasmissin arkadasim biraz, delikanli aglamaz, gozleri dolmaz, bogazi dugumlenmez. icer efkar yapar eyvallah ama ostrojen seviyesini kontrol altinda tutmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hmmmm. Delikanlılık insanın duygusallığıyla ölçülüyormuş. Bak bugün birşey daha öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 "çat" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Calimero sen boşver bunları bildiğin yoldan devam...:):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 PAT die.. valla bak.. yeminen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar