perfi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 pati copcatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: Erken kuş göstermek çekingelere sebebiyet verebilir tabii... puhahahaha:D gören de yanlış anlicak. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 18:01 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 elini kolunu kesince kızın abisi ne dedi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 gelmeyin yavrumun üstüne yav =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu ne be sen de mi kestin aa ben de kestim, sanki ''dün orda mıydın a ben de ordaydım'' der gibi :) kendini neden keser insan , gidin ekmek falan kesin ya :)) severek ayrılmak da denyoluk hani neyse üstüne gelmiyim şimdi ;) barışın barışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 nası kıydınız kollarınıza yaa=((ben kıyamam.. yapmayın bi daha derine girer falan kötü olur sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya aslında cocuk kucuk fılan ama ben de o yaslarda cok asık olmustum.fazla sevmıstım yanı.dalga gecmeyın, demek ki olgun cocuk.bu kadar cok sevmısse vardır bıse. yorum:bırbırınızı sevıosunuz madem genelde erkekler zorlar.sen de zorla bu ılıskiyi.ama cabuk davran ki kız sogumasın bu arada.abla nasıhatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Pek sevmiş ki kollarını kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sultan ftw tbh kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 konuyu görünce,okuyunca duygulandım valla.çok zaman geçmiş üzerinden.ohoo ne günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 abi clymor sultan fln özlemişim yaaa.:D hani bu muhabbette geyik yapılmaz da geride kalmıştır heralde diye yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 lol ahahaha koptum gene ya ahahaha süperdi ya sultan ya. ama aramızdan ayrıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Ben bu basligi gormemisim ya yerlere yattim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 SULTAN FTW! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Anam, bu mu kendini kesen arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 dasfas evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Sirinleri goremez kolay kolay o zaman, hic iyi bir cocuk olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sirin babayi görse yeter o vakit.bi güzel kızar şirin baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ahaha efsane başlıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Allah Sultan . Birileri bunun albümdeki resmini bulsa orada sanıyorum ki Muhallebinin çok güzel bir yorumu vardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 "@clymor; yanında ki çocuk kim :)" muhallebinin yorumu 7.sayfada albümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 severek ayrılmak ne lan oha abi çok seviyorum evleniceğim kadın, dün ayrıldık. ortak karar aldık. vaaay necmi helal olsun olm sonunda sende bi yuva kuramicaksın.. yehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hoppa ben bunu unutmuşum ya. ovrld the apo öptüm gözlerinden. flashback iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 konuyu okumadan önce çakır keyiftim konuyu okudum kafam bi dünya aaaa g.ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 arenda ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar