Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

severek ayrrılmak

_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

Dikey kesseydi zaten Ellezi fışfış olurdu... o yuzden yatay kesmek daha mantıklı eğer ölmek istenmiyorsa. benim anlamadığım madem kız sana farklı telefon vermiş adam gibi sorsaydın keşke.. gizemli sultan edasıyla ; sen bana neden yalan soyledın dersen olay kızışır. neyse kız senı sevıyor hala gıt dershaneye gonlunu al 1-2 haftaya duzelır herseyınız. Öle kolunu da kesme, ilerde iz kalıp baktıkca, ya ben ne salakmışım dersın bu 1. 2. sı askere gidince o façalarına bakıp dırek senı kişisel denge bozukluk testine alırlar. Deli muamelesi cekerler. Deli numarası yaparsanda direk sakerliginden gün alıp gata da tedavi ederler ( gerçi psikolojin daha çok bozuluyor orda ).
Sosyal ağlarda paylaş

eeh clymor, aferin yani. yasin kac ? bu yasta böle simdi iliskine bir laf söylemek istemiyorum ama, daha isin basindasin.. ilk, daha ciddi olmayan bir iliskinde bunu yapacaksan, ilerde aldatilirsan(umarim aldatilmazsin da)
daha beterini mi yapacaksin ?
böyle birseye kalkistiysan, tek nedeninin kiz olayi oldugundan süpheliyim biraz, baska sorunlarin varsa ilerde daha kötü olmamasi acisindan bir psikologa görünsen iyi edersin. yanlis anlama bu bir tavsiye, kesinlikle ezme gibi bir amacim yok. ha yasin kücük diye de birsey demiyorum, yalniz yasina göre yaptigin olay abarti. 18 yasinda birisi olsaydi da bu bir kiz olayi icin abarti olabilirdi, her ne kadar duruma göre degisse de,daha neler yasicaksin be olum aa..
olmuyor böyle join me in death düsüncesiyle ilerlemek.kendine gel, ayip ediyosun bak.

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:15 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

^
-slm ben bugün kendimi intihar ettim
-ben de bugün kendimi cok intihar hissediyom.
-ben dün intihar gördüm ekiekei.
-hadi doplu indaar edek.!!1

lol. ama dalga gecmek ile bir yere varilamaz, sacma.. sonucta herkesin yasam kosullari, karakterleri, yasadiklari farkli. altindan kalkamayabilecek kadar gücsüz olabilirler. bu onlarin sucu degil.. tabii kimisine sacma, kimisine mantiksiz, kimisine de mantikli gelecek bu ama dalga gecmek cözüm degil, ölecekse ölür zaten jileti adam gibi caktigi zaman o an. ya da ömür boyu sakat kalir, yaptigina pisman olur.

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:26 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Aklima 1 soru takildi dersanede maket bicağinin işi ne, sendemi Polat saniosun kendini ?
Sen kendini tuvalate kapamişsin o da kapamişi kendini kesmişsin o da kesmiş, biraz zorlasan kardeş felen çikardiniz iyi olmuş ayrildiğniz ;)

P.s: Sultan a selamlar..

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 19:42 tarihinde, Teddy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2. arenda olayi da koptu .
bu bicaklarla biyerlerini kesmeler falan nedir mutluluk mu veriyo ?
dersanede is egitimi dersi falan mi goruyosun maket bicagi ne alaka ?
ikinizde sozlesip mi tuvalete kapandinz ?
telefonun onun olmadigini nasil ogrendin ayrintili anlatirmisin ?
kac gun yada hafta once cikmaya basladiniz ?

sinav suresi 15dk dir .
istedigin sorudan baslayabilirsin.
yumusak uclu kalem kullan , silerken kagidi yirtma .
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar kusura bakmasın ama psikopat mısınız siz? Dikkat çekmek istediğim noktalar:
*Kankasının telefonu olması neyi değiştiriyor? Konuşan o değil mi?
*Neden nedenini anlatmadan kızı başından kovuyorsun? Haksızlık etmiş olmuyor musun?
*Jilet hmm. İyi etmişsin. Yakında sen 10. kattan da atlarsın. Hastanede de karşılıklı odalara koyarlar sizi sende dersin sende mi 10. kattan atladın? O da karşılık verir yok ben 15 ten atladım diye.
*Çok hızlı yaşıyor bu genç nesil.
*Bu kadar saçma bir sebepten dolayı ayrılınmaz. Ayrılıyorsanız demektir ki siz birbirinizi sevmiyorsunuz. Öyle zannediyorsunuz. Hormonal aktivite hesabı. Çünkü -bence- zaten aşk acıdır.
*Birbirinize "trip yap"acaksanız siz ne biçim çiftsiniz?

Erken velhasılı kelam. Ben 3-5 yıl önce hiç kolumu kesmedim jiletle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...