Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Dikey kesseydi zaten Ellezi fışfış olurdu... o yuzden yatay kesmek daha mantıklı eğer ölmek istenmiyorsa. benim anlamadığım madem kız sana farklı telefon vermiş adam gibi sorsaydın keşke.. gizemli sultan edasıyla ; sen bana neden yalan soyledın dersen olay kızışır. neyse kız senı sevıyor hala gıt dershaneye gonlunu al 1-2 haftaya duzelır herseyınız. Öle kolunu da kesme, ilerde iz kalıp baktıkca, ya ben ne salakmışım dersın bu 1. 2. sı askere gidince o façalarına bakıp dırek senı kişisel denge bozukluk testine alırlar. Deli muamelesi cekerler. Deli numarası yaparsanda direk sakerliginden gün alıp gata da tedavi ederler ( gerçi psikolojin daha çok bozuluyor orda ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Usta bi cigara sarsana plx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 abi adama nasl kurtulacağını anlatmışınz helal olsun walla [spo]Jilet çeeekkkk[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Tencere kapak misali çok uyumlu bir çiftmişsiniz, yazık olmuş!!! ...Madem ayrılıyoruz hadi hep beraber jiletleyelim kolları... Okullardaki şiddet aşka bile yansımış beee vay anasını!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bu tipleri bir bir kaşık suda boğacaksın işte.Ne bu be?!Kafan bozuldu çek jileti orana burana.Ooooollldduuuu!!Başka?Manyak mısınız nesiniz ya?!Abisi olmasada arada kan kaybından geberip gitceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 eeh clymor, aferin yani. yasin kac ? bu yasta böle simdi iliskine bir laf söylemek istemiyorum ama, daha isin basindasin.. ilk, daha ciddi olmayan bir iliskinde bunu yapacaksan, ilerde aldatilirsan(umarim aldatilmazsin da) daha beterini mi yapacaksin ? böyle birseye kalkistiysan, tek nedeninin kiz olayi oldugundan süpheliyim biraz, baska sorunlarin varsa ilerde daha kötü olmamasi acisindan bir psikologa görünsen iyi edersin. yanlis anlama bu bir tavsiye, kesinlikle ezme gibi bir amacim yok. ha yasin kücük diye de birsey demiyorum, yalniz yasina göre yaptigin olay abarti. 18 yasinda birisi olsaydi da bu bir kiz olayi icin abarti olabilirdi, her ne kadar duruma göre degisse de,daha neler yasicaksin be olum aa.. olmuyor böyle join me in death düsüncesiyle ilerlemek.kendine gel, ayip ediyosun bak. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:15 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 intahar edenleri bi odaya toplican, dalga geçcen bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ^ -slm ben bugün kendimi intihar ettim -ben de bugün kendimi cok intihar hissediyom. -ben dün intihar gördüm ekiekei. -hadi doplu indaar edek.!!1 lol. ama dalga gecmek ile bir yere varilamaz, sacma.. sonucta herkesin yasam kosullari, karakterleri, yasadiklari farkli. altindan kalkamayabilecek kadar gücsüz olabilirler. bu onlarin sucu degil.. tabii kimisine sacma, kimisine mantiksiz, kimisine de mantikli gelecek bu ama dalga gecmek cözüm degil, ölecekse ölür zaten jileti adam gibi caktigi zaman o an. ya da ömür boyu sakat kalir, yaptigina pisman olur. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:26 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 GİT burdan yaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Jiletli resmi koyana Allah akıl fikir versin.Oldu olacak hangi damarları keseceğini de göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bugün ben kendimi dersanede tuvalete kapadım oda kızlar tuvaletine naptınız yaw orda ne kadar durdunuz bi adam gelip ya manyakmısınız napıyonuz burda demedi mi? [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 19:27 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 güller kırmızı menekşeler mavi [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 19:25 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Aklima 1 soru takildi dersanede maket bicağinin işi ne, sendemi Polat saniosun kendini ? Sen kendini tuvalate kapamişsin o da kapamişi kendini kesmişsin o da kesmiş, biraz zorlasan kardeş felen çikardiniz iyi olmuş ayrildiğniz ;) P.s: Sultan a selamlar.. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 19:42 tarihinde, Teddy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 git ayna falan dinle onların böyle bi şarkıları vardı severek ayrılanlar biliirler ayrılıııııı severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: güller kırmızı menekşeler mavi roses are red violets are blue all my base are belong to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Janjanlıdır maket bıçağı, İnceden bir kuştur sultanı, Lavaboda mahsur kalmalı, Eğer dersin ki nedir bunun manası? Tabi ki ustasıdır onun arenda duwcal bacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: aquila said: güller kırmızı menekşeler mavi roses are red violets are blue all my base are belong to you roses are grey violets are grey i'm dead and colorblind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 2. arenda olayi da koptu . bu bicaklarla biyerlerini kesmeler falan nedir mutluluk mu veriyo ? dersanede is egitimi dersi falan mi goruyosun maket bicagi ne alaka ? ikinizde sozlesip mi tuvalete kapandinz ? telefonun onun olmadigini nasil ogrendin ayrintili anlatirmisin ? kac gun yada hafta once cikmaya basladiniz ? sinav suresi 15dk dir . istedigin sorudan baslayabilirsin. yumusak uclu kalem kullan , silerken kagidi yirtma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Arendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ayna - Severek Ayrılanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 daha geçen gün sen ve kuşun yanlız takılmıomuydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Arenda için tuvalette damarlarımı keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Arkadaşlar kusura bakmasın ama psikopat mısınız siz? Dikkat çekmek istediğim noktalar: *Kankasının telefonu olması neyi değiştiriyor? Konuşan o değil mi? *Neden nedenini anlatmadan kızı başından kovuyorsun? Haksızlık etmiş olmuyor musun? *Jilet hmm. İyi etmişsin. Yakında sen 10. kattan da atlarsın. Hastanede de karşılıklı odalara koyarlar sizi sende dersin sende mi 10. kattan atladın? O da karşılık verir yok ben 15 ten atladım diye. *Çok hızlı yaşıyor bu genç nesil. *Bu kadar saçma bir sebepten dolayı ayrılınmaz. Ayrılıyorsanız demektir ki siz birbirinizi sevmiyorsunuz. Öyle zannediyorsunuz. Hormonal aktivite hesabı. Çünkü -bence- zaten aşk acıdır. *Birbirinize "trip yap"acaksanız siz ne biçim çiftsiniz? Erken velhasılı kelam. Ben 3-5 yıl önce hiç kolumu kesmedim jiletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 clymor sana başkasını ayarlıyalım. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:11 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar