TreMorS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bir grup respawn kapısının önünden hiç ayrılmasın ally olmayanları kırpsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Süper güç? o_O ABD gibi bişimi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yok kaksi jade benden bahsediyor .. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Senden anca super Minor olur :) Gücü geçelim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ilginc Bi Fikir Ama Hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 1024 adsl yetermi şirket bağlantısını buna ayırabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bende katılmak istiyorum CSW :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 su ventriloyu halletmek lazim sair zamanda da gireriz iste hepimiz kimse kuramiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Picallo ve süper güç asdklfjaskldjfklasjlfas xd Fireball Pico :)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kuruluyor hatta 8 kisi olan blockuda aşıyoruz ama local bağlantı ( kafe etrafındaki ) haricinde dışarıdan giriş yapamadık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Aga ventrillo nasıl bişey aga he aga söle aga asdasdasdasdasda Valla 1ns0mn1a da bana dio ventrillo yükle kullan die bi site vermişlerdi burdan download et üccretsiz die .. de sitenin ismini unuttum :) Bulunca sölerim burdan sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @Synergenx; client ini kullanmak ücretsiz , server için ücretsiz olarak 8 kişiliği veriyorlar oda işinize yaramayacağına göre , ya hostu kendin karşılayacaksın yada host şirketinden satın alacaksın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 o sitenin ismi www.ventrilo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Vay kalleşler beni dolandırmaya kalkmışlar bide gösteririm onlara ben bana beleş dediler asdasdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 pfff Ersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yau ucretsiz olmasin ben oderim servera kurmak mesele degilmi bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 önce mageler ölenleri tplemesinler die.sonra grid.futulity we krakota fln yapalım derim.ama herifler çok sağlam işimiz zor.marekiller ıslak fln gibi warriorlar lazım olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 marekiller turk deil ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sapina kadar turk...yunanistan da yasior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 marekiller türk yaf :D kralı mızdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: JadeReal pati § 31 Mart 2006, Cuma - 18:30 [ özel msj ] yau ucretsiz olmasin ben oderim servera kurmak mesele degilmi bu isi yok diil adamlar senin yerine kuruyor :) sana bir tek bağlanmak kalıyor.. parayı öder ödemez açıyorlar server ı [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 19:03 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 marekiller pelerin görevimizi yaptı..valide(bayan_efsun) teşekkürler kral oğlum demişti:)))) marekiller yunanlıysa ben de sanırım patagonyalıyım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 walla nedendir bilinmez ama son 2 haftaya kdr marekiller a gıcıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 marekiller lvl kasraken ben yunanım türkçeyi barmenlik yaparken ögrendim ismim alex diye geziodu krallık seçimlerinde pianada bi istiklal marşı sölemedigi kaldı adı da erhan mı ne oldu bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mare Türktür. Yunanistanda eğitimini sürdüren bir üniversite öğrencisi. Ana dili gibi yunanca bilmektedir. İsmi de Güven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar