endless_night Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evt olmus bende gordum suan cz de yanımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu logo da anlamsız oldu :( pek hoş deil yane :P [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:37 tarihinde, Aware3___ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Tmam Hurricane daha zaman var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ersin ne demek nasıl Orc oldu adamın kolunu kessen yeşil akar yaw kanında var onun Orc'luk... dssdasdadsa Bir adama sahip olamadınız human tarafında bak adam geri dondu.... O bensiz yapamaz oralarda :D :D :D :D Yeterince baskı uygulamısım demekki....:D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @jade oldu olucak istanbul büyükşehir belediyesinin amblemini koyalım :D yaw göz içerisindeki Türk bayrağı en güzeliydi.. bi tane sende vardi bi de bende o 2sinden biri olur büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ahahahahahh arada aklima geleni koyuyorum :)) Aslinda cok iddiali var bir tane ama bu logo yenilgi kabul etmez iste bu tip koymayalim diyoruz die bu tip bakmiyorum eheh [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @eMrE_uLTrAsLAn Belediye degilde aklima TurkTelekom geldi aahahahaha logosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ehehe.. tedaş,iski.. bu böle devam eder:D toplu konut dairesi başkanlığı logosuna kadar gider bu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Son durum : Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT Unrivalleds Hierapolis Hurr1cane ferdi katilanlarla gorusecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ben ferdi katılmak istioyorum nasıl olcak?kiminle temasa gecmem gerek yada kim benle temasa gecicek? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:47 tarihinde, FC_XX_TR tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:47 tarihinde, FC_XX_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Son durum : Godz PaTRiot Bloodbrothers CHOSENS BraveHeart Phantoms ALoT Unrivalleds Hierapolis Hurr1cane ferdi katilanlarla gorusecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [/img]http://http://img89.imageshack.us/img89/870/symbol7ms.jpg[/img] olmuyo :D [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:52 tarihinde, -Cursed- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Atatürk logolarına karşı antipatisi var bu oyundakilerin :) Jade bi ara koymuştun sen Atatürk logosu ertesi gün clanı disband etmişlerdi aynı şey olmas inşallah... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 özür dilerim görmedim su an oyundamı kendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Kendisi dedigin benım saten.... Kasimpati_1 = HuRR1CaNe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 70 lvl ezik mage :)) Da o tek atılan meteoru bana atma yaf 1200 felan vuruyo onun yerine impact pls sdafdsafsdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Cursed URL ile baslayani yapistiricaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo] [/spo] olmustur umarim :) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:17 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ben begendim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hehehe başkanım gandalfım yeşimim^^ bende beğendim oniiiiiiiiiiii ama msn de yalan oldun yok dönmiyom ben oyuna filam ..... Taylaaaaaaaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 msnde nie yalan oldum ya cok kotu Tahi webden baglanmak kaciriyorum konferansta siz yazarken dolu seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @Theridone; baya bi güzel olmuş senin bulduğun/yaptığın emeğe saygı ++rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bence mantıklı ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Turkish Force Team.. Yazilsa el yazisi ile küççükmü kalir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar