karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Bir ilkokul kompozisyonu: Konu: 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz Günümüzde üç dilek hakkimiz olmasi çok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim. Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkim daha olur. 15 dilek ile her istedigimi dilerim. Günah degilse allah olmayi dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur. Çok akilli olurum. Maalesef her istedigimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yaris arabasi yaptiririm. Onunla antalya'ya gider dedemlerin elini öperim. Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlikta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim isin kiliciyla. babami da döverim. rofl ;)
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 3 dilek hakkı ile dilek hakkını arttırmak için yeni dilek dileyen çocuğun, daha sonra dilek hakkını sonsuz yapmak adına allah olmayı dilemesi de o çocuğun ne kadar zeki bir çocuk olduğunu bize gösteriyor sanırsam diye bir cümle de kurar ve kaçarım. süper kompozisyon. hehe
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 "Babamı da döverim." Direk Oedipus karmaşası:P
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yalnız zombileri yokedip babasını öyle dövüyo :D
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 heheheheh süpermiş valla, özellikle zombileri dövme kısmında çok güldüm.
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 çok saf çocukmuş, allah olmuş hala harçlık peşinde..
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 babami da döverim olayın koptuğu andır :D
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 "Maalesef her istedigimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yaris arabasi yaptiririm" Ehehe çocuk kavram karmaşası yaşıyo=) Zombileri ışın kılıcıyla öldürüp sonra babasını dövmesi de ayrı bi olay=) Süper yaa kopardı
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Büyüyünce ne biçim olur bu çocuk hehe şahaneymiş.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 dedem;torunum allah olmuş der . mehueaeahueuhaeuheuhauehu ae hayır bide üzerine para veriyo :D güzelll
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 çocuğun içinde sithlik var,direk çakallık yapıyor,laytsebırnı alıp zombileri kesiyor,helal olsun.birde bi psikoloğa görünse iyi olur
only_devil Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 arabaya kusan abi süper olmuş,ben olsam ben de varmezdim...ne yani?
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bunun sümük yemelisin yaptım uyarı aldım ben ayar diye heheç ama güzelmiş.
Rahan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir. müthişşşş :D :D :D hastası oldum, okuyup büyük adam olma olayını biraz karıştırmış. said: Antimodes demiş ki "Babamı da döverim." Direk Oedipus karmaşası:PDirek Orhan Pamuk dantelliği:P
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Rahan Büyük kültür abidesi var karşında aa karışma :P
Öne çıkan mesajlar