Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ya 20'sinde istanbul'da olacağım daha izleyemedim ama Empire'i aldım buradan dergi pek iyi yorumlarda bulunmamış.Total Film'de.Gerçi bunların yorumlarını tkamıyorum ben genelde ama ne bileyim gerçekten abartılan kadar iyi değil mi ? Gerçi ben Transformers hayranıyım ölümüne seviyorum ama :) Neyse gelince izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 animasyonlar super işte son nokta falan. bi tek sanırım, iki modelin birbiriyle interaksiyonunada sıkıntı cektikleri için hızlı panlar ve cok yakın kamera acıları kullanmışlar, veya robotları daha görkemli büyük göstermek için, ama onun dışında animasyonlar super işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hayatımın filmleri listesine hatırı sayılır bir sıradan girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Film süper. Ebay falan reklamları dışında mükemmel. Espirilerin bazıları güldürmekten daha çok başka hisler verse de, gitmekle çok iyi etmişim. [spo]Bumblebee tünelde yeni arabaya değişirken çalan şarkının adı neydii? Eski bir şarkıydı galiba...[/spo] said: Laraken, 08 Temmuz 2007, Pazar - 12:59 tarihinde demis ki: [spo]yahu madem the cube ü megatron un göğsüne takınca ölüyordu bu adam da neden o kadar kan döküldü, ocaklar söndü, çocuklar anasız babasız kaldı? ulan takıvereydiniz göğsüne. kübü. [/spo] [spo]Kübü bulmadan onu nasıl yapabilirlerdi ki? O kanlar kübü bulmak için yapılan çabada döküldü heh[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yanlis hatirlamiyorsam o muzik kill bill in ost sinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 gece gittim filme. sevgilim izlerken uyudu :S beni de pek çekmedi film, (benm film zevkime göre!) aşırı klişe aşırı gerenksiz. filmde 3 şey yapılmış: reklam, reklam ve reklam >>> internet vs sitelerin reklamı, amerikan ordusunun reklamı, GMC nin reklamı.. bunun yerine 2 kere daha arka arkaya ölüm geçirmeze gidebilirdim. en azından okadar para ve zamanı harbici bi şaheser için harcardım.. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 08:46 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Evet Mad_Wolf çok sağol!! Battle Without Honor Or Humaity - Tomoyasu Hotei +634634 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 onemli degil :D ost manyagi olarak yardmimin dokunduysa ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 fazla zorlama espriler vardı da işte idare ederdi ya. savaşlar cidden fazla yakın çekim geldi bana da. o cıvık robot komik geldi bana kendi kendine konuşan da kafama takılan bi soru var filmin sonunda bişey çko saçmaydı.. buyrun spoiler'a :P [spo]yahu kötülerin yarısı uçuyo, iyilerden kimse uçarmıyo, filmin sonunda hangi akla hizmet biz seni korururz diye yolluyolar çocuğu helikoptere binmeye. helikoptere binse durum daha kötü olucak, çünkü adamlar uçuyo bizimkiler uçamıyo yahu! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Savaş araç gereçleri ile ilgilenen biri olarak 10 üzerinden 9 veriyorum filme. Böyle ac-130 sahnesi olsun bütün filmler bizim olsun diyorum. Sabotuna kadar kullandılar yahu. Senaryo tabii ki klişe ama steven spielberg konuşturtmuş gene. Muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 onu bunu bilmem de hatun COK sut tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Filmden sonra hatunu googleladıysanız, zaman isminin sonu .jpg ile bitmeyen bir kız arkadaş bulma zamanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ebayde setten aksesuarlar filmde kullanıan itemlar vb satılıo. diosanız 1-2 bin $ fazlam var. bi bakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yalnız titanium sabot ve thermal olarak hardeneed dediklerinde ben direk bittim zaten "lan deceptionlar armor tank yapıyomuş thermal resist kasmışlar, kinetic abanın gencler" dedim içimden, cok belli orda bir eve oyuncusunun eli deymiş filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bugün nihayet gittim izledim. açıkçası yorumları okumadım. Muhakkak beyenende olmuştur beyenmeyende. Ama ben beyenmeyenlerdim maalesef. beklediğimi bulamadım. Yani neredeyse çizgi filminden bile daha çok etkilenirdim diyeceğim. Takıldığım başlıca hususlar; 1. Transformerslerın o net ifaderlerini bulamadım. Yani fiziksel olarak. Biraz daha sade olabilirmiş. Çok ıngıl ışık olmuş. 2. Araba iken küçüçük olan alet robot olunca devasa bişi oluyo, olur olmaz parçalar görüyoruz üstünde başında. 3. Kötü Transformers diyebileceğimiz robotların, çölde akrep, uçakta böcek vb börtü böcek formatına girmesi hoşuma gitmedi. Nissan reklamı gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 dünyayı kurtaran adamın oğlundan biraz daha güzeldi.filmde uykum gelmedi tek fark o =).sanırım çok beklentim vardı ondan beğenmedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Aslında ıcık cıncık değilde biz otobotlar üzerine epic bir hikaye bekliyorduk. Ondan beğenmedik. Diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Amerikan espiri anlayışı ve milliyetçiliğini çıkar, transformer kişiliğini ve bakış açısını ekle. işte olması gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sırf megan fox için gidicem filme hope and faith'ten beri gelen hayranlığım hatrına.. Yoksa çok eleştirmişsiniz hevesim kaçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bence çok güzeldi film..izle kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Aksiyon sahneleri guzel, robot donusumleri abarti ama ii. Fena olmamis begendim ben. Ama cok amerikanvari olmus bir ara indepence day i izliyorum zannettim. Birde filmin ilk sahnesi Katar da basliyor, hehe bende katardan filmi izleyen birisi olarak, salon kahkahayla guldu acilista, katarda da oyle bir yer yada toplum yok, adamlar burada manhattan gibi yer yapiyorlar bari suudi arabistan deseydi daha gercekci olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ya o nasıl bir kız ya bilim adamı olan da güzel ama asıl diğeri acayip birşey ya kusursuz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: cok amerikanvari olmus alla alla acaba neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Megan Fox (Hastası Oldum :))[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:00 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar