Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers the Movie (2007)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

ya 20'sinde istanbul'da olacağım daha izleyemedim ama Empire'i aldım buradan dergi pek iyi yorumlarda bulunmamış.Total Film'de.Gerçi bunların yorumlarını tkamıyorum ben genelde ama ne bileyim gerçekten abartılan kadar iyi değil mi ?

Gerçi ben Transformers hayranıyım ölümüne seviyorum ama :)

Neyse gelince izleriz
Sosyal ağlarda paylaş

animasyonlar super işte son nokta falan.

bi tek sanırım, iki modelin birbiriyle interaksiyonunada sıkıntı cektikleri için hızlı panlar ve cok yakın kamera acıları kullanmışlar, veya robotları daha görkemli büyük göstermek için, ama onun dışında animasyonlar super işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Film süper. Ebay falan reklamları dışında mükemmel. Espirilerin bazıları güldürmekten daha çok başka hisler verse de, gitmekle çok iyi etmişim.

[spo]Bumblebee tünelde yeni arabaya değişirken çalan şarkının adı neydii? Eski bir şarkıydı galiba...[/spo]

said:
Laraken, 08 Temmuz 2007, Pazar - 12:59 tarihinde demis ki:

[spo]yahu madem the cube ü megatron un göğsüne takınca ölüyordu bu adam da neden o kadar kan döküldü, ocaklar söndü, çocuklar anasız babasız kaldı? ulan takıvereydiniz göğsüne. kübü. [/spo]

[spo]Kübü bulmadan onu nasıl yapabilirlerdi ki? O kanlar kübü bulmak için yapılan çabada döküldü heh[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

gece gittim filme. sevgilim izlerken uyudu :S beni de pek çekmedi film, (benm film zevkime göre!) aşırı klişe aşırı gerenksiz. filmde 3 şey yapılmış: reklam, reklam ve reklam >>> internet vs sitelerin reklamı, amerikan ordusunun reklamı, GMC nin reklamı..

bunun yerine 2 kere daha arka arkaya ölüm geçirmeze gidebilirdim. en azından okadar para ve zamanı harbici bi şaheser için harcardım..

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 08:46 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

fazla zorlama espriler vardı da işte idare ederdi ya. savaşlar cidden fazla yakın çekim geldi bana da. o cıvık robot komik geldi bana kendi kendine konuşan da kafama takılan bi soru var filmin sonunda bişey çko saçmaydı.. buyrun spoiler'a :P
[spo]yahu kötülerin yarısı uçuyo, iyilerden kimse uçarmıyo, filmin sonunda hangi akla hizmet biz seni korururz diye yolluyolar çocuğu helikoptere binmeye. helikoptere binse durum daha kötü olucak, çünkü adamlar uçuyo bizimkiler uçamıyo yahu! [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün nihayet gittim izledim.

açıkçası yorumları okumadım. Muhakkak beyenende olmuştur beyenmeyende.

Ama ben beyenmeyenlerdim maalesef.

beklediğimi bulamadım. Yani neredeyse çizgi filminden bile daha çok etkilenirdim diyeceğim.

Takıldığım başlıca hususlar;

1. Transformerslerın o net ifaderlerini bulamadım. Yani fiziksel olarak. Biraz daha sade olabilirmiş. Çok ıngıl ışık olmuş.

2. Araba iken küçüçük olan alet robot olunca devasa bişi oluyo, olur olmaz parçalar görüyoruz üstünde başında.

3. Kötü Transformers diyebileceğimiz robotların, çölde akrep, uçakta böcek vb börtü böcek formatına girmesi hoşuma gitmedi. Nissan reklamı gibi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Aksiyon sahneleri guzel, robot donusumleri abarti ama ii.

Fena olmamis begendim ben. Ama cok amerikanvari olmus bir ara indepence day i izliyorum zannettim.

Birde filmin ilk sahnesi Katar da basliyor, hehe bende katardan filmi izleyen birisi olarak, salon kahkahayla guldu acilista, katarda da oyle bir yer yada toplum yok, adamlar burada manhattan gibi yer yapiyorlar bari suudi arabistan deseydi daha gercekci olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...