Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıraktım

Samah

Öne çıkan mesajlar

Ewet sonunda ac.cu cancel etmeyi başardım we sırf pvp si için başladıgım bu oyun pve ye donunce ve pvp itemleri pve de işe yaramayınca cancel ettim ac.cu.Haziranda cok onemli bir sınavım var eğer başarılı olursam geri donucem..Herneyse tanıyan tanımayan herkese iyi oyunlar diliyorum,işallah benden cok eğlenirsiniz

Bide bu oyunlarda itemdan cok arkadaslık onemli onu unutmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Pve kadar saçma bir olay yok zaten. Oyun diabloya dönüyor. Kes kesk esk ekskekskeks sonra? Aldın epikleri ee sonra? noldu yani nedir diablo oldu. Giy epixlerini çık bankanın önüne "inspect pls" diye gez.

Pvp bir derece yine mp tadını alıosun. Oda bayıyor. Ah şu world pvpye geçse adminler en doğru şeyi yapıcaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de pvp sevmiyorum. Pvede epix toplamanın anlamı daha güclü birseyi kesmeye imkan vermesi. Sürekli daha güclü bosslu ve daha zor instancelar ekliyorlar. Benim MMORPGden beklediğim şey takım çalışmasıdır. Pvede 40 kişi orda aynı amaçla birbirine destek oluyor, bu çok zevkli birşey bence. Daoc gibi kale yıkma fln ekleseler güzel olur da, şu anki sistem 10v10 çatışmayı bile kaldıramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynen pve oyunun içine etti yani. sen bütün gün bi tarafından terler döküle döküle honor kas. 3 ay boyunca. adam gelsin 6 ayda pve setini bi tarafını yaya yaya toplasın. şimdi pve ciler dicek. sen çok mu kolay sanıon pve'yi. benim kıstasım şu. 3 ay boyunca günde 16 saat oynayarak st, honor, premade, wsg, ab 5 lisi ile kafayı bozucak kadar asosyalliğin dibine vuran pvpcilerin aldığı itemler nerde günde 5 saat oynayarak, o da dungeon raidleri için sadece, pve setini toplmak nerde. üstelik pvp itemlerini topla topla bişi de olmuo. pve seti dps olarak daha önde. yani statları iyi dicem pvp setinin. pve seti ile onun statlarını da geçebilio millet. valla çok sinir bozucu.

zaten ben de baydım, bıraktım sayılır. nedir bi olayı yok oyunun. sadece asosyellik. kendimi kontrol ediyorum diyenlere lafım yok. zaten kendimi kontrol ederek oynuyorum diyen pvpcinin de alnını garışlarım :D
Sosyal ağlarda paylaş

PvP süperdi zaten. World of Warcraft'a başlama nedenlerimden bir tanesiydi. Ama sonra nedense(!) PvE'ye dönüştürdüler. Her ne kadar şu an çeşitli sebepler dolayısı ile oynayamasamda PvP her zaman tercihimdir.

*Arkasını döner, bırakır gider.*

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:48 tarihinde, sinek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin bence bu oyundaki en guzel sey lvl kasmak :) atıyorum lvl 30 sun hemen thottbot tan 32 de ne alacagına bakıyosun ahh sm e gitsem x i alsam diyosun arada arkadaslarin la bg e gidiyosun..lvl kasarken cat diye biri cıkıyo seni olduruyo ismini not ediyosun her hangi bi sekilde onu gorunce corpse camp in b.. unu cıkarıyosun :)para biriktiriyosun mount alıyosun ah ticaretine giriyosun..her lvl atladıgında daha guclenmenin verdigi keyfi tadıyosun..uzar gider iste..

oyun 60 olunca birseylere zorlanıyosun pve ya da pvp ama lvl kasarken bunların hepsini yapmak zorunda oldugunda icin bence oyunun en zevkli seyi oluyo..her sıkıldıgımda yeni bi karakter actım ve su an hala oynuyorum oyunu..
Sosyal ağlarda paylaş

Adam zaten bu yüzden bırakmış oyunu, ayda 15 20 dolar verip sabahtan akşama kadar char kasacağına gider Obvilion oynar olmadı Guild Warsda PvPnin doyumuna ulaşır. Eline kağıt kalem alıp pvp yapmadığın bir oyun çoğu insana sıkıcı gelebilir. Onun yerine Goldshire'da tavşanda kesebülürsünüz....

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:30 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

heh hep kısır döngü bende sizin açınızdan yaklaşım olaya GW/eq2 yada başka bir mmorpg oyunu kasıyorsun pvp kasıyorsun kiral oluyorsun eline ne geçiyor? sadece oyun olduğunu düşündüğün zaman hiç sıkılmıyorsun valla oyun eu da çıktığı 2. gün oyundaydım o zamandan bu zamana ey gidi günler o zamanlar bu kadar türkde yoktu verdiğim para helal olsun blizzarda böle bir oyunu yaptığı içinde ayrıca minnetarım ve şuan piyasada bulunan en başarılı mmorpg bunu ben demiyorum sayılar diyor.

Ek1. Ah birde unutmadan bu aralar moda oldu sorgulama işi neden? niçin? gibi şeyler blizzard bizlere ölümsüzlüğü vaat etmiyorki zevk almayı vaat ediyor sen zevk almadığın zaman bırakabilirsin tabiki ama bunu neden?niçin? gibi sözlerle sorgulamak komik kaçıyor.
Ek2. En son gw betasında bulunmuştum halen ara yüklemeler 1 saat mı sürüyor? ^^

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:49 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@linderoth, wowdaki pvp ve pve dengesini sorgulamaya sen anlamsız mı dedin şimdi? yani "sorgulamak anlamsız bişi, bıraktıysan bıraktın kardeşim ne hala neden niçin şeklinde sorular sorup ortamı meşgul ediyorsun" mu demek istedin, belki farkında değilsin ama bence dediğin bu anlama geliyor. yanlış da anlamış olabilirim, eğer öle ise "özür dilerim".
Sosyal ağlarda paylaş

penthin dedigine imza.

benim için de wow sadece pve idi. ne zamanki raidlerden sıkıldım oyunu sildim cnaım çekmez oldu. hala aynı heyecanla guild neler yapıyor pve de takip ediyorum ancak oyuna girip de raide gidesim yok. zaten raid dısındakiler de bos. bos derken pvedeki hazzı alabileceğin pvpde sadece rank kasıp rank 13 14 olmak var bence o da coook zaman isteyen birşey
Sosyal ağlarda paylaş

Haşa öle bişe demek istemedim benim demek istediğim şu bir oyunun bizlere verebileceği şeyler bellidir ötesi yoktur bu wow olur yada herhangi bir single oyunda bunun ötesini beklemek yanlış olur örneğin görüyoruz insanlar diyor r14 oldum yada bwl bitti herşeye ulaştım ee şimdi ne olcak gibi sorular soruyorlar cevabı çok basit yok ötesi beklemekte anlamsız ha istese blizzard birşeyler yapamazmı yapar gider öle bir boss koyarki ömür billah kimse kesemez al sana uğraş ama bu insanları bayar çünkü insanlar aptal varlıklardır zora gelemezler hemen sıkılırlar herneyse biraz saçmaladım umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...