ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şimdi size açıklıyım biraz..kendi fikirlerime dayanarak... bence bir kişiyle çıkarsın..gelecek için planın olur.seversin sevilirsin.aranızda bir güven olur.aranızda bir saygı olur.mutlusundur.onla bilgilerini ve anılarını paylaşırsın.oda aynısını yapar. peki nedir bu aldatma,aynanda 5-10 kişiyle çıkma olayları? aynıanda 6 kişiyle birden yiyişebilmek zevk mi verir insana.ben süper bi bokum mu dersin? insanları kandırmak çok mu eğlenceli olur yani? ben aranızda neden böle yaptıklarını anlatabilicek olan biri varsa yardım etsin pls çünkü ben böle insanlar gördükçe delleniyorum. (edik :yannış anlamayın aldatılmadım sadece böyle tanıdıklarım var ve dellendiriyorlar beni...) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 16:30 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hahaha çok sevdiğim kız beni 8 yıllık arkımla aldattı gördüğüm kadarıyla sende aldatılmışsın sana pm den msnimi atacam ekle oradan sana anlatiim belki bi yardımım dokunur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 fazlasını isteme duygusu insandaki işte. 100 liran olsun 200 liram olsun dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet 6 kişi ile yiyişebilmek zevk verir insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 biz ona grup sex demiyoruz kitlesel sex oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @krusty:o da kişiden kişiye göre deişir ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: hahaha çok sevdiğim kız beni 8 yıllık arkımla aldattı gördüğüm kadarıyla sende aldatılmışsın sana pm den msnimi atacam ekle oradan sana anlatiim belki bi yardımım dokunur sanaBu bana olsaydı, yapacaklarımı düşenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aldatan insan 6 kisiyle ayni anda yiyisemez, o zaman aldatma olmaz. turkcemizi duzgun kullanalim, daha ossye falan gireceksiniz gencler. olmuyor boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ihtimali var aynı anda 6 kişiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tabi İnsanın Yapısıda Önemli Gözü Dısarda Olanlarda Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben dela dan baskasını görmüyorum açıkçası, ama o oyle dusunmuyor serbest , açık bi ilişki taraftarı = ( bi iki tavsiye verir misiniz bana da hocalara mı gideyim okuyup ufleteyimmi , uyurken yatagının sağına soluna kurbaga boku dokup elimde çişli tasla ustunden 3 kere atlayayım mı naapayım??* çok kararsız ve umutsuzum = (((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Zevk alınan bir konu değil bunu yaparken sevdiği bir kişi ile uzun süreli ilişkisi olan tanıdğım kimseler var. Bu aldatma mevzusunu sevdikleri kişiye bağlanmak istemediklerini düşündükleri için yapıyorlarmış.İlginç tabi... Kendi adıma söyliyim hiç aldatılmadım veya aldatmadım zaten böyle birşeyi yapmam için o tür bir insan kalıbında olmam gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 khalad bıçağını aldatmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bir çift arasındaki sevgi katsayısı, o çiftteki erkeğin aldatma oranını belirler.ne kadar seviyosa o kadar az aldatır.sevmiyosa cok aldatır.aldatmaz diye bişey yok.nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aldatmak kötü şey. 5-6 kızla birden işi götürene çüş derim , dışlarım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi çüş tür de sanatkardır onu yapan adamda ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Onu Yapan Ayrı Bişe Tabii...İnsan Sıfatına Komuoruz Onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hayatlarinda gercek ask'a sahip olmayan insanlar yapar böyle. ya aci cekmislerdir zamaninda, kazik yemislerdir, ya da ciddi bir iliski istemiyorlardir. zaten takildigi kizlar da, cogu zaman halk arasinda ''kasar'' olarak adlandirilan kizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 vaniLLe gene koymus noktayi " kasar "... Ama benim algilayamadigim olay bu olumune sevmek edasini cok fazla basitlestirip, paspas yapmak. Ondan sonra işte boyle oluyor. : ) Kapidan her giren ayagini siliyor, bir de hava yagmurluysa " kasar " biraz kufleniyor. Ama " kuflu kasar " iyidir.. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Iskender cok guzel bir yemektir. Yemeyi cok severim. Ama sabah ogle aksam Iskender yemek de bayar? Duygusal aldatma olmadigi surece sorun olmadigina inaniyorum. Baska biriyle seks yapmam sevgilimi aldattigim anlamina gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hem kız vermiyosa size napıcaksınız o zaman?? mecburen aldatacaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: -Wissy pati § 28 Mart 2006, Salı - 21:32 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Iskender cok guzel bir yemektir. Yemeyi cok severim. Ama sabah ogle aksam Iskender yemek de bayar? Duygusal aldatma olmadigi surece sorun olmadigina inaniyorum. Baska biriyle seks yapmam sevgilimi aldattigim anlamina gelmez. Kız arkadaşın da aynı mantıkla başkasıyla yatıp durursa ve sora sana "sürekli iskender yemek bayıyo ama merak etme duygusal bir şey yok" derse tamam diyorsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hakaten tamam demesi lazım yoksa dengeler altüst olur ,ortalık bi anda karışır..vur patlasın çal oynasın bu hayat böle geçmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hiç aldatmadım aldatmamda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Kiz arkadaslarim nedense demiyor Rewendor. Sanirim sabah iskender oglen balik aksam pizza kivamindayim. edik : not duseyim de sonra antimodesle ayni kaderi paylasmiyim. tamamen hayal urunudur yukarda yazanlar. oylesine sallamasyondur. yalandir falan. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:42 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar