Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Walla oleymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 =) neyse sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bu da bedava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ABİ SÖVECEM ARTIK UZA GİT BE Forumda ki bütün topiclere bakın bu lamerin bu tip postları var... PS : Benimde isyan mesajlarım. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 05:51 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aa cidden bedavaymış.Tıkladım para istemedi ama bedavaya kanımı aldı. başka bedava şeyler var mı bayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 e yeter be bi gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaptigi yasak , bitefight a sikayet edilirse banlanicak. bizzat mail atiyorum suan bu url ile birlikte. umarim banlanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 avukatimi ariyorum simdi, yasal yollara basvurucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şarjım yok aquila arama boşuna burdan söle ne diyceksen [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 08:55 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 simdi bu arkadas boyle linkler verip, hem bizi rahatsiz ediyor, hem de genclerin buyume ve gelismelerini kotu yonde etkiliyor. gerekli seylerin yapilmasini arz ederim ortmenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 oke tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hakim olsam kırardım kalemini!!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kaleme yazık silp değmez. sen çekici vur yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Townwatch sistemi geri gelsin. Ama yeni bi çalışma prensibi seçilsin. Eskisi gibi kızlardan falan değil (bir ara her kıza bir anda tw verilmişti) izbandut gibi adamlardan seçilsin, hepsine de birer odun (şu ele gelirken incelip tutma yerinden uzklaştıkça kalınlaşan kaptan mağara adamı zopalarından) verilsin ve bu adamlar çeşitli şehirlerden seçilsin. Böyle mesaj atanların adresleri ip den tespit edilip sonra TW ye yollansın odunla döve döve kendine getirilsinler. Süper etkili bi sistem olur. Hatta sora millet avukatını aramasın diye sitenin kuralları bölümüne de ekleme yapılabilir. "Site yöneticileri gerektiğinde duruma ve kişilere odunla müdahale etme hakkını saklı tutar." diye. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 13:03 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Adam usandı bıraktı oyunu zaten garbıçta şifresini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yalama oldu artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gördüm şimdi dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 *ding dong* meraba ben paticikten geliyorum, tavnocum. belinize odun vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @rewendor: iyi de, her kiza tw vermiyorlardi. 3 kiz vardi toplam. hatta önce 2 tane vardi, helena ve ben. sonra da dorycigim katildi aramiza. ne zaman ''her kiz'' oldu onu merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bize her gibi geldi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 baska kiz yok zaten 0_o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gızlarımdan memnunum ben elleşmeyin tw larıma iş yapıyorlar ki tw oldular kriterlere uyuyorlar erkek tw sayısı kız tw ların 2 katından fazla idi tw olmada cinsiyet ayrımı söz konusu değil rewendor esprili yaklaşmış zaten ciddi anlamda algılamayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 biz de takılıyoduk zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Eheh, smiley koymayınca fazla ciddi gibi gözükmüş mesaj, ben espirili bi üslupla "taşlama" yapmaya çalışıyodum konuya üstünüze alınmayın. Dynun'un dediği gibi, takılıyoduk biz yahu (Yanlız zaten başka kız yoktu ki hakkaten ortada ;P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 erkek twler kız twlerin 2 katı erkek üyeler kız üyelerin 2000katı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar