kanix Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Şuan elimden geldiğince küfür ediyorum elimden gelirse adamla uğraşırdım ama uğraşmaya değmiyor kahretsin. Yazıcıoğlu klasik abi şu var abi tipleri.Benim eskiden cd aldığım yerde de güvenilir tipli bi adam duruyor Oblivion varmı diye sorduğumda var tabiki var abi diye kendi yerine götürdü.Adam beni dışarda tuttu bi adamını tuttu içeri girmesin diye kıllandım.Dvd ye çekiyomuş gibi yaptı sanırım 2 dakika sonra dışarı çıktı üstünde bişey de yazmıyor.Hemen cebine at polis molis gelmesin çok kötü şuan durumlar falan dedi.Neyse boş olduğunu da anlayamıyosunuz.Adam 20 milyon demezmi.Geri vermeye çalıştım tamam 10 milyon dedi.Tartışmalardan sonra...Eve geldim ve boş... Kadıköyden bir daha cd alan nolsun ya...
Dela Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ohş ayaküstü tecavuz etmisler, gecmis olsun. polislerin neden bu heriflere bulasmadigi anlasiliyo simdi. kelle basi 10-15 goturduklerine gore karakolu da baglamislardir corba maltepeye.
kanix Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yani şerefsizliğin bu kadarı da olmaz...hadi dvd dedik ucuza satar dedik yüzsüzlüğün bu kadarı mı olur 20 milyon dedi 10 milyondan yukarıysa almıyorum lan dedim indirir gibi yaptı tartıştık sonra indirdi....Gerçekçi de gözüküyo şerefsiz rol yapıyo bide....
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Eh.. Bişey yapamassın. Hakkın da yok çünkü korsan.. Ucuz etin yahnisi mi desem, bugüne kadar kâr ettiklerine say mı desem artık..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ankarada bole şeyler olmazdı hiç,canım memleketi bırakıp geldik =/
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sen gene ucuz atlatmışsın.arkadaşın birine bi arkdaşı şu adamda orjinal parfüm var demiş...inanın kolonya bile daha kaliteli çünkü siyah t-shirtlerin rengini açmıyor
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hem korsan takılıyosunuz hem de kızıyorsunuz istersen adamı dolandırıcılıktan dava et!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hmm geçmiş olsun. yazıcıoğlu kötü.
h1v Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Gelişine kafayı bi çakıyosun adama sonra nooolur bilemem :P Yazık olmuş bilmediğin yerden almamak lazım.Aslında korsan almamak lazım ya.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 benim bi kaç hikayem var böyle olaylarla ilgili durun anlatayım arkdaş var bi tane, bilgisayarda çizim falan yapıyo. bigün yazıcıoğluna gitmiş ordada tanıdğı bi adam vardı adam buna hep düzgün cdler veriyodu ona sormuş bi program var mı diye (photoshop tarzı bi program), bayadır da arıyodu ihtimal olmasına. adam var demiş bizim ki de sevinmiş üst kata çıkmışlar adam bekle demiş bi odaya girmiş 1-2 dakka sonra elinde bi cd arkdaşa doğru gelmeye başlamış. arkdaş bakmış cdnin kabında harbidene aradığı programın resimleri falan var sevinmiş. adam tam buna 4-5 metre yaklaşmış ki aşağıdan bi ses gelmiş "feriiiiit" diye. bir anda bütün tezgahlar kaybolmuş ortadani millet hızlı hızlı saklanmaya başlamış tabi bizim arkadaşa cd getiren adam da kaybolmuş ortadan. arkdaşa tam adamın peşinden gidecekken çatt diye şalterler inmiş ışıklar kapanmış. odada da bi sürü adam var bu karanlığa "noluyo ya?" falan demiş. alakasız bi yerden cevap gelmiş " zabıta geliyo karartma yapıyoruz" :) tabi cd ve cdli adamda bi daha bulunamadı:) allahtan paraı vermemişti arkadaş:) 2. side benim başıma geldi bilen bilir Bursada bi zafer plaza var. Bi gün arkdaşla geziyoruz orda yanımıza yaklaşık 1.55 boyunda bi adam geldi. siyah ten, sakal falan. Adamın olaya giriş cümlesi " gençler ben thy de kaptan pilotum":) kokpite otursa önünü göremeyecek nerdeyse ama:) yurtdışından güya parfüm getirmiş satmaya çalışıyo. dedi gio var senin tenine iyi gider:) ne kadar dedik 140 dedi naptın falan dedik. cebinizde ne kadar var falan klasik soruları sordu aradan bi 5 dakika geçtiğinde fiyat 4 milyona inmişti :) bende helal olsun deim 4 milyon verdim aldım:) çoook hafif bi kokusu vardı:)
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Prince of persia Two Thornes yerine 3 tane erotik cd vermişlerdi banada... [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 19:42 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kopya ürün aldıysan söylenmeye pek bir hakkın yok doğrusu..
khalad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Redall senin alışveriş karlı olmuş daha ne istiyorsun :) O tiplerden alışveriş yapmak yerine yazıcı oglunun yanındaki pasajda bir tane divx satan dükkan var onun arka taraflardaki dükkanından sağlam cdler alabilirsiniz hem adamlar bozuk olursa değiştiriyorlar falan diğer türlü zaten adamlar ne cd'den anlıyorlar nede başka birşeyden işleri güçleri adam kazıklamak karşı falanda gelemezsin ayak üstü kim vurduya gidersin...
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 o sahtekarları bir kaşık suda boğasım gelir >:(
matama Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yilin enayiligini ben yapmistim ertesi gun matrix 2 sinemaya gelicek persembe aksami. Kadikoyde yuruyorum bir baktim adamlar matrix 2 geldi alin falan. Direk dusunuyorum imkani yok olamaz falan derken 2 milyona alivermis oldum:) tabiki bos:)
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bi keresinde kuzenim bizde yatıya kalcaktı, tesadüfen khalad da yatıya geldi. Güya gelicekken CM00-01 CD'si getircekti yanında; unutmuş. Ertesi güne kadar aradık internetten, bi türlü dooru düzgün inen bi tane bulamadık. Bari Kadıköy'e inip alalım dedik (bulamayız die düşünmemize rağmen şansımızı da denemeden edemedik). Kadıköy'de o zamanlar oyun satışı baya açıkta yapılıyodu. Sülüklere takılmadan, dükkanları aradık bulamadık. Sonra tek çarenin o sülükler olduunu düşündük. İlk bi tanesi götürdü, bulamadı. Sonra ümitleri falan kesmişken bi baktık bi tane daha eleman. Sarı saçlı, orta boylu, hafif esmer tenli bi eleman "Aradıınız bi şey var mı argadaşlar?" dedi. Bi daha şansımızı deneyelim dedik (bi de erken gittik oraya, dükkanlar açılsın diye bekledik, zamanım da kısıtlı dersim var. saatlerdir orda arıyoz). Adama dedik ki "Abi sabahtan beri burdayız, Championship Manager 2000-2001 arıyoruz, herkes CM4 veriyo ama aradıımız o diil. Gerçekten varsa alalım.", adam biraz düşündü "Ben size bulacam onu ama 5 kaat alırım." önce bi durduk, adam kart çıkartıp verdi, böle bi güven doldu içimize hafiften. Gittik herifin peşinden. 10Dk'ya yakın bi bekleme süresinin ardından adam verdi bi CD "Ya kusura bakmayın da bulamadım kağıdını, böle idare edin." diyerek. O sırada yediimiz kazıın farkına varır gibi olduk ama yine de bi umut parıltısı vardı. Döndük eve heyecanla, CD'yi bi taktık CM4. Tabi ben de çıkarıp CD'yi kırdım.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: yilin enayiligini ben yapmistim ertesi gun matrix 2 sinemaya gelicek persembe aksami. Kadikoyde yuruyorum bir baktim adamlar matrix 2 geldi alin falan. Direk dusunuyorum imkani yok olamaz falan derken 2 milyona alivermis oldum:) tabiki bos:) ohoo sen ne diyosun diablo 3 bursaya geleli 2 sene oluyo
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Onların ağzını yüzünü kırıcan tak oyunu deniycem diyceksin veya yeri hatırlıyosan 2-3 kişi gidip basın mekanı kırın ağzını yüzünü dal adamların
Chasten Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ne kadar çok kazık yiyen olmuş, bakalım daha neler çıkacak :)
Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Cdyi okumak değilde doluluğuna bakabilen bi zımbırtı yada olmadı küçük bi laptopla gidiceksin. Tak deniceksin a boş ses yok devamı doğaçlama zaten.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 cd nin arkasına bakınca dolu olup olmadığı anlaşılıyor ki zaten
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 böyle kazıklanmak bana o kadar koymuyor. gidiyorsun alıyorsun bi oyun boş çıkıyor veya çalışmıyor. ama verdiğin max 15milyon. orjinal alsan 150 milyon aynı oyunu başka yerden alııoyrum zaten kardayım deyip kendimi rahatlatabiliyorum :)
Öne çıkan mesajlar