Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce hocanın tepkisi ne olur

eternal_journey

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar gecen gun matematik yazılısına girdik hoca sınawda karalama kağıdı kullanabilirsiniz dedi bende bos bi kağıt çıkardım işlemleri onun üstüne yapıodum sonra bi soru geldi süre çok olduğu için tek tek uğrasmaya basladm sonradan bi sonuc buldum ama nası bulduğumu bulamadım sonra sadece sonucu yasdım ve altına su notu yasdm hocam ben karalama kağıdında bu sonucu buldm işlemleri buraya geçiremedm sizde sadece cevabı yazmıs diyip beni kopya çektm sanarsınız die bu notu yasma gereksiniminde bılundum yazdım sizce hoca bana ne dicek acaba puan dusururmu yada disipline falan verirmi yazılı kağıdına not yazıldığı için__?????
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde, yazılı kağıtlarına sınav sonucundan başka kesinlikle birşey yazılmaz. Çünkü onları öğretmene teslim ettikten sonra onlar resmi kağıttır artık. Bir müfettiş onları teftiş etmek isterse ve bi sakatlık/yanlışlık bulursa onlar delil olarak kulanılabilir. Başıma geldi ordan biliyorum. Yazmayın öyle şeyler.

Hocan kafa adam değilse büyük ihtimal azarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

şu not yazma olayını alışkanlık edindim pek çok arkadaşımdada bu huy var
her 3 ,4 sınawdan birinde karalıyorum bişeyler :)
örn:
hocam ben 1500 buldum ama
bu sonuç çok absurd 1 e yakın bişeyler çıkması gerekirdi gibi bi sorun olmadı şimdiye kadar
lisede durum nedir bilmiyorumda hocan çok çok gıcık bi tip değilse sorun yaşamazsın böyle birşeyden ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Hocanın insafına kalmış alıcagın not ama zannetmiyorumki kopya çekti desin sonuçta kendisi size karalama kağıdı olayını söylemiş.

Not işine gelince iyi yapmışsın herhangi bir suç teşkil edicegini zannetmiyorum etsende iyi niyetinden dolayı hocan onu görmezden gelir büyük ihtimalle.Bende lisede hocalara notlar yazardım yazılı kağıtlarına gerçi bu şekilde değil ama olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir şey diyemez ama şöyle bir uygulamaya gitmiş olabilir...(soruyu 10 puan olarak kabul edersek)
-İşlemler 4
-sonuç 4
-birim 2 ki bizde genelde böyle yaparlar..

ben şahsen edebiyatta çok yaparım...15 tane kitap ismi verirler hepsine aynı yazarı yazarım..son sınavda Reşat Nuri Gültekin yazmaya çalışıyordum..zaman yetmedi..son 5-6 kitabın yazarına paso (") attım..onlardan biriymiş mecburen 1 puan verdi..bunun gibi bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...