eternal_journey Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaslar gecen gun matematik yazılısına girdik hoca sınawda karalama kağıdı kullanabilirsiniz dedi bende bos bi kağıt çıkardım işlemleri onun üstüne yapıodum sonra bi soru geldi süre çok olduğu için tek tek uğrasmaya basladm sonradan bi sonuc buldum ama nası bulduğumu bulamadım sonra sadece sonucu yasdım ve altına su notu yasdm hocam ben karalama kağıdında bu sonucu buldm işlemleri buraya geçiremedm sizde sadece cevabı yazmıs diyip beni kopya çektm sanarsınız die bu notu yasma gereksiniminde bılundum yazdım sizce hoca bana ne dicek acaba puan dusururmu yada disipline falan verirmi yazılı kağıdına not yazıldığı için__????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kağıda not yazmak, resim çizmek disiplin suçu olmaması lazım. Yani ben gitmedim hiç. Bir tek kağıdı boş vermek suç bildiğim kadarıyla. Hoca kafa bir adamsa güler geçer bence. Yoksa bahsi açılmaz. 2 puan alırsın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 karalama kağıdını iliştirseydin kağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bende öle dusundum yazılı kağıdıyla veriim dedim ama hoca izin vermedi onları çöpe atın dedi bu arada redeagle içimi rahatlattın çok saol valla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Normalde, yazılı kağıtlarına sınav sonucundan başka kesinlikle birşey yazılmaz. Çünkü onları öğretmene teslim ettikten sonra onlar resmi kağıttır artık. Bir müfettiş onları teftiş etmek isterse ve bi sakatlık/yanlışlık bulursa onlar delil olarak kulanılabilir. Başıma geldi ordan biliyorum. Yazmayın öyle şeyler. Hocan kafa adam değilse büyük ihtimal azarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hocanın insafına göre 2-5 arası bi şeyler... :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 şu not yazma olayını alışkanlık edindim pek çok arkadaşımdada bu huy var her 3 ,4 sınawdan birinde karalıyorum bişeyler :) örn: hocam ben 1500 buldum ama bu sonuç çok absurd 1 e yakın bişeyler çıkması gerekirdi gibi bi sorun olmadı şimdiye kadar lisede durum nedir bilmiyorumda hocan çok çok gıcık bi tip değilse sorun yaşamazsın böyle birşeyden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hmm lisede müfettiş vardı bide unuttuk onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hocanın insafına kalmış alıcagın not ama zannetmiyorumki kopya çekti desin sonuçta kendisi size karalama kağıdı olayını söylemiş. Not işine gelince iyi yapmışsın herhangi bir suç teşkil edicegini zannetmiyorum etsende iyi niyetinden dolayı hocan onu görmezden gelir büyük ihtimalle.Bende lisede hocalara notlar yazardım yazılı kağıtlarına gerçi bu şekilde değil ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sonuca not vermez, notuna güler geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bizim arkadaş sınavda hiç işlem yapmadı , sonuçları yazdı sadece.herif 60 aldıydı.ortaokulda oldu bu olay ama. :9 tekrar hocanın insafına kalmış diyip , iyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bende hep kağıdın sağına soluna balık çizerdim:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Karalama kağıdını sınav kağıdıyla birlikte verseymişsin bir şansın olurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bir şey diyemez ama şöyle bir uygulamaya gitmiş olabilir...(soruyu 10 puan olarak kabul edersek) -İşlemler 4 -sonuç 4 -birim 2 ki bizde genelde böyle yaparlar.. ben şahsen edebiyatta çok yaparım...15 tane kitap ismi verirler hepsine aynı yazarı yazarım..son sınavda Reşat Nuri Gültekin yazmaya çalışıyordum..zaman yetmedi..son 5-6 kitabın yazarına paso (") attım..onlardan biriymiş mecburen 1 puan verdi..bunun gibi bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 O_o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 fistan çılgın mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ahauhuahau topici "sizce horaceın tepkisi nolur" diye okuyomusum basında beri, 4. girişim ve horacela ne alaka diyodum psfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ohhoo.. ben olasilik sinavinda `perhaps perhaps perhaps`in sozlerini yazmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Orta okulda hasta olduğum için 15 gün falan raporluydum geldiğimde matematik sınavı vardı neyse girdim sınava hiç bir şey yapamadım üstteki soruları alta yazdım sadece =) kağıdın sonunada "hocam bari 2 verin" yazdım, notlar okundu 2 almıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar