Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dershanede beni sürekli kesen bi kız var nasıl uzaklaştırırım..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

burda tek kazanova antimodes değilmiş demekki lol içimden geldi anımı paylaşmak istiyorum sayın seyirciler;
bana da benzer bir olay oldu ama kız benden 3. bir şahıs olarak bahsetti bende 1-2 gün sonra bir kaç soru sordum kim olduğunu söyle bakiyim gibisinden söylersem olmaz dedi vesayre sonra ben olduğumu anlayınca seni kırmak istemiyorum beni unut dedim bu kadar sert olmak istememiştim ama sonrada ben sorunlu bir türk genciyim dedim =P hayır zaten öss var birde kız stress i kaldıramıcam arkadaş olmaya çalışıyoruz insanlarla yine yanlış anlıyorlar heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz yüz verip mesela; " sen aslında benim tam çıkmak istediğim kız türüsün ama kız arkadaşım var malum" -tabi tür nedir o ayrı- gibi cümlelerle kıza hafiften ümit verilir. Sonra arada sırada hal hatır sorulur. Kız seni o sırada unutur. En sağlam taktik budur bence. Oh yes ı'm the kammaysta, cry for me baby!
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana layik bir insan degilim, benimle birlikte olursan bedbaht olursun. seni mesud edecek bir beyefendi bulman ikimiz icinde daha faydali olur kuzum. bu konusmayi hic yapmadigimizi farzedelim ve ikimiz ayri yollara gidelim lutfen. hayatta hersey diledigin gibi olsun Natice.

*gozyaslarini geri itmeye calisarak hizlica mekandan ayrilir*
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyla ilgili bir hikaye geldi aklıma hemen onu sizlerle paylaşayım.
bizim okulda bir kız var idi.arkamda doğuş adında yakışıklı mı yakışıklı fanatik bir bjk li player vardı.pardon öğrenci.işte bu kız yani çağla bizim doğuşa aşıktı .bariz belliydi.kız paso doğuşa yazılıyo ama doğuş pas vermiyo kendi oynuyo paso ama iyi oynuyo gol atıyo.Neyse yine bi gün geldi çağla doğuşun yanına oturdu dedi doğuş naber nasıl gidiyo.Doğuş " Ya bi si.. git kızım bee" dedi.Kız O_O oldu sonra daha da doğuşun yanına oturmadı doğuşa bakmadı ne o onu ne de oburu onu tınladı.sonra mutlu mesut ayrı dunyaların insanları olarak yaşadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah sınıfa İt's a perfect day die giriyorum acaba o yüzdenmi kızın aklıyla oynamışımdır..

Eldiablo ne oynaması ben hiç bişi kurcalamadım kızda bi problem var..

Neyse..

Dün gelirken haticenin bindiği minübüs kaza yapmış sınıfa girip ağlamaya başladı yüz vermedim veremezdimde zaten..

Hiç bakışmadık konuşmadık..

Bugun ise ben dershaneye gitmedim evde huzurlu bir şekilde kedilerimleyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun Dershane Kantinindeki Ufak Bir Konuşma..

Kızın arkadaşı benimde arkadaşım olur kendisi geldi..

Nergis: Ömer haticenin morali çok bozuk ne yaptın?

Ömer : Tecavüz ettim.. Ulan bişi yapmadım insan gibi konuştum anlamıyorum ne yapmam gerekli..

Nergis : Nie ümit verdin o zaman

Ömer : Yorum dahi yapmıyorum size allah ıslah etsin sizi ne diyeyim..

Nergis : Ömer seni böyle tanımamıştım saol belli ettin kendini hatice den uzak dur

Ömer : Peki canım bırak gözlememi yiyeyim..

Hepsi böylemi oluyor bunların kıza sabah sınıfa girdiğinde günaydın demek ümit vermekmi oluyor?

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 15:55 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Himm..!
Ke$ke threadi ba$tan gorseydim...
Konu$masaydin ke$ke yaa. Son msjindan da anla$ilacagi uzre konu$mandan bile umit bulmu$ kar$indaki.
Maalesef a$k denen olayda sogukta olsa `gunaydin` bi umit kapisi olarak goruluyor.
$uan ili$kim var ve ili$kim; cep telefonu numarami istedi diye kizi kendime a$ik sanmamla ba$ladi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...