Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Marty said: ortaokulda hayatini yasa dedigi iste brit mezara falan ugra, arada bucs a git falan heralde? diğerlerini bilmem ama benim orta3 okul hayatımı özetledin dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ortaokulda uo bilmiyoduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kendi adına konuş ben orta3te oynuyodum UO dubardı hatta karakterin adı, kel sakallı fighter. lise1de de paticiğe ultimatr'ye geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bebesin sen ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 aynı dönemdeydik lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sis la bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ultima'ya lise hazırlıkta başlamıştım sanırım. geç farkettiğime baya üzülmüştüm. 2-3 sene oynadım yalan oldu sonra oyun =( saçma bi bilgisayarım vardı ve ayda bi format istiyordu. 128k adsl ile patch yapcam die anam ağlıyordu her seferinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 vaay adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 o ultima bağımlılığı çok kötüydü hakkaten çok şükür geçti o dönemler hipnoz ediyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 o zamanlar yeni server aciliyo olm heyecanlari cok guzeldi ya, hemen karakterler planlanirdi, soyle yapalim boyle edelim diye konusulurdu, gult kuralim, ev alalim, duraya dikelim zart zurt asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 aquila sen quannda oynadin mi? orda aquila ailesi vardi sanirim. alakan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lise defterimin arka sayfaları hep skill stat planlarıyla doluydu zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ya o bağımlılığın korkusuna ondan sonra daha mmorpg oyun denemedim bile ya. wow fln 1 dk bile oynamadım. liseyi kararttık üni'yi de karartmayayım diye =) yeni server olayında da server tutsun diye oranları abartıyolardı mutlu mesut majorlarla takılırken arti res atıp normal oranlara çekiyorlardı deli oluyordum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 aquila said: o zamanlar yeni server aciliyo olm heyecanlari cok guzeldi ya, hemen karakterler planlanirdi, soyle yapalim boyle edelim diye konusulurdu, gult kuralim, ev alalim, duraya dikelim zart zurt asdf. Mytharriayı hatırlar mısın şükrüç REĞPEEE hueahua tutsak kalmıştık insanlara , o macera sonunda ekrana hallenmiştim. uheahuea gi de OSMAN ABİ VE ARKADAŞLARI mı ne vardı denizin böle bizim lise tayfa maliler barış yiğit falan frikik frukan, bilmemne cengiz falna die karakter açıp lamerlik yapiodu ben yapmamıştım ama MORTIS RAHAAALAAD die karizma olsun die karakter açıp atın üzerinde geizp BEYLER LÜTFEN YAPMAYIN! diodum uyuz oluolardı bana huahua of hey gidi neyse bitmez uo muhabbeti siz lise hazırlıktaydınız şükrü, cuce ile beraber biz o sırada orta sondaydık uo ya başladığımızda işte ardeth ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 mal gibi iki saat yuruye yuruye tunel munel disari ciktiydik asdf. bi de aptal gibi DROWCAya cevirip yaziyolardi ahah. digeri patinin serveriydi galiba, adaya ev filan kurmustuk guild filan, o baska miydi lan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 aynen Veldrin di guildin adı ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Sıkıyorsa char silmesine duel hadi go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Olymposa kabul almak için oynayacağınız charın CVsi gibi birşey istiyorlardı şimdi hatırladım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Birden fazla Olympos yada Olympus falan vardı sanırım çünki ben ilkokulda oynamıştım. Sphere serverdı, mustang falan peşinde koşuyordum bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Wispy said: Olymposa kabul almak için oynayacağınız charın CVsi gibi birşey istiyorlardı şimdi hatırladım heh hobbit shard'tı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 mortiiisss bu ne mortis? :D allahım konuya bak tarihi belge niteliğinde :D nası kaçırmışım bunu diycem de o zamanlar uo bölümü dışında pek bi şeye bakmıyodum galiba :) senko said: edep 3 din5 tiarh 5 coğ 4 mat 4 bio 4 fizik 3 kimya 4 sağlık 5 ing 3 resim 3 mzk 4 beden 4 din-tarih-sağlık senkocum sana da bu bilgiler ışığında meslek olarak şamanlık tavsiye ediyorum. cinci hoca da olur. bence yol yakınken bırak işini gücünü bu dallara yönel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ahahahahha doğuştan cleric çıktı senko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ahahahaha ofise de madara oldum bu topic yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 her gün uplamalıyız bu topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 copry said: Ahahahahha doğuştan cleric çıktı senko :) cleric olamaz, edepsiz. şaman olur anca, şamanlar edepsiz cıblak cıblak dolaşıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar