GeeM Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: fizban, 01 Şubat 2003 13:14 tarihinde demiş ki: yok öyle ortaokuldaki dersleri sallamadan geç falan. sora yavaaaaş yaparsın liseye gelince. alala ortaokuldaki dersler gereksiz olsa niye koysunlar ortaokulu ? direk lise koyarlardı ..[hline]Let me in, I'll bury the pain Zaten yokki ortaokul falan Direk lise ilkokuldan sonra[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 4.25 ortalama lise 1 biyoloji 3 coğrafya 3 ing 4 mat 4 edeb 4 tarih 4 diğerleri 5 zaten ing 5 olsa bide biyoloji 4 alsa takdir alacaktım :)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: Mephisto_, 01 Şubat 2003 12:45 tarihinde demiş ki: said: Mathias, 01 Şubat 2003 00:36 tarihinde demiş ki: İngilizce 5 ayrıca prononciation lol ingilizcesi 5 olan biri olduğuna göre büyük ihtimal biliyorsundur ama doğrusu şöyle olucak pronunciation[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me ahah lol!! helal meph.. iyi yakalamışın..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!! PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA , NOUMA NOUMA PASCAL NOUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya şunu anlamıom insanlarda şöle bi düşünce var sosyal aktivite yapiim uniler hemen alır beni hayır yok öle bişi yaşınmış bir örnek okulda 2 kişden örnek vericem biri orta 2 den beri öğrenci birliğinde orta sonda ve lise sonda okul başkanlığı yapmış MUN da başkan vs vs vs süper sosyal bi kız ama notları çok iyi deil dieri ot sadece MUN da başkan yardımcı ama notları iyi ;ot olan princetona kabul edildi dieriyse babayı aldı ben kesin girerim die düşündüğü içinde uniyede kasmamış yani tam babayı aldı sosyal ol yada olma iş nota bakıo...[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 yıl sonra ... Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… raider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yuh bende tarihlere bakmadan okuyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 haha off ne topicler açiodum eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kazanabildin mi bari üniv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bitirdim bile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boşa üzülmüşün zamanında hocalar not vermio die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Üniversitede de vermediler, Gökhan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… çastiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahaha mükemmelmiş lan başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 edebi metinler die dersin var yani ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… çastiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 edebi metinler diyince aklıma geldi. poşet kelimesinin türkçe olduğunu iddia eden bi edebi metinler hocam vardı. lise zor şey. dimi lan berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Akdeniz Karadeniz Karneleri İsteriz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cairne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Benim ortalamam 5.00 di dorduncu sinifta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Xechelon said: calis sende al mortis ahaha:) bende berbatim bu arada farkettimde:( neyse ya sinavda ii yapariz bi yere gireriz artik:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." bu adam da ispanyalarda şu an haha nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 yıl sonra ... Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ne güzel başlık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 senko said: kimin ortalması iyi lam benimki 3,69 edep 3 din5 tiarh 5 coğ 4 mat 4 bio 4 fizik 3 kimya 4 sağlık 5 ing 3 resim 3 mzk 4 beden 4 teşekkür aldım allahım ben teşiekkür alacak adammıydım ya!! gecen döenm 4,85 alan adam bu sebne 3,69 uff ing i düzeltemiycem :([hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Ohşşş yerimmmmm ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahahah senko tam liseliymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Başlık çok iyiymiş :D Keşke daha fazla rağbet görseymiş.. Benim karnelerim nasıldı acaba ya, hiç hatırlamıyorum. Eskişehir'e gidince bi kurcalıyım bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Abi nereden bulup çıkarıyorsunuz bu konuları. :D Mortis ve senko. Hehehe. Ama senko daha bi güzel ağlamış sanki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İlkokul hepsi pek iyi. Ortaokul hep teşekkürname. Lise hiç bütünlemeye kalmadım ama hep ilk dönem 3 büyükler 4 gelirdi (matematik, fizik, kimya).Bizim zamanımızda 10luk sistem uygulanırdı bu arada :) ne güzel günlerdi ya. Çok uzak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 adamlar çalışkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Karneler nasıl? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yuh bende tarihlere bakmadan okuyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 haha off ne topicler açiodum eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kazanabildin mi bari üniv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bitirdim bile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boşa üzülmüşün zamanında hocalar not vermio die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Üniversitede de vermediler, Gökhan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahaha mükemmelmiş lan başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 edebi metinler die dersin var yani ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 edebi metinler diyince aklıma geldi. poşet kelimesinin türkçe olduğunu iddia eden bi edebi metinler hocam vardı. lise zor şey. dimi lan berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Akdeniz Karadeniz Karneleri İsteriz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Benim ortalamam 5.00 di dorduncu sinifta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Xechelon said: calis sende al mortis ahaha:) bende berbatim bu arada farkettimde:( neyse ya sinavda ii yapariz bi yere gireriz artik:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." bu adam da ispanyalarda şu an haha nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ne güzel başlık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 senko said: kimin ortalması iyi lam benimki 3,69 edep 3 din5 tiarh 5 coğ 4 mat 4 bio 4 fizik 3 kimya 4 sağlık 5 ing 3 resim 3 mzk 4 beden 4 teşekkür aldım allahım ben teşiekkür alacak adammıydım ya!! gecen döenm 4,85 alan adam bu sebne 3,69 uff ing i düzeltemiycem :([hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Ohşşş yerimmmmm ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahahah senko tam liseliymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Başlık çok iyiymiş :D Keşke daha fazla rağbet görseymiş.. Benim karnelerim nasıldı acaba ya, hiç hatırlamıyorum. Eskişehir'e gidince bi kurcalıyım bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Abi nereden bulup çıkarıyorsunuz bu konuları. :D Mortis ve senko. Hehehe. Ama senko daha bi güzel ağlamış sanki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İlkokul hepsi pek iyi. Ortaokul hep teşekkürname. Lise hiç bütünlemeye kalmadım ama hep ilk dönem 3 büyükler 4 gelirdi (matematik, fizik, kimya).Bizim zamanımızda 10luk sistem uygulanırdı bu arada :) ne güzel günlerdi ya. Çok uzak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 adamlar çalışkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar