Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 http://youtube.com/watch?v=PgG3xjZz934 izleyin, MUHTEŞEM BİR YETENEK özellikle gitarist arkadaşların ders çıkaracağı çok nokta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 PAUHASDUHASUHDASUHFSAHFUAUHG OMFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 çok ayıp bu yaptığın ama sen çnce klasikle elektro solosu at, sonra dalga geç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya şarkıyı geçtim 20milyonluk klasik gitarla solo atıyor nasıl bir aptallıktır auhahuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bayaa iyiymis harbi alamanci falan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 süper ya başka şarkıyı yokmuş mu :( zuahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 santana ozentisi olmus...ayrica igrenc,eger bu yetenekse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 benimde var buna benzer bi çalısmam, haftaya upload edicem açılıcam dunyaya netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Baya kahkaha attım şunu izlediğimde... Allah razı olsun gençkandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 haehae harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: türk pop müziiginin dev solugu,genc yetenek GENCKAN!!!Gençkan "kendimi kontrol edemiyorum" isimli single'ıyla karşımıza soz yazarı,besteci ve gitarist olarak çıkıyor.Vokaldaki basarisi gitardaki üstün teknigiyle birleşince dünya çapında bir eser ortaya çıkmış... dunya capinda eser hakkatten , yuru be ... iyi besteci bu adam . edt: dans edisinede hayran kalmamak elde degil . gunesin altinda ceketi giymis dans etmeye calisiyor birde . [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 07:21 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben inanmıyorum o sesle o goruntunun birbirine ait olduguna. hicbirsey uymuyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bune lem yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 arkadaş kendini kontrol edemiyor,normal karşılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Puahaha bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 en bombasıda bu : Tags: gençkan, genckan, kendimi, kontrol, edemiyorum, komik, turk, turkish, türk, pop, köylüpopçu, gitar, müzik, AMELE, muzik, music, guitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 omfg rofl ! ya bu klip ciddi ciddi çekilmiş mi yoksa dublaj mı o_o ? [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 13:36 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 1 nisan şakası mı bu ya :D çok feci yarıldım ahahaha :D böyle ilginç adam da hep avrupadan geliyor ha. [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 14:26 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 AMELE var ya muhauhaqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 harbi bu ne ya ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 izleyen kendini kontrol edememeye başlıo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://rapidshare.de/files/9045882/genckan_-_kendimi_kontrol_edemiyorum.avi.html youtubeda izlerken senkron yoktu bunda senkron da var super. [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 15:03 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 allahım ne diyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ses le goruntu bir degil. kolpa var burdada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar