Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Poligon ve silah egitimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eger mevzu kavgaya donucekse gerekeni yaparim. Ama burasi kurtlar vadisi olmadigina gore, bende gerekli mercilere sikayetimi yaptim. Bu arada gercek hayatta veya internette herhangi bir kisi benim kardesime kufr edemez, asagilayamaz nede bana kufr edebilir. Sonuclari senin algilayabileceginden buyuk olur. Ben ilk asamama basvurdum umarim bu sitenin yoneticileri haddini bildirecektir.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 04:34 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 04:35 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet internetin istedigin kisiye kufr etme ortami olmadigini. Insalarin artik bundan gecimini sagladigi, gayet ciddi bir ortam oldugu dusunulurse buna saka gibi demek komik olur.
Mesaj tarihi:
evet burasi olmazsa dava etmeyi dusunuyorum(avukatim ticari davalara bakiyor sormam lazim ne oldugunu). Gayette ciddiyim. senin dusunduklerin arasinda bunun oldugunu dusunmuyorum.
Mesaj tarihi:
Bu forumlarda ukala kaynamaya basladi. Dogru duzgun birsey sormus arkadas. Yok zamanini daha onemli seylere harcanami dilerim, yok ne bu silahlanma vs. vs. Size ne?? Herkesin ilgisi baska birseye olabilir. Bende cok seviyorum silahlari mesela. Turkiye'de o kadar maganda dolasirken etrafta silah tasimak akillica birsey olur bence.. Diyecegim sudurki sorulan soruya verecek cevabiniz yoksa kasmayin yersiz...
Mesaj tarihi:
Silah almak istemiorum, silahım olsun istemiorum, silah atış eğitimi almak istemiorum ama poligon a gidip silahla ateş etmek istiorum arada sırada da yapıcam bunu zaten baloncu gordum mu affetmiorum .
Mesaj tarihi:
9 mm. merminin piyasası 400 ykr-450 ykr. poligonda 2.5 ytl diyenler olmuş. yuh. o kadar para vermektense birinden bi silah ödünç alın 9mm lik. alın mermilerinizi. gidin bi dağ başına(ova,dam hede) dizin şişeleri :)
Mesaj tarihi:
[spo]oha baya komik, ama gulmeden once avukatima bi danisayim. [/spo]

9 mm atmak yerine havali tabanca tufek alip 5-8 milyona bi kutu sacma atmak daha hesapli, amac ego tatmin etmek degilse.
Mesaj tarihi:
said:
Bu forumlarda ukala kaynamaya basladi. Dogru duzgun birsey sormus arkadas. Yok zamanini daha onemli seylere harcanami dilerim, yok ne bu silahlanma vs. vs. Size ne?? Herkesin ilgisi baska birseye olabilir. Bende cok seviyorum silahlari mesela. Turkiye'de o kadar maganda dolasirken etrafta silah tasimak akillica birsey olur bence.. Diyecegim sudurki sorulan soruya verecek cevabiniz yoksa kasmayin yersiz...
Silah tasirsan, ceker vurursun bu kadar basit.
Silah tasimamak kendini savunmaktir asil. Tinercinin biri gelicek darlicak seni küfür falan edicek, ondan sonra cekicen silahi patlatcan kafasini, sonra yat bakalim hapisanede yillarca. Amerika'da var o kovboy kanunlari hala, Türkiye'de anlatamazsin öyle "Ben vergi veren bir vatandasim" diye.

Adama verilen asiri tepkinin sebebi de, tam tersine kendisinin baya ukala olmasindan kaynaklaniyor. Daha önce takildigi forumlada avukat lafiyla ilkokul cocugu korkutuyordu heralde arkadas. Parayla satin alinan bisey iste avukat da, hepsinin de bi model üstü her zaman bulunur.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 10:58 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
komik yahu
silah,kötü birşey,kesinlikle,neresini savunuyorsunuz?
kötü birşey.

birincil fonksoynu adam öldrümek olan bir aletin sevilecek ne yanı var?
o yüzden tepki alması normal!!!
bunu anlamak neden güç olsun?

ayrıca şunu sevimoyrum,yahu elinizde pati kullanıcılarının ceteresimi var?
nasıl çounluk liesli hede höde diebilrsiniz,hadi tahmin yürütünzde nası böle kesin kesin konusuyorsunuz?
kaç pati üyesini tanıyorsunuzki?

bu arada,ya bi gidin avukat fln,ya bi gidin alahhnsen komiklelşmeyin,her ayar yiyen her tepki yiyen,avukatınmı çağıracak,baya safız,yahu privacy hede höde akıl var mantık var bay yakında yüksek müendiz olacak kişi,avukatın bana dava fln nası açacak?
suçum sana hakaret olsa,
suçumun kanıtı nedir?
:)

okuyarak mühendis olunurda,akıl mantık yürütmeyi insanlar kendi kendilerine öğrenirler.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 11:24 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o kadar tartışmaya girmişsiniz ki silah kötü birşey iyi birşey diye. bilgi almak için açmış adam topici, sence kotu birşeyse cevap verme. sanane yani?
Mesaj tarihi:
said:
zegna: ben simdi cevap verirdimde bu topige..

avukatimi aramam lazim bi onayini aliyim sdfsdfsdfsdf

hahah süper
ha bi de poligon filan kasmayın bence, izmir'de konak pier'i geçince sahilde tüfengçiler var 5 kurşun 2 ytl filandı en son baktığımda, denizdeki balonları vurursunuz, hem hareketli hedef, daha büyük ustalık ister.
Mesaj tarihi:
1- Her username inle sisteme girdiginde ip adresin kayit edilir.
2- bu ip adresi sana ozeldir. Okuldan giriyorsan bu ip adresinle nereye nasil girdigin okulun serverlarindada kayitlidir.
3-Kufr etmek abiyane tabirle ayar vermekse. sokaktada bunu denemenizi tavsiye ederim nasil ayar aliyorsunuz merak ederim.
4- ben hayatimi internetten kazaniyorum, sizin icin gelip kufr edebileceginiz geyik bir ortam olabilir ama benim icin gayet ciddi bir yer, genclik hormonlarinizi baska yerde bosaltin.
5- Adminlerin ne yapicagini bekliyorum.
Mesaj tarihi:
yahu ne alip veremedigin var ki? dela gelmis kendi tecrubesiyle sanirim yardim etmis, fikir vermis, penth kisisi de delaya satasmis. seni niye alakadar etsin? gereksiz yere ortaligi kizdirip da sonra avukatimi yolluyorum anahtarini ona birak ne demek. saskinlik icerisindeyim.

konuyla alakali olarak da bi lafim yok. mahkeme salonlarinda curumem dimi :(
Mesaj tarihi:
ulan yazık be adam birşey soruyo millete bak, yok kurtlar vadisi yok eğitimsiz. sanane be adam, bende roketatar kullanmayı örenecem hayret bir olay. ne kasıntı adam kaynadı ya, ona buna bulaşan. konu ile ilgili bilgin yoksa okuyup geçeceksin. herşeyi formulize edip nereye kadar? silah=bok, kötü...

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 13:30 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Oncelikle Pentheselia silah tasimak istedigimi nereden cikardinda boyle bir ornek verdin? Kaldi ki tasiyacak olsam gidip tinercilerlemi ugrasacam.. Ikinci olarak DogMeat evet genellikle fazla mesaj yazmayan biriyimdir ama 90% postu okurum yazilan. Istersen bi secere cikaririm sana.

Burasi internet ortami atis serbest ne olsa arkadaslar, aynen devam..
  • Yeni Oluştur...