BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ağzı burnu kanadıysa yumruk attın sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Helal olsun Erkek adammışsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sacmasapan konusmayin. dayak isteyenin dayak yemesi gerekli. gozum karardigi anlarda kardesime kafa da attim, ucup suratina diz de attim. eski sevgililerimi dover miyim boyle bi durumda diyorum kendime, bi yumrukla birakmam her kelimesi icin ayri figur sergilerim. ne demek kiz dovulmez, bariz dovulur. herhangi bi tartisma ortaminda bile ozellikle el kol hareketleriyle goze batan karsi cins elemanlarina kafa atilabilir. centilmenlik falan gecin bunlari, minibuste bile yer vermeyin. bizim cinsel organlarimiz daha agir, hamile ve ayakta duramayacak kadar yasli olmadikca/günden caydan gelmeyen yaslilar tabii/ hic bi kadina ayricalik yapmayin. lisede bi kiz sacmasapan bi el sakasi sonucu bana tokat atmisti, karnina tekme attim. akillandi bi daha boyle seylerle gelmedi. baska bi arkadasim bidi bidi konusuyodu, kotu karma yonelttim o anda dengesini kaybedip kolunu kirdi, benim onu doverek kirdigimi iddia etmekte. allahin sopasi yok diyip giriseceksin yoksa arkandan dunya kadar malin olcaana findik kadar kutun olsun derler, laflari hatundan yediginle kalirsin. akilli konusmayanin agzina cakilir arkadasim. sifati onemli degil, ex olsun su anki olsun kari olsun kiz olsun. vaktinde dovmeyen sonra dizini dover, yumurtalik oglani olur. ozetlemek gerekirse, gozlukluye vurulur, kadin kiz dovulur, aranan tek sart hak etmeleri. mahkemeye gitse bu is agir tahrik altinda oldugundan ceza falan almazsin. kiz sinirinden tekrar dayak yemek icin caticak yer arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Eğer insan sinirlenince yumruk atarak patlıyosa gerçekten tehlikelidir...sonuçta karşında çok daha fazla değer verdiğin bir kişi de olabilirdi,böyle tek bir hareket zamanı gelir uygunsuz anda hayatını kaydırabilir(ciddiyim)... Ama artık olan olmuş,derim ki git kızdan herkesin önünde özür dile,ne kadar üzgün ve perişan oldugunu tüm içtenliğinle göster...salya sümük değil ama gözler nemli duygulu bir şekilde samimi olarak...tabii kız yüzüne bile bakmayabilir o zaman da çok üsteleme biraz zaman tanı kıza derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 eger cok deger verdigin bir kisi gelip sna kufur edip tahrik ediyorsa ona ucan tekme ile gir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bir erkek soylese-yapsa vurarak tepki verecegin seyler varsa bunlari soyleyen-yapan kiz olursa da vur. ha genel olarak insanlara vurma. siddet ve kufure karsi olmak lazim. ama kadin-erkek esittir. =] `biz esitiz miyk..` diye dolanip da tokati yiyince `ay bagyana vurulur mu ayol?` diyenlere de vur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kafa bile atilir onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yaptıgın sey cok yanlıs..bı kıza vurulmaz..tabı orda nasıl bır konusma gectı bılmıyorum ama vurmaman lazımdı.. tabı soyle bı durumda var..benımde basıma geldı..bazı kızlar nasılsa vuramaz dıyerek ınsanı sınır edıcek zayıf noktalarından vuruyorlar..onlara da yapılacak bısey var..haaa tabı annene kufredıyosa gecır korkma..onur gurur ve namus kız erkek ayrımı yapmaz..bakır olan bu 3 seye kesınlıkle bırak el dıl bıle uzatılmaz..bunun yerıne kızların sozle yaralanabılecegı cok zaafları vardır..vurmaktan bın pısman edebılırdın ıkı cıft sozunle..bı daha kı sefere cok ustune gelırse boyle davran.. gecmıs olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bir kıza vurulmaz lafı yanlış. çünkü "overpowered" olduğunuz için hatunlara nazaran çok felaket yaralamanız mümkün. bu yüzden kıza vurulmaz deniyor. ben hiç vurmadım ama vuranı gördüm. çok özeniyorum. yakında vurursam şaşmayın yani. babam da bodrumda kadın dövmekten göz altına alınmış mesela, kalıtsal mı ne? mauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ha ama iki ayar vereyim uzasın yani, o da bi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Vurmak acizliktir başka bi şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 çok sinirlendim, elimi kaldırdım! baktım yerde kanlar içinde yatıyor gibi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 TilkiAndre gel bende sana bi tane vuruyum.gücü ancak olelerine yeter sizin gibilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Allah du$manima vermesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kötü durum.. Kendini affettirmeye çalış. Değmez biriyse bir daha etkileşime girme. Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 gerçi şimdi düşündüm de...eskiden bi arkım öle kız arkına tekme tokat dalmıştı gözü kararıp... kız hakkediodu ama ikisinin arasına dalıp bütün dayaı ben yemiştim... ne diyim.. şimdi affettirmeye çalış kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 eline saglik sfgdfgdhfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dela bitirdin asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kiza vurdu diye sadece kizlara mi yetiyo adamin gucu? nasil bi mantik bu? gelsin size mi caksin kiza kizip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Hakedene ben de vururum ama bu kız arkadaşımı her zaman döverim (haketse bile) evlenince karıma dayak atıcam demek olmuo öle bi an gelir ki istemeden dahi bile vurabiliosun cunku gozun ondan baska hedef gormuo olabilio . Vicdanın mı rahat etmio ara sana vurdugum icin cok uzgunum de yapmamam gerekiodu de ne desen haklısın de kendine ii bak bye bye de arayamadın mı mesaj yolla sonra unutmaya çalış . Bi arkadaş demiş ki kendinden zayıf birine vurmak acizlik :) güzel mantık kendinden güçlü olana vurmak ahmaklık , kendiyle aynı güçte olan birinden dayak yiyip onu dövmekte şanssızlık veya şans olsa gerek. ...... ' ini/ını dövmeyen dizini döver . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ozaman şöyle diyim iletişim kuramayip şiddete baş vurmak acizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hayvanlar dövüşe dövüşe anlaşıt,in sanlar konuşa konuşa,ilk okulda örenmiştim bunu,kavraması kolay bişi aslında. hangi sıfatla eski kız arkadasına vurabilrki bi insan? hayvanat sıfatıyla heralde kızın böle bi abisi+abileri+bişlimum erkek akrabası yakınalrda olsa gözün uermiydi vurmaya acaba,yuksa vurulan taraf olmak nası bişi bilmek istemezmisin ya senin kız kardeşine vuraslar,nasıl düşünürsün empati empati o kızın kendini ne kadar kötü hissedebileceğini düşünebilrmisin? nasıl delikanlı erkek adamloık bu yahu,delikabnlı adam,azcık soğukkanlı olur,kızar,iüzülür,ama tepkilerini ADAM gibi koyar ortaya kadir inanırmısınsınz allahnsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kişinin kız olması, dokunulmazlığı var anlamına mı gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kişinin dokunulmazlığının olmaması, o kişinin muhattabının dayak olduğu anlamına mı gelir? kırıp dökmeden anlaşamıyor musunuz insanlarla? garip, ben de kendimde iletişim bozukluğu var zannederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar