Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dynamic optical illusions


xagon

Öne çıkan mesajlar

nefr ben ondan bişi annamadım :)

sadece geri çekerken içinde nokta nokta parlak şeyler vardı o mu? yoksa onlar benim tükürüğümmüydü :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O noktaya bayağı bakmak gerekio. sonra kırmızı dairenin etrafında yeşilimsi bir çember belirior. Biraz daha bekle ama sürekli ortadaki noktaya bakıcan. Tam belli olduğunda yavaşca kafanı geriye doğru çek yani monitörden uzaklaştır ama hala noktaya bakıyor olman gerek.
O zaman o çember büyüyecek ve rengi daha iyi görceksin. Gerçek cyan rengi o işte.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
benim de gözlerim şeyolacaktı az daha, blind spot'a bayıldım özellikle. kör oluyorum sandım bir an ki sonra bilimsel gerçekler hedesi aklıma geldi.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cyan daha çok parlak bkue gşbş bişi..
ama rengi çok hoşuma gitti.
şu an bile bunu yazarken gözümüm önüned silik yeşik bir görünyyü bar..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...