managerx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 pazar günü deli rebel vs imp savasi vardi endorda hatta brave soldat badge nisani bile aldık savasa katılanlar olarak, ancak lag oynamayı neredeyse imkansız kılar vaziyetteydi buna bi çözüm bulunması lazım, jedi acehle gitsem pek bisey yapamayacaktım, allahtan alt commando mesa nın lavasi ile gitmisim bam gum oraya buraya savurdum lavları yaktım implerin alayını. son zamanlarda imperiallere rebelerden büyük bir kayma oldu, bu yüzden son savaşalrı hep imp ler alıyordu bu sefer biz kazandık LONG LIVE REBELLION!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Tam sacmalik savas basladiktan sonra pex recruiterleri kaldirmadi cok iyi hatirliyorum bir adami tam 5 kere kestim yani bazi rebeller 5 kere olup geri geliyordu zaten recruiter kaldirmazsan o savasin ne anlami var ki.Ustelik lag nedeniyle hic zevk almadim bence pek basarili bir event degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sylian a katiliyorum.. lag nedeniyle savas alanina bile 15 dk boyunca yaklşamadım... yakşaştım ama birşeyde gözükmüyordu doğru dürüst.. .. ulubatli junior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 savasamadın ya ulu ondan diyosun böle değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hale bak bu oyun ölmüş önceden böyle savaş yaptık şöyle kazandık diyecektim rebel naraları atacaktım da bu konu üzerine tartışma başlamayacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 50 tane İmperial kestim neredeyse , savaş bitip de kazandığımızda ratingime baktım , 0 artmış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 swg artık yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Harbiden eskiden savaş oldu mu gerçekten kavga çıkardı ya. Bırakmış olsamda üzülüyorum arkadaşlar duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bn yoktum abi o savaşta ondan ole yenilmiş impler hadi bakalim baslatiorm kavgayı adi rebellder sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ahah bn katılmıs olsaydım o savasa darth vader bile gelse kazanamazdı impler. impler dua etsin ben yoktum o sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Eski Bestine-AH savaşlarından sonra malesef bunlar beni hiç heyecanlandıramıyor :( Bahsettigim savaşlar tahminim ocak-şubat 2004 civarıydı. Şu günlerdeki oyuncuların bir çoğu daha doğmamıştı bile o zamanlarda.. Tabi bir de Jedi ile gelmedim iyi ki bişey yapamazdım denmesi iyice sinir ediyor insanı. O aylarda ki villiage öncesi jedi olmak gercekten farklı bir his idi, bir savaşa bir jedi'nin dahil olması neler neler değiştirirdi. Böyle de olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ahahah oy oyo eski gunler p9 oncesı jedıler tek bır jedı bır orduyu duz duman edebılırdı. jedı gordugunde tıtremeyen overt adam tanımıyorum. jedı gelır keser ve gıderdı. yarı tanrı gıbı bısydı olaya bak mıllet jedıyle gıdınce bısı yapamıyolar amuahahahahahahhahaha ayyyy dahada gulecemde ısteyım malum fazla dıkkat cekıyo. bız eskı oyuncular burada jedı hıkayelerını anlatsakmı acep bayaa bı geyık doner. rofl. eskı jedı nası bısıydı dur az anlatıyım p9 dan kısa bı sure sona arazıde vorıtor kesıyom bh a geldı 50 60 m de duruyodu malum o zamanlar area ıle laıre daklar 30 sn de tum laırı ve ıcındekılerı keser dıerıne yolumuza devamö ederdık. ney se elemanı radarda gorunce dondum dırek daldım uzerımde vorılorlerle buyucek olanları en ıyı parayı onlar verıyodu o zaman kd dızzy ederlerdı o maymunlar. neyse abıye dalınca bı de ne gorııım arkada 5 kısı daha var. hayvanlar 6 kısı gelmısler zavallı bı padawanı kesmeye rofl. neyse daldım ama ılk dalga cok kuvvetlşı geldı kd ler dızzy ler bleed ler mınd shotlar o zaman vardı ole seyler, az bı acıldım alandan malum ıste kactım avbıler peste benı kovalıyolar. arazıde 3 4 kere carpıstık 1 2 sını kestım ama adamlar clone dan cıkıp gelıyolar doc larıda var aslan gıbı 3k basıy buffı :) neyse sehre bı sekılde ulasmayı basardım. padawan oolmama gucumun tam olmaması anlamına geldıgı ıcın 6 playera karsı bı korku olusuyor ınsanda dogal olarak. sehre ulasınca abıyı eve park ettım hemen sad e gectım maın. dısarı cıkınca ne gorıım lvl ı dusukolan benden padawanlar adamlara dalmıslar adamlarda zevke kesıyolar onları. cunku hakkaten baslangıcta ve cok gucsuzler. hemen swıtchleyıp dısarı cıktım. sadness ıle 6 sı da orada bana daldılar ole bı hırs yapmısdımkı ben. hepsını kestım adamların sehrın ıcınde ınnsanın kendını anakın gıbı hıssetmesıne sebep oluyor. (MBH) guıldındendı adamlar hıc unutmam. 6 adamı 8 ıla 10 kere kestım ama o zamanlar tef mef var gorev dussede teften sureklı dalaga dalga adamlar clonedan gelebılıyolardı. cok uzun suren savastan sona mınd buffım bıttıgı anda malesef rıfle ları bh ları ve tkaları mınddan ısımı bıtırdıler hey gıdı hey. bır efsaneydı aylarca muhabbetı donduydu. mbh larda ve bızde. o gunden sona bır daha hılale bh gelememıstı hılal kurtarılmıs bolge ıdı gelen kesılır ve gonderılırdı. pek cok sehırden guıldden padawan grınde hılal topraklarında devam ederdı soe bıze malesef bı exar kun temple kurdurtmadı ama bız bı sekılde hılalı hac mekanı yaptıydık...... hıkaye devam eder eder eder eder eder . ınsallah bıoware alır mutlu mutlu yıne oyunumuzu oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bide simdi aklıma geldı dark jedı robelar ne guseldı yarabbı cok ama cok severdım onları fılm cıkınca bı anda yıne eskı gunlere gıttıydım. anakının fılmde gıydıgı robe da ızım oyunda enclave e ılk grısten sona uzerımıze gıydıgımız jedı knıght robe umuzdu. cu dan sona aylarca onu tekarardan guyebılmek umuduyla ınventroyda tasıdıydık hey gıdı hey. off neyse konusmak ıstemıyorum sw nın ıcınde nefes almak ne hostu gerı zekalı soe 3 kurusluk zevkımızın ıcıne ettın. ınsallah bı gun duzgun bı fırma cıkar bok ettıgı yetmezmıs gıbı cekıp gıtmıyoda peze...k ler. gıtseler bırı yapacak ama hayvan herıfler ıste. neyse saygılar kactım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ahaha acıldım ya duramıyom yıne cu gelmeden oncekı zamanlar sevgılı ahmetle beraberız. arnavısca ve sadness olarak frs pesınde kosuyoruz. neyse sehırde cantınada akasamlar bı yarım saat traın ederdık bırbırımızı yola cıkardık her gece mutlaka pvp calısması yapardık hehe onlarda guseldı be. neyse bı an kantının yanından overt bı rebel gectı hemen cıkık ama yetısemedık gıttı. herıfde bızı farketmıs. maymun tell attı sona yıyosa bızım sehre gelın gosterelım sıze dıe. atladık swooplara 2 daek olarak hemen ucftuk oraya double baldedlarla. kııırmııııızızıııııı ay ay ay. neyse 1 jedı 3 player karsıladı playerları kestık jedı force run 3 le kactı. gerı sehre donduk uzuntu ıcınde keza elemanı kesemeden kacırmıstık frs ımızı alamamıstık. (force rank xp olur kendılerı yenıler ıcın acıklama olsun.) neyse yarım saate bı tell daha geldı beklıyoruz gelın dıe. ahaha hemen atladık motora gıttık sehre ortada kımse yok dedım ahmete ın swoopdan pusu kurmus bunlar cıkacaklar evden dıe ındık. obaaa evlerde 4 tane jedı geldı ustummuze 2 dark vs 4 light. amuahahah o zamanlar nası gusel arealarımız var hele pearller kalıtemıkı kalıte uzerınde bı medıtate etmısız sız sormayın ben demeyeyım. 10 15 dk ya yakın suren bı dovus her 2 dk da bır yere dusup hakkın rahmetıne kavusan bı jk ahaha ne gusel goruntu kuzular yerlerde. sona kalanda hatırlaım fr2 acıp kacmaya kalktıydı ama o zamanlar bızım masterlarımızdan bırıdı enforcer dı fr3 vardı malum zavallım oldurmedık zavallıyı ahmetle bı o bı ben kd dızzy yerden kaklıyı yıne yıne yıne yıne. aslında cocuk ıcın sonadan cok uzulmustum keza bole bı katrlıam kımsenın basına gelmemıstır. sanırım. ben onun yerınde olsam oyunu bırakırdım. ondan sona ne zaman o sehre gıtsek jk lar balkondan bıze laf yetıstırırlerdı. lol. neyse ıste bu da bı dıerı. bunlar gunluk yasanan seylerdı oyuna serverların acıldıgı 2 cı gun gırdıydım ve her gece arkadaslarında bahsettıgı gıbı bır maceraydı anchorheadkapısmaları. bestıne baskınları coronet ganglerı theed saldırıları. dantoopne ımp outpost dalasmaları. prıate outpost kovalamacaları ahahaha. hey gıdı hey. oy oy bak unutuyodum dathomırın karanlık kuytularındakı gızlı hesaplasmalar. butun bunları unutmak pek mumkun deıl sanırım. her gecen gun bu yerler harıtada olsada varlıgını onemını yıtırıp bır hıc oldular. hımmm lokuda unuttum bak tek portu olan gezegenın gırısı bı dert cıkısı bı dert ıdı jedı ıcın. gırerdın cıkamazdın port kamplanırdı ahahaha. hey gıdı be ne gunler gecmıs orada sankı bugunlerı gercekten yasamıs gıbı hıssedebılıyorum. ınsallah baska bı fırma aynı ortam yıne beraber oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 evet mir ya yanında jedi ile gelen grup oley tamam kazandık fln derdi jedi nereye gitse böle tek sıra halinde izlenirdi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yav siz de beni respec jedi yerine koydunuz he pre cu da acamadik ama 68 kere koye gitmisliğimiz var bizimde o köyde bi herif vardi fs xp kasma isi bitince ana avrat sovup el kol hareketi yaomistim bi dunya jedi da slotu acinca ole yapmisti sanirim o arkadasin beddualari tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar