dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Kimya öğretmeniniz kadınsa, birer çay eşliğinde kendisiyle konuşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 erkekse ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Erkekse tokat atıp kaçayım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 eşcinsel ise :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Kendisine pembe bir kazak alır onu mutlu ederim, sezona uygun tişörtte olabilir, sonra yine kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya kaçamazsan... olduda tuttu seni... hadi bakeyim... [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 00:24 tarihinde, asterix tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Muhabbet kötüye gidiyor, ne günahım var da beni gay kimya hocasıyla muattap ettiniz. Bu sefer gerçekten kaçtım. (eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 organik kimya kolay merak etme. altı üstü c leri bağlıyosun. lisede markovnikov bile göstermiolar. (biliyorum ben bunları buralar komple benim triplerinde sly). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 geçmiş olsun seneye artık eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bence ön kayıtta indirim varmıymış öğren :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ahah lol, gay kimyacı iyiymiş on kayıt.. hımm eet ben bugun bakayım ya şaka maka cok gerildim ben, şimdi bgun gidip "dünkü dersin etudunu ayarlar mısınız?" falan dicem, hayır derse kavga cıkcak. hoş ben oyle pek parlayamam ama annem ayarlamazsa bana haber ver falan dedi:/ ya of bi ton curcuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bu öss nin her tarafı sinir ediyor zaten insanı yaf. nese kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 organik kimya iyiydi ancak sonlarına doğru sapıtabiliyor konu =) acayip ezber e kaçtığı için tiks tiks tiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ders kaçırdığı için çıldıran insanlar var ALLAHIM SEN AKLIMA MUKAYET OL PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Xaenin sana kafa atarım anam [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 08:21 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Dorycim sen boşver bunları ben çalıştırırım seni organik kimyaya :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 just one thing makes me forget red red wiiineeeeee stay close to meeeee dont let me be aloooneeee it's tearin' apart my blue blue heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Organik-Kimya. Birşey yok ki bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hiiiii ! ne dediiii ya zavallı dory kaç gündür bunun için deli oluo onuda geç topik açtı ! sen nasıl bişey yok dersin a-aa ayıp walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Geç , dory benliğini kaybetmiş bir yavrucak dersleri yüzünden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kafanı suyla sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ana red wine dinleyesim geldi hatta peşinden bi marina ben geçmedim bişeyden, ben geçmem hiç son durum: 1. tenefus rehberlikçi daha ben bişe demeden getirdi verdi ders kartını elime, onumuzdeki saliya mı ne. teksirden neyim çalişicam da sonra anlatıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kimya dd ile geçtim organik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben de alkanları okuyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar