Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Solaklar Birliği!!

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Solağım, ama artık her iki elimi de kullanabiliyorum; klavyeyi ters çevirip yazabilirim tersten bakmadan :D . Aynı anda iki elimle de yazı yazabilirim, bakalım sağ elimle kullandığm mousela çantadan pot içerken sol elimle kullandığım klavyedeki makrolarımla an ex por vas ort kal vas kombosu atabilirim. "Salak" ve solak gitarı çalabilirim her iki elimle de iyi resim çizerim vs. vs.

Peki neden kendimi solak olarak tanımlıyorum? Çünkü kalemi masadan sol elimle alırım, topa sol ayağımla vururum, otonom hareketlerin hepsinde ilk sol yanım tepki verir.
Aslında sağ elimi kullanabilme nedenim solakların düşünülmemesi ve "salak" aletlerine maruz bırakılmaları. Eğer öyle olmasaydı sade bir solak olarak yaşayacaktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Solağım,mousu sağ elimle kullanıyorum.Ama kullanmadan önce çok düşünmüştüm sonra her seferinde internet cafede sola almaya üşenirim diye sağa alıştırdım.
Gitarı sağla denedim olmadı.Mecbur sol el aldım.Daha iyi oldu.Futbol önce sağ ayakla başladım sonra sol ayağımıda kullanabildiğimi fark ettim.
Solaklık çok karizma bir durum kıskanın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...