ulfang Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 solağım resim çizerim , gitar çalarım , yemek yaparım , mouse kullanabilirim (sol ) , adam döverim yetenekliyim kahretsin !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ben her iki elimide kullanırım... Hatta ikisini aynı anda kullandığım zamanlar bile vardır (uu yeah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Solağım, ama artık her iki elimi de kullanabiliyorum; klavyeyi ters çevirip yazabilirim tersten bakmadan :D . Aynı anda iki elimle de yazı yazabilirim, bakalım sağ elimle kullandığm mousela çantadan pot içerken sol elimle kullandığım klavyedeki makrolarımla an ex por vas ort kal vas kombosu atabilirim. "Salak" ve solak gitarı çalabilirim her iki elimle de iyi resim çizerim vs. vs. Peki neden kendimi solak olarak tanımlıyorum? Çünkü kalemi masadan sol elimle alırım, topa sol ayağımla vururum, otonom hareketlerin hepsinde ilk sol yanım tepki verir. Aslında sağ elimi kullanabilme nedenim solakların düşünülmemesi ve "salak" aletlerine maruz bırakılmaları. Eğer öyle olmasaydı sade bir solak olarak yaşayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yahu o studyodaki davulu solak yapacam diye imanım gevriyor lan. keşke sağlak olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 her iki elle yazabilmek hepsinden daha seksi -obaa sen iki ellemi yazıosun -yeap! baaak Ayşe *kalemi sağ ele geçirir* gül -aaaaaa sevişelim yaa yaa sağlağım ama. =) sol sağ iyi kullanırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende solağım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Solağım mutluyum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 solağım,farklıyım,mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bırakın bölücülük yapmayı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ayak konusunda solağım vesselam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 futbolda sol ayağımı,sağım çok kötüdür yazarken, mouse kullanırken sağ elimi ateş aderken sağelimi vve sol gözümü kullanırım solaklar güzel yazar derler neye göre sağlak solak şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Solağım,mousu sağ elimle kullanıyorum.Ama kullanmadan önce çok düşünmüştüm sonra her seferinde internet cafede sola almaya üşenirim diye sağa alıştırdım. Gitarı sağla denedim olmadı.Mecbur sol el aldım.Daha iyi oldu.Futbol önce sağ ayakla başladım sonra sol ayağımıda kullanabildiğimi fark ettim. Solaklık çok karizma bir durum kıskanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: @Dynun ÜNLÜ SOLAKLAR Keanu Reeves, Robert De Niro, Tom Cruise, Albert Einstein, Jimmy Hendrix, Kurt Cobain, Pablo Picasso, Büyük İskender Bill Clinton Nicole Kidman. bruce willis fidel castro, charlie chaplin, aristo Ünlü sağlakları da yazar mısın plxsdfre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 3 defa omzum çıkınca, ve ömrümden bi kaç ay sağ kol bandajta gezince, doğal bir solak kadar oldum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bende Solağımm :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar