kofti Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 komşunun oğlu knight online oynuyordu, bırakmış şimdi, türkçe oynanan bu cins oyun arıyor. benim bildiklerim hem paralı hem ingilizce, oyun tavsiyesi için şimdiden teşekkür ederim . ( wow'un free serverları gözüme ilişti ama çok sorunlularmış diye okudum )
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Çok şey istiyor be. Hem mmorpg olcak hem türkçe..hem 15 yaş. ragnorak olur mu
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 EU - Burning Legion'da WoW'a baslasin iste, ücretli gerci ama hem Türkce sunucu hem yas ortalamasi15 civari : p
Bleda Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ko oynayanlar bana ve herhangi mmorpg dan uzak, allaha yakın olsunlar.
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ragnarok Online vardı,aradığın özelliklere sahip,ama KO'cı gençliğin seveceği bir oyuna benzemiyordu pek : )
Bleda Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 zlowrf karışmak istemem ama zatern uo gibi bi efsanbenin içine sıçıldı (her ne kadar bu uo nun grafikleri kötü diyecek biridir kesin) dahada sıçılmasın
kofti Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 wow'un bedava varyantlarının hali vakti nedir ? makul bir tercih olarak gözüküyor. ( eleman 14 yaşında ama gayet efendi, bana gelip abiler beni partiden atıp duruyorlar, sevmedim bu oyunu dedi, daha güvenli bir oyun alanı arıyorum bu yüzden :)) ingilizcesi olsa anarchy online oynatırdım ama çocuğun okul hayatı biterdi. [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 20:24 tarihinde, kofti tarafından güncellenmiştir ]
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 WoW'u bedava,ki bu Blizzard serverleri dışında demek olur,oynamak hiç mantıklı değil,çünkü tamamen illegal olduğu için bu olay emulator yapılamıyor server için,yapılanlarda hiç bir özellik olmuyor.Yani WoW'u Blizz serverleri dışında oynamanın hiç mantığı yok.
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 sanki uo yada herhangi bir benze royunun emulatorleri legal miş gibi söylemişsin :) Shadowban eücretsiz oldu ;) bence çocuğa bir denetebilirsin.. yada kendi oynadığın birşeye sok.. Nicki de Jr.Kofti yaparsınzı :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bleda: ko oynayanlar bana ve herhangi mmorpg dan uzak, allaha yakın olsunlar. +1 -- UO zeka isteyen bir oyundur.Herkes beceremez.Şahsen 12 yaşından beri oynuyorum yani 5. sene olacak neredeyse gayette zevkli yakında 5 yıllık birikimin ürünü serverimizi açacağız :D UO'ya başla free ve milyon tane server var.14-15 yaş oyunu değil bu oyunu oynayan 40 yaşında onlarca kişi tanıdım.Dediğim gibi zeka ister çünkü çok geniş ve harika bir oyun.WoW ve bence şu ana kadar çıkmış tüm MMO'lardan kat kat daha iyi oyundur ve daha iyisi yapılamamıştır.SWG az biraz yaklaşmış (pre-cu) ama aynı yeri tutamamıştır.Yaklaşmasının sebebide Origin'den ayrılan ve UO'ya emeği geçmiş bir kaç kişinin yapımında yer alması. 1997'de çıkmasına rağmen hala Dünya üzerinde 3 milyon oyuncusu var ki bu nasıl bir oyun olduğunu gösteriyor.Kendi yapımcısı Richard Garriot bile daha iyisini yapamadı :) KO'ya gelince ona oyun diyen insanlıktan uzak, allah'a yakın olsun.
kofti Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 şimdi sonuçlar 1 ) free wow : negatif 2 ) shadowbane : 15 gün free trial oyun paralı ( kendime indiriyorum şimdi :))
Krusty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 10 yaşında veletler oynuyor ultimayı. abartmayalım.
kofti Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben şu an kendim için wowa karar kıldım, sıkılınca elemana veririm o oynar, da oyunun kutusu için 30 küsür dolar biraz abartı değilmi ? sadece cdkey satan siteler varmıdır ? yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Zaten o parayi dvd veya cd ye degil, cd key e veriyorsun
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 2 ) shadowbane : 15 gün free trial oyun paralı ( kendime indiriyorum şimdi :)) yanlışın var.. oyun tamamen bedava
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yaş sınırı kötü olmuş. Yazardık birşeyler :D
kofti Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bende shadowbane indiriyorum. sitede komple bedava olduğuna dair hiç birşey görmedim, hep 15 gün free trial yazıyordu. o yüzden.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 UO'yu 10 yaşındaki veletler oynuyor değil oynamaya çalışıyor.Sonra gidiyorlar KO'ya.Çünkü ezikler ve ezikler UO'yu kavrayamaz. 9 yaşında UO oynayıp serverin en iyi pvpcilerinden olan çocuk tanıdım.Bazı şeyler yaşla olmuyor. Ona bakarsanız WoW,Swg vs. oyunları da 10 yaşındaki insanlar oynuyor.
Bleda Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kofti o 15 dayt rial ın otesinde free oldu ikincisi o 15 day trial comeback kampanyasıydı ondan once 25 günlük trial vardı
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 14 yasinda cocuk gelip online oyun oynamasaydi burdaki cinsler gelip ko playerlari hakkinda sacma sapan yorum yapmazlardi kendilerine bakmadan.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 herkesin online oyun oynama hakkı var. Bir oyunu 50 yaşındaki adam da oynar,10 yaşındaki çocukta. Önemli olan becerebilmesi. Knight oynayanları katmayın bu topluma
Öne çıkan mesajlar