Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artemis Ultima Sunucusu

Furby

Öne çıkan mesajlar

Genel Açıklama:
Web Adresimiz
Msn,İcq,Aim Online Destek7/24 Gerekli Acıklama Forumlarımız
Makina Özelliklerimiz[/b]
[blue]-P.4 İşeletim Sistemi
-3,10 Ghz
-1Gb Ram
-Ozel Havuzdan Alınan Net İle Kesıntısız [/blue]
Artemis Hakkında
[blue]-Hazine Sistemi
-Bilet Sistemi
-Rare Sistemi
-FireStorm Item Sistemi
-Skill Deed
-Traning Alani
-Heal ve Skill Dummy
-27 Farklı Binek
-İce ve Fire Robeden Hariç 2 Farklı Robe[/blue]
Not:Sphere Tabanlıdır.İrk ve Level Sistemi Bulunmamaktadir.Skill Cap:700.0 Stat Cap:225
Artemis in Digerlerinden Farki Nedir?
Artemis Ultima Sunucusu Kesintisiz Hizmet İçin Açılmıştır.Bızler Egolarımızı Tatmın Etmek Icın Server Acmadık..Herseyın En Iyısını Bekledık Turkıye'de Ultıma Serverı Icın Olabılecek Cogu Stantardın Ustune Cıktık ve Serverımızı Açtık...Scptlerı Herhangıbır Alt Taban Kullanarak Almadık..Hepsini Degerlendirdik.ve En Uygunu Aldık Ustune Eklemeler Yaparak en Iyısını Uyguladık..Bızler Bu İşte Profesyonel Olarak Kendımızı Gormuyoruz Ama Inanıyoruz ki Turkıye'de Ben Serverım Diye Gezinen Tum Serverlerden Daha Iyı Olacagız...
Connector ve Sıte Hakkında
[red]Connectorumuz Orjınal Yapımdır Oto Account Sıstemı İle Bırlıkde Connectorumuzu Kendı Staff Uyelerımızle Bırlıkde Kendımız Imal Ettık..Tamamı Vısual basıc Eserıdır.Tum Illegal Programlar Engellenmiştir.Buna GARANTi Verıyorum...Tum Arayuzler Kendımız Tarafından Imal Edılmıstır.ve Bu Connector Umarım Kırılmaz Cok Iftıhar Ettık :)
Web Sitemiz Orjınal Tema Kullanılarak Yazılmıstır.Herhangıbır Ara yuz Kopya ve Kısmen Olsa Dahı Alınmamıstır.En Onemlısı Ultıma Web Tasarım Izlerı Tasımaktadir.[/red]
Staff Uyelerimiz Hakkinda
Staff Uyelerımız Plevel 4 Ustu en Az 5 Sene Ultıma Bılgısıne Sahıp Kısılerden Olusmaktadir.Staff Uyelerımız Sayıgıyı Sevgıyı Unutmaycak Nıtelekte Kişilerdir.Buna Garanti Verıyorum aksine Sahip Staff Uyesı BLOCKLANİR.
Edite Karşı Alınan Önlemler
Sphere de ''ADD''Komutuna Karşılık Gelen İşlev Değiştirlmiştir.Yani Item Cıkartma Add Değil Abc Gibi Bişeydir.Ownerler ve Admınler Bılmektedir.ve Hepsı Yakın Cevremızdendır.
İnfo Menusu Kısıltlanmıştır.
Adminden Yanına Player Cekınce Yapılan Islerm ''Staff Message''Seklınde Duyuruluyor
Her Staffın Log Dosyasına Yaptıkları Kayıt Edılıyor
.xmeditadion Gibi Komutlar SphereTablesden Editlenmiştir.
İyi de Kardeşim Gelmişşin Buraya Server Açtım Diye 2 Gun Sonra Server Kapanırsa Ne Olcak
Hosting Fırmamız TurkPanel dir.Makınamıza ve Odemelerımıze Bakınız Kımde Paramız Kalmış Sorun.Bızım parasal Konuda Sorunumuz Yok..Ben Güven Veriyorum Sadece..Bu Server Batmaz Emeklerinze Yazık Olmaz..Daha Once Yanlış Aldıgımız Stafflar Serverı Nukelemişlerdi.Malesef Ama Yıne Kapadık Kapamıcazda Bu Konuda Ferah Olun.Remote Yetkısı Sadece Ownerlerde Wardir.Merak Etmeyın Gonul Rahatlıyla Kasın...
Resimlerle Artemis Dunyasi
Resim1:http://img83.imageshack.us/img83/8809/verdata12uv.png
Resim2:http://img228.imageshack.us/img228/8278/ev17es.jpg
Resim3:http://img58.imageshack.us/img58/685/help19gg.png
Daha Çok Resim var!!Digerlerı Forumlarımızda Screen Shot Bolumunde Bulabılırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

1- siteye nazar deydi :)
2- connectoru görmedim ama onca laftan sonra attıgın resimlerdeki verdata ve help menu sizin ürününüz olmadıgı biliniyor.
3- hayırlı olsun www.artemisuo.com yazıp kaçmadıgınıza sevindim reklam boyle yapılır işte dogru yolda oldugunuza inanıyorum.
4- umarım gercekten dilediğin gibi iyi bir sunucu olursunuz başarılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Artemis Hakkında
[blue]-Hazine Sistemi
-Bilet Sistemi
-Rare Sistemi
-FireStorm Item Sistemi
-Skill Deed
-Traning Alani
-Heal ve Skill Dummy
-27 Farklı Binek
-İce ve Fire Robeden Hariç 2 Farklı Robe[/blue]
Not:Sphere Tabanlıdır.İrk ve Level Sistemi Bulunmamaktadir.Skill Cap:700.0 Stat Cap:225
---------------------------------------

Şimdi kimsenin işine çomak sokmam normalde ama bu kadar bilgi veripte tabanda kullandığınız sistemler için bunları yazarsanız ben size gülerim . Çünkü çok saçmalar .

1 level sistemli bir serverda stat cap olmaz!
2 7 x diye bir durum olmaz çünkü level=race=class dır level la skill kısıtlaması getirirsen mantıksız bir iş yapmış olursun .
3 ice dır fire dır bunlar level sistemine accayip tezat şeyler sen zaten kısıtladığın karakter özelliklerine birde dahada kısıt getiricek eşyalar koymuşsun .+ Bunlarla insan çekilemez çünkü bunlar kişiye özgü fikirler değil standart olan fikirler . Açık konuşmak gerekirse sadece göz boyamak adına olmuş ...

Bu yukarıda yazdıkların zaten o koskoca referans bilgilerini direk egale ediyo yazdıklarının hiç bir anlamı kalmıyo . Bu arada şunu belirtmek istiyorum tek amacım level sisteminin bu şekilde çok saçma amaçlar için kullanılması ... Kesinlikle sunucunuza girmedim amacım sizi kötülemekte değil kötüleyemem çünkü buna hakkım yok . Sadece yanlışları göstermek ve fikir vermek istedim ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hayır bende gelecek hafta açmayı düşünüyordum da hehe :) tabii benim rahat bir 500 karakter olacağı için 2 post

ohş yüzsüzlüğe gel. konu kendi sunucunuz olunca "yapilmali reklam"
yasak dendigi halde mod yok diye yapanlara bir de "dogru yolda" diyorsunuz şaşıyorum.

ekleme:

said:
thelegbra 10 Mart 2006:

Paticikdeki yetki ve şikayet sistemi tekrar kodlanana kadar, mesajları değiştirmek ve stickyleri düzenlemek gibi yetkilerimiz geçici olarak olmadığından dolayı, lütfen bölümde reklam başlığı açmayınız ve stickyler altına mesaj atmayınız.

Yetkiler tekrar düzenlendiğinde ise sunucu adreslerinizi PM ile ulaştırdığınızda sunucu listesi düzenlenip bölüme sticky olarak yerleştirilecektir.

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 17:53 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok reklam yapılmalı derken şimdi yapılmamalı aslında tabii ki ama bence bu arkadaşın yaptığı gibi en azından adam gibi anlatacaksa bence kızılmamalı

ama girip;

xxx uo serveri açıldı konu başlığı ile

www.xxxx.com.tr

250+ player pvp serveri süper gelin

şeklinde salakça başlıklardan daha iyi.

Demek istediğimde bende Thelebgra'ya özel mesajdan sorup açabilirmiyim diyecektim yani kesin de açmayacaktım.

Neyse ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Site Aktif Connectorde Sıte Sorunsuz Çalıyor.
Ben Level Sıstemı Yok Dedim Saten...
Ayrıca Reklamın Yasak Oldugunu Bılmıyordum Bılseydım Boyle Bır Topic Açmazdım...
Vertada İle İlgili Resım Gonderdım..Daha Çok Resim Upload Etmeyi Düşünüyorum Oyunda Tanırsınız Nasılsa..
Sıstemler Kolay Demıssınız..Haklısınız Ama Dersenız?Istedıgınız Sıstemıde Yazarım.Bunada Hay Hay Derım...
-
Connectoru ve Sıtemıze Bakabılırsınız..Iftahaar Edebılcegım Bı Connector
@Tcpip
Dragonic Verdata Bızım Tabiki,
Onlar Artemisin Eski Connectorundendir

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 21:21 tarihinde, Furby tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...