indream Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Tuhaf bir gerçek var ki bu oyunda item, karakter hatırı sayılır değerlerde gerçek para ediyor, zaten oyunu oynamak için para vermelisiniz hatta oyunda macro ile hile yapabilmek için bile hile programına para veriliyor. NFSU daki savelerini $ ile satan birini de görmedim. wow silkroad lineage vesaire de de para eden değerler var ama ko kadar yaygın ve pahalı değil. özetle ben 18 20 premium 60 70 scroll karşılığı $ vermişim k2 ye $/tl ile item satın almadım peki ya siz ? [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:22 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:22 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kaybetmedim hatta kazandim diyebiliriz pre yi oyun parasiyla aldiriom 1 kere aldim bronze 14 mln mu ne bi kac real paraya item sattim 60~70 mln onlardan kazandim kardayim yani ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 o_O oyun parasına premium alabilecek biri varsa pati özel mesaj sistemindeyim, son zamanlarda sadece al sat için oynuyorum, kazandığım coinslerin faydasını görelim. buying gold/silver/bronz premium service pm fast (:)-<--< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 1000 $ dan Fazla Harcadim Cashti Premdi Bilmem Neydi.. Ne Kazandin Dersen Hicbirsey... YTL ile item almadim bugune kadar.. farkettiyseniz bugune kadar diorum cunku bugun aldim.. ne aldigim cok onemli diil bana kalsin... ana verdigim paranin en az 4 katini teklif eden bircok kisi oldu sadece birkac saat icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yabanci bi arkadasa aldiriorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 0$ ve 0ytl verdim sadece macroya para verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hiç cafelere gitmiormusunuz ben zaten sırf cafelere para veriorum :) hiç prem almadım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 850 ytl ye 64 warior 500 ytl ye 64 assasin itemlerle sattim : 100 ytl de pre için harcamişimdir... ama ömrümden giden zaman? sala gitsin zevkini de parasini da aldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Necro said: 0$ ve 0ytl verdim sadece macroya para verdim :D HAYIIIIIIR!!!! SENI SEVMIŞTIM KÖPEK ! ben de 2 araba ve 3 köpegimi sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ... OGLANI SENIN YUZUNDEN WOW A VERDIGIM PARANIN HADDI HESABI YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sevişmeyin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Necro said: ... OGLANI SENIN YUZUNDEN WOW A VERDIGIM PARANIN HADDI HESABI YOK ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 knayta para mı verdiniz bide (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bi tane böbreğimi sattım bide akciğerimden 10cm3 verdim ama değmedi yani oyun oyanrken nefes nefese kalıyorum, yazın çok susuyorum böbrek yetmiyor idrar yollarında sorun oluyor şunu anladım ki item herşey deil. keşke kaybolan yıllarımı geri alabilsem, verirdim çinlilere kasarlardı mis gibi hem onların organ mafyası çok temiz çalışıyor, özel hastanede işini hallettiren biriyle tanıştım, gayet iyiydi durumu, köşedeki poliklinikte yaptırmak zorunda kaldım, hala küfrediyorum bir tane hemşire bile yoktu, meh edit: yöneticiler uyardı hastane ismi vermek yasakmış, bende sildim kimsenin bu yollara düşmesini istemem, keşke ilk yazarken aklıma gelseydi, bürsürü kişi özel mesajla sordu zaten o arada, lütfen rahatsız etmeyin bu konuda, bulaşmayın hiç bu işe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 mulgear6 said: Necro said: ... OGLANI SENIN YUZUNDEN WOW A VERDIGIM PARANIN HADDI HESABI YOK ne alaka ? Sen boost vermeyince cinlilerle hasir nesir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 para verseler oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madnex Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 65 TL Premium 60 TL GB Bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben demekki burdan kazanılan paraların listesini yapsam ihraç edilicem asfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sadece prem aldım.6-7ay bronz.80e kasarken de 2 ay plat.o kadar iteme reel para vermedim hepisi drop+ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ORTALADIM KANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Valla benim verdiğim paraları zaten item satarak geri almışımdır :)) TL çok kazanmışımdır açıklar ve düpeler saolsun :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sh3lal3s said: bi tane böbreğimi sattım bide akciğerimden 10cm3 verdim ama değmedi yani oyun oyanrken nefes nefese kalıyorum, yazın çok susuyorum böbrek yetmiyor idrar yollarında sorun oluyor şunu anladım ki item herşey deil. keşke kaybolan yıllarımı geri alabilsem, verirdim çinlilere kasarlardı mis gibi hem onların organ mafyası çok temiz çalışıyor, özel hastanede işini hallettiren biriyle tanıştım, gayet iyiydi durumu, köşedeki poliklinikte yaptırmak zorunda kaldım, hala küfrediyorum bir tane hemşire bile yoktu, meh edit: yöneticiler uyardı hastane ismi vermek yasakmış, bende sildim kimsenin bu yollara düşmesini istemem, keşke ilk yazarken aklıma gelseydi, bürsürü kişi özel mesajla sordu zaten o arada, lütfen rahatsız etmeyin bu konuda, bulaşmayın hiç bu işe... geç gelen rep baldan tatlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar