Qui Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Çok geçmiş olsun![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Geçmiş olsun! Eğer kişinin ölüm tehlikesi varsa yani hırsız ona silah çekipte duruyosa o ateş ederse beraat ediyomuş.Durduk yerde ateş ederse hapse girermiş adam öldürmekten.Hukukcuya sordum :)hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 10 September 2003 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Geçmiş olsun. Ben Barınaklar tarafında oturuyorum, burada çok oluyordu bu olay geçtiğimiz aylarda. Adamlar evdeyken girmeye de çekinmez olmuşlar, ve kesinlikle sprey kullanıyorlar. Yakalamamak aslında daha iyi çoğu zaman Abso'nun dediği gibi. Ben rahatım tabii, benim oğlan evdeyken sprey falan hikaye. ;][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Abso'nun oğlan terminatormüymüş :) :-?[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Efenim daha bebeğin cinsiyeti belli değil 1 ay sonra hayırlısı ise öğrenebilcez en erken.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hHEhhe Allah Bağışlasın :)[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Turkiye cumhuriyetinde hicbir hakim evine gelen hirisizi vurdun diye sana ceza vermez icin rahat olsun, said: Llama, 10 September 2003 14:27 tarihinde demiş ki: Anayasamızın bu konuda cok acıkları var ıstedıgın kadar sılahlan vursan sen suclu olursun adamlar yıne dısarda kol gezer nedenmı boyle oluyor avukatların dedıgıne gore hırsız sızın malına el koyarken sızde onu vurdugunuzda canına el koydugunuz ıcın sız suclu duruma dusunuyorsunuz umarım anlata bıldım :)[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Abi dün de rüyamda eve hırsız giriyodu. Alla alla demiştim bi iş varmış işte. Büyük geçmiş olsun.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 öncelikle geçmiş olsun. zamanında bizim de alt kata (babaanem) girmişlerdi. bereket babaanem evde yoktu. ona ramen sinir krizine giriyodu kadıncaaz... normalde kişisel silahlanmaya karşıyım. ama böyle durumlarda .357 magnum bi revolverın caydırıcı gücü etkili olabilir. hatta belki ateş etmeniz bile gerekmez. :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Euheu Karşıyız Ama Magnumu yan cebime koy :-)[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 7.65 derim başka birşey demem. Öldürmez süründürür. 2.kez düşünecek zaman verir, istersen öldürürsün.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 boncuk atan tabancalar da baya iş yapıyor[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ehuhuahuahau *!kopar*[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: wanderer1985, 10 September 2003 14:20 tarihinde demiş ki: gecmis olsun hoca maddi kayip yok insallah cok?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning karakoldan yeni geldim. 60 milyon almis cuzdandan.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yuh abi sadist misiniz diz kapagına ates et fln biraz da adamı hırsızlık yapmaya iten sartları dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 en nefret ettiğim şeylerden biridir bu eve hırsız girmesi. geçmiş olsun[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 tabi abi ateş etmiceksek sadece göstermelikse çok yakından bakmadıkça gerçeğine benziyo uçak kaçırıyo millet onlarla[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yahu ne ben evdeykeni, ben yatiyorum odamda kapim kapali, odamin isigi acik, misafir odasinin isigi acik, adam ona ragmen girmis, gezmis misafir odasina kadar gitmis ne cesaretse.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Absolut, 10 September 2003 14:51 tarihinde demiş ki: Evde köpek beslemekde bir çözüm ama tabi ev hali uygunsa. Saldırgan bir tğr olması şart değil, sağır olmasın yeter.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting benim kuzenlerin evine girmişti hırsız, küçük kuzenim ve köpek aynı odadalar. köpek uyanıp hırlamaya başlıyo, kuzenim "yok birşey fıstık (adı fıstık) hadi uyu" falan diyo. köpek de uyumaya devam ediyo 400 dolar gidiyor sonucunda birşeyler daha gidiyodu da unuttum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 oha 4 mesaj girmiş araya edit: lan oha bunu yazarken de girmiş araya gaplo yok diye suratımıza çarpıyonuz di mi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 10 September 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Benim evime girmesin o zaman başkasınınkine girsin benimkini soyacaksa benim tepkime razıdır demek. Esasında adamı sessiz bir şekilde yakalayabilsem kimse duymadan konu komşu falan esas o zaman ilginç şeyler yapardım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Benim arkadaşlarla bi hırsız fantazim var. Gece yazlıkta 1. kat veya zemin katında olucan. Bütün ışıkları kapıcan, evde 5-6 kişi, ellerde beyzbol sopaları ile beklicen. Hırsız gelicek bi feneri falan açıcak, dalmaya başlıcan. Öldürmedikçe suçsuzsun. Hatta bayılttıktan sonra al mutfaktan bir bıçak koy adamın eline. "Bize bıçak çekti" de.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: unity100, 10 September 2003 17:03 tarihinde demiş ki: yahu ne ben evdeykeni, ben yatiyorum odamda kapim kapali, odamin isigi acik, misafir odasinin isigi acik, adam ona ragmen girmis, gezmis misafir odasina kadar gitmis ne cesaretse.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Adamın yaşadığı heyecanı da düşünmek lazım yani ev sahibi ile aranda tek kapı var veya hatta kapı bile yok ve sen evde geziyorsun. Osursa yakalancak yani. Birde artık TV izlerken arkanı kolla unity :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 her tarafa demir yaptircam. dahasi bundan sonra sabaha kadar uyumak yok.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: unity100, 10 September 2003 17:16 tarihinde demiş ki: her tarafa demir yaptircam. dahasi bundan sonra sabaha kadar uyumak yok.[hline] Demir taktır yeter. Yalnız bu aralar dikkat et genelde peşpeşe tekrarlayabiliyorlar. Eski mahallede aynı evi 1 haftada 3 kez ziyaret etmişti hırsız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar