Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deprem güneş tutulması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazılanları okumadan direkt atlıyorum,

bu önce tutulma sonra deprem iddiasını itü de mi boğaziçinde mi bi yerlerde değerlendirdiler, deprem ve güneş tutulması istatistiklerini karşılaştırdılar ve hiç bi bağ çıkmamış.

içinizi ferah tutabilirsinz yani.
Mesaj tarihi:
içimizi rahat tutalım tutmasına da şimdi türkiyede bilim adamları çok medyatik oldukları için hergün tvlerde herkes kafasına gööre açıklama yaptığı için insan inanmıyo ben açık söyleyim

türkiyedeki bilim adamları tv de her dakka her konu üzerine yorum yapan adama allah bir dese inanmam . ne kadar gerçek de söylese
Mesaj tarihi:
ya ben de baştan hadi len olur mu öyle şey, rasgelmiştir falan diyodum ama sonra düşündüm ki bir bağlantısı olabilir. ve şu an cidden korkuyorum. 1-2 hafta dışarıda mı uyuyacaz napıcaz bilmiyorum artık. "kaderimiz neyse o olur ölürsek ölcez"ci olmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
alakası nasıl yok. güneş tutulması deprem yapar demiyorum ama lise fizik bilgisi olan birisinin bunun hakkında fikir yürütebileceğini düşünüyorum. iki büyük kütle dünyanın tamamen aynı tarafına geçiyor. güneşin çekimi ve ayın çekimi toplanıyor kısacası. bunun fayları azıcık da olsa oynatması mümkündür diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
yoktur diye kesin söyleyemez hiçbiri... bilimin eli her b.ka uzanamadı daha. dursunlar bi nereye tam kesin ifadelerle konuşuyolar.. belki keşfetmedikleri bir alaka var tutulma ile deprem arasında...
Mesaj tarihi:
Olacağı varsa olur. Sular köpürse, güneş tutulsa, çoban Mehmet'in köpeği yavrulasa panik yapıyoruz. Gerek yok İstanbul deprem bölgesinde. Deprem olunca sonucunu illa birşeye bağlamak gereksiz. (Ama abi wallah billah depremden önceki gün Blind Guardian konseri vardı. Hep bu metal, hep bu rock yapıo abi!1!!1!1!)
Mesaj tarihi:
biohazard laf ebeligi yapma, bilimde, eger özellikle bir konu üstünde araştırma yapmadıgın sürece, eger bir şey hakkında kanıt yoksa yanlış sayılır (yani ancak güneş depremleri yaratır) olayı araştırrısan bun ukabul edebilirsi naksi takdirde herkez sana götüyle güler
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea
pati § 18 Mart 2006, Cumartesi - 01:41 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

29 Mart'ta deprem olabilir gercekten, sayet Opeth Istanbul'da olacak.

--------------------------------------------------------------------------------
Penthesilea, Night Elf Priestess of Khadgar's Rage, Magtheridon EU

yapmayın plz en fazla sıvaları falan doker o grup =P
Mesaj tarihi:
ya beyler bide bi konuyu yalanlarken lutfen o konu hakkında bi bilginiz olsun en azından ya..gunes ısınları dunyaya aşırı dercede yuksek enerji veriyo..ve bu enerji bi şekilde tamamen kesilip onlendigi zaman dogadaki enerji dongusu duryo....ve toprak sahip oldugu enerjiyi bi sre sonrada disarı veriyo ve buyuzden deprem oluyo...

deprem sadece arap yarım adasının hareket etmesiyle veya 2 fayın ust ustuste bınmesiyle olusmuyo yanı..1 depremın 1 den fazla sebebi var...enerji de bunların 1 tanesi..ama bu konuda bilim adamları karsılıklı catısma ıcersındeler...daha henuz teori aşamasında ..kanun olamamamıstır...
Mesaj tarihi:
zgrv sozum sana al sana ispat işte...bu dogrudur demıyorum ama daha bilim adamları bile bu konuyu tartısmaya devam ederken senın 'yalandır kanıtlayan bişe yok' demen sacma geldi ......
Mesaj tarihi:
düşünmeden konuşup kendinize güldürmeyin ya, bir alakası olması kadar doğal bir şey olamaz bence. %50 ihtimal nedir ya büyük bir olay.
kesin bir şey yok sonuçta ama alakalı olması bana daha yakın geliyor.
Mesaj tarihi:
Bleda ben profesörlerimize laf sokmuyorum yanlış anlaşılmasın.Yani hepsine sokmuyorum.

Şu her gün tv'ye çıkan salak salak konuşan adamlar var ya.Onlara lafım.

Zaten onların nasıl profesör oldukları belli değil
  • Yeni Oluştur...