Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yazılanları okumadan direkt atlıyorum, bu önce tutulma sonra deprem iddiasını itü de mi boğaziçinde mi bi yerlerde değerlendirdiler, deprem ve güneş tutulması istatistiklerini karşılaştırdılar ve hiç bi bağ çıkmamış. içinizi ferah tutabilirsinz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 carpe diem diyosun yani penth? De yarınki Applied Math for ME sınavına yaramıyo carpe diem bana, napçez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 matematik sinavina calismak elinde olan bisey ama : ) gece uyurken kafana kolon inmesi ise elinde olmayan bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 içimizi rahat tutalım tutmasına da şimdi türkiyede bilim adamları çok medyatik oldukları için hergün tvlerde herkes kafasına gööre açıklama yaptığı için insan inanmıyo ben açık söyleyim türkiyedeki bilim adamları tv de her dakka her konu üzerine yorum yapan adama allah bir dese inanmam . ne kadar gerçek de söylese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya ben de baştan hadi len olur mu öyle şey, rasgelmiştir falan diyodum ama sonra düşündüm ki bir bağlantısı olabilir. ve şu an cidden korkuyorum. 1-2 hafta dışarıda mı uyuyacaz napıcaz bilmiyorum artık. "kaderimiz neyse o olur ölürsek ölcez"ci olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yok oyle bırsey acıklama yapılıyo her kanalda alakası yok dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 alakası nasıl yok. güneş tutulması deprem yapar demiyorum ama lise fizik bilgisi olan birisinin bunun hakkında fikir yürütebileceğini düşünüyorum. iki büyük kütle dünyanın tamamen aynı tarafına geçiyor. güneşin çekimi ve ayın çekimi toplanıyor kısacası. bunun fayları azıcık da olsa oynatması mümkündür diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 güneşl tutulmasıyla deprem arasında ilişki yoktur. kaç tane deprem bilimci daha size bunu söylemek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yoktur diye kesin söyleyemez hiçbiri... bilimin eli her b.ka uzanamadı daha. dursunlar bi nereye tam kesin ifadelerle konuşuyolar.. belki keşfetmedikleri bir alaka var tutulma ile deprem arasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 cleglaw sen hayal aleminde yaşamaya devam et ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hoyott deprem olacak!!!111 veya olmayacak!!!111cılar neye dayanarak konuşuyolar anlamıyorum, olabilirde olmayabilirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben olmayacka diyen nasanın bilim adamlarıda dahil dayanarak konusuorum, arkadaş olacka diyen 2-3 cıkıntıya dayanarak soyluor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 NASA ne onlar gavur ne anlarlar,bizim kıçı kırık medyatik profoserlerimiz dedi mi öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi de deprem olsa gerçekten, burda yazanlar ne der acaba(çok az da olsa sonuçta bi olasılık var. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Olacağı varsa olur. Sular köpürse, güneş tutulsa, çoban Mehmet'in köpeği yavrulasa panik yapıyoruz. Gerek yok İstanbul deprem bölgesinde. Deprem olunca sonucunu illa birşeye bağlamak gereksiz. (Ama abi wallah billah depremden önceki gün Blind Guardian konseri vardı. Hep bu metal, hep bu rock yapıo abi!1!!1!1!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 darkrider gecen sene canakkaledeki su cekilmesimni büyü kgelgit olmasına daha 2 ay varken ona baglayan profesörlerimiz vardı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 depremlerin, güneş tutulmasına bağlı olduğunu ispatlayan hiç bir şey yok, bu tamamen yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 30 yıl içinde deprem beklenio belki 20 yıl sonra belki güneş tutulmasından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 "depremlerin, güneş tutulmasına bağlı olduğunu ispatlayan hiç bir şey yok, bu tamamen yalan :)" olmadığını ispatlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 biohazard laf ebeligi yapma, bilimde, eger özellikle bir konu üstünde araştırma yapmadıgın sürece, eger bir şey hakkında kanıt yoksa yanlış sayılır (yani ancak güneş depremleri yaratır) olayı araştırrısan bun ukabul edebilirsi naksi takdirde herkez sana götüyle güler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 said: Penthesilea pati § 18 Mart 2006, Cumartesi - 01:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 29 Mart'ta deprem olabilir gercekten, sayet Opeth Istanbul'da olacak. -------------------------------------------------------------------------------- Penthesilea, Night Elf Priestess of Khadgar's Rage, Magtheridon EU yapmayın plz en fazla sıvaları falan doker o grup =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya beyler bide bi konuyu yalanlarken lutfen o konu hakkında bi bilginiz olsun en azından ya..gunes ısınları dunyaya aşırı dercede yuksek enerji veriyo..ve bu enerji bi şekilde tamamen kesilip onlendigi zaman dogadaki enerji dongusu duryo....ve toprak sahip oldugu enerjiyi bi sre sonrada disarı veriyo ve buyuzden deprem oluyo... deprem sadece arap yarım adasının hareket etmesiyle veya 2 fayın ust ustuste bınmesiyle olusmuyo yanı..1 depremın 1 den fazla sebebi var...enerji de bunların 1 tanesi..ama bu konuda bilim adamları karsılıklı catısma ıcersındeler...daha henuz teori aşamasında ..kanun olamamamıstır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 zgrv sozum sana al sana ispat işte...bu dogrudur demıyorum ama daha bilim adamları bile bu konuyu tartısmaya devam ederken senın 'yalandır kanıtlayan bişe yok' demen sacma geldi ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 düşünmeden konuşup kendinize güldürmeyin ya, bir alakası olması kadar doğal bir şey olamaz bence. %50 ihtimal nedir ya büyük bir olay. kesin bir şey yok sonuçta ama alakalı olması bana daha yakın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bleda ben profesörlerimize laf sokmuyorum yanlış anlaşılmasın.Yani hepsine sokmuyorum. Şu her gün tv'ye çıkan salak salak konuşan adamlar var ya.Onlara lafım. Zaten onların nasıl profesör oldukları belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar