Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wowda scamlenen gencin hali

Apache

Öne çıkan mesajlar

valla bi düşündümde ben son 2-3 yıldır hiç bagirmiyorum artik. Yaşla orantılı sanırım.. çok fazla mouse ve klavye kirdim. Evi de çok inlettim zamanında (böyle ekstrem şeyler yapmadim. Sinirlendigim zaman pat diye kirar mouse u içeri giderdim.)

Ama bu çocuk delirmiş. Gülüyor falan agliyor, hareketleri belli degil. Bilgisayar zararli derlerdi de inanmazdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yıllar önce pokemon u pc den oynuyordum Emulator ile

Pokemon blue...

Oyunu kayıt etmeyi beceremiyordu olmuyordu o yüzden bi gün sabahtan başına geçtim akşama kadar kastım nerdeyse bitiyordu elektrikler bi gitti...

Klavyeye çotak die bi yumruk tüm Tab,Esc,Space ve daha bir çok tuş yerinden fırlamıştı ağlıyordum sinirden..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip aşırı örnekler adam akıllı oynayanlara zarar veriyor açıkcası.

Geçenlerde izleyen var mıdır bilemiyorum, Kanal D haberlerinde "the crims" oyununu gösteriyorlardı.Gençleri kötü alışkanlıkla özendiriyor filan diyordu haberde.

Gene Aktüel dergisinde cıkan mmorpg oyunları-ölüm tarikati(tam hatırlayamıyorum adını) başlıklı haberde de bu tip oyunların kötü alışkanlıklara yol acması,sanal meta yüzünden adam öldürme gibi haberleri ön plana cıkarıyordu.

Umarım yanılırım ama bu yönde bir kamuoyu oluşuyor arkadaşlar.
Korkarım ki tıpkı bir zamanlar her uzun saçlıyı satanist diye yaftalamaları gibi bu tür uc örnekler yüzünden bu oyunları oynayanlara psikopat,manyak muamelesi yapacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahaha
''Basla , baslasana o.c!!! oynamak istiyorum artik!!''
''oooleeyy basliyo!!1 oyun oyun!!''
''dikkat ehueueüüeee basliyo yasasin!!1 ne ne noooldu yine?!?! yardima ihtiyacim yok?!!11 öldürücem seni , geberticem rahat birak beni woooaaaaa wuhuhuhuhuhuhuh hepinizi öldürcem ye bunu onun bunun cocuguuu!!''
(caktirmadan tercüme ettim)
aman tanrim ya, sinir yapti bi sigara yakiyim bunun üstüne. yalniz cocugu kuzenime cok benzettim, bi an o_O oluverdim.

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:04 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe gerçek olabilitesi var tabi. bende ultimada +15 katana kaybettiydim serverdan düşüp taa 6 sene önce. baya krize girmiştim klavyeyi falan duvara fırlattıydım ehehhe boş işlermiş tabi bunlar şimdi anladık. bu online oyunlar küçük yaşta sakıncalı cidden insan aklı başına geldikten sonra başlamalı böyle şeylere.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ebeveynlerin oyunları zararlı bi alışkanlıkmış gibi görmesi ve çocuklarına izin vermemesi için yapılmış kolpa bi video.bu çocuk ne oynıyor ellerine bi bakın hangi tuşlara basıo mouse la ne yapıo bu kadar az hareketle oynanan bi oyunmu var çocuk oynamıor, izliyor ve izledii neyse kafayı yiyor.saçma,gereksiz,fake :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok abi şimdi oradaki ruh hali önemli.

bu tür videolar bana sahte gibi geliyor ama eskiden bende böyleydim :)

bunun kadar değil tabii ama sinirden mouseyi fırlattığımı bilirim.Hatta bir keresinde kablo kopmuş mouse odanın diğer tarafına uçmuştu :D Klavyeyi yere atıp üstüne çıkmıştım bir kerede :D

Tabii sonra pişman oluyor insan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...