Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wowda scamlenen gencin hali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
NoTwisT
pati § 17 Mart 2006, Cuma - 21:12 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Bu kurmacamı gerçekmi?
Bir insan bir oyun için bukadar delirebilirmi?

Var böyle deliren benim tanıdıklarım, yani *bu kadar* olmasa da sağı solu yumruklayanlara çok rastladım.
Mesaj tarihi:
3 4 yil once ultimada bi arkadaş günlerce para kasip unicorn almişti. Bindikten 15 20 dk sonra oyundan düştü ve kendisinide atinida kestiler guild savaşinda. Oyuna girip atinin kesildiğini görünce gözlüğünü kirmişti :)
Mesaj tarihi:
şaşırmış yaa bu çocuk...böyle oyunlar çoğu kişi oynamıştır yani bende oynadım ama yattıgımız zmn en fazla 10-20 sanıye çıldırıyoduk bu resmen tırlatmış ...ne dediğini anlayabilen var mı?
Mesaj tarihi:
Almanca WTF diyor bolbol(yarım yamalak Almanca'ya anladığım bu)

Ayrıca sanırım dungeon gibi bir yerdeler wipe filan yiyorlar herhalde.Paso losss loss diyor.(edit:xlaidehlevar'in mesajını gormemısım :P )

Bir insan histeri krizi gecirecek kadar nasıl bağlanabilir bir oyuna ya?Psikolojik destek alması lazım bencede.

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 00:00 tarihinde, hikmetozsahin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gerçektir ben cod oynarken 2 sene önce hard diskimi kırdım nasıl oldu anlamadım ama :D

1 cd-rom , 1 klavye ve 2 mouse da harcandı ellerimde.

Ama hard disk parçalandıktan sonra kestim :D sinirlenmiyorum artık :D
  • Yeni Oluştur...