Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 delimidir nedir http://clip.break.com/dnet/media/content/patiencechild.wmv insan paralarmı böyle kendini bir item için ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Wow deil o Unreal Tournament... P.S: Açıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Açıldı tamam da diğerinde kaydedemioduk videoyu şimdi direk dl etmiş oldum sevindim valla... Millete göstermek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 esc yi söküyo sonra yerden alıp takıyoya cocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İlk defa hayatimda "açildi" diye bir post attim sadece nasi hissterdiğini anlamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 çifte olsun dabıl etkili olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bu kurmacamı gerçekmi? Bir insan bir oyun için bukadar delirebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bu videoyu bilmiyorum ama cidden bole adamlar vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: NoTwisT pati § 17 Mart 2006, Cuma - 21:12 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bu kurmacamı gerçekmi? Bir insan bir oyun için bukadar delirebilirmi? Var böyle deliren benim tanıdıklarım, yani *bu kadar* olmasa da sağı solu yumruklayanlara çok rastladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 3 4 yil once ultimada bi arkadaş günlerce para kasip unicorn almişti. Bindikten 15 20 dk sonra oyundan düştü ve kendisinide atinida kestiler guild savaşinda. Oyuna girip atinin kesildiğini görünce gözlüğünü kirmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Öyle oynarken ne oluyoda delleniyo bir anda onu çözemedim ben? Delleniyo sakinleşiyo yine bir şey oluyo yine delleniyo. acaba öldü diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bunu acilen doktora götürmek lazım. Uyurken milleti keser bu osman kılıcımı çaldı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 abim var benim youn oynarken ağlıycak derecede sinirleniyo O_o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 şaşırmış yaa bu çocuk...böyle oyunlar çoğu kişi oynamıştır yani bende oynadım ama yattıgımız zmn en fazla 10-20 sanıye çıldırıyoduk bu resmen tırlatmış ...ne dediğini anlayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bu oyun ogame bu arada oyunda bug oluor we 20000 komuta kaybedior o yüzden bu hale dusuor ogame de 20000 komuta demek cok gun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 çocuk alman . almanca küfür ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Almanca WTF diyor bolbol(yarım yamalak Almanca'ya anladığım bu) Ayrıca sanırım dungeon gibi bir yerdeler wipe filan yiyorlar herhalde.Paso losss loss diyor.(edit:xlaidehlevar'in mesajını gormemısım :P ) Bir insan histeri krizi gecirecek kadar nasıl bağlanabilir bir oyuna ya?Psikolojik destek alması lazım bencede. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 00:00 tarihinde, hikmetozsahin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bı kere ben sinirlenmstm gıttım kapıya yumruk attım.. kapı noldu..? bişi olmadı.. bana noldu? 2 saat boyunca ağrıdı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 abi cocuk dayaklik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bir şeye sinirlenip kafayı yedikten sonra sinirinin yatışması için fps türü bir oyun açıyor ama olmuyo. Direk delirme süreci başlamış durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 gerçektir ben cod oynarken 2 sene önce hard diskimi kırdım nasıl oldu anlamadım ama :D 1 cd-rom , 1 klavye ve 2 mouse da harcandı ellerimde. Ama hard disk parçalandıktan sonra kestim :D sinirlenmiyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 allam mükemmel ya dağıttı bıraktı ya ahaha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İlk izlediğimde içimden bu çocuğu dövmek için müthiş bir arzu duymuştum. Yarısında kapamıştım. Şimdi yine titretti sinirlerimi ama komik geldi daha çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya bende oyun oynarken delirince mouse vururdum şimdi 80 dolarlık mouseum var vuramıyom :( kalkıp kapı yumrukluyom sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar