Bleda Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yok artik elfte oldum bize kastircan arti k:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hehe oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya hiç grup yok ortalıkta : veya bir yere gidiyorum 10 kişilik yeri 35 kişi işgal etmiş, etrafte bissürü boş ve aynı nitelikte yer var oysa ki... 3 günde 16 olabildim hiç grup yok çünkü. edit : yok ben de bıraktım çinliler koreliler işgal etmişler oyunu. hayır adamlar oynasın tamam da başka kimseyi partilerine almıyorlar ? [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 17:18 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yeni serverlarda degil.eski serverlarda oynayin. kendinize pl gruplari bulursunuz bol bol. buyuk bi nationa girin tabi. yeni serverda oyunu bilmeden zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hangi serverı tavsiye edersin o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 valla bilemiycem. ben bi karakteri redemptiona aldim ama orasi cinli asyali serveri diolar. bi karakterimde wrath serverinda onada bakicam bi ara. sanirim mourning en dolusu. genede forumlardan bakmak lazim oynamiyorum su an bende.1 ay sonra falan gelicem anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 neyse ben o zaman wrath ve mourningde birkaç char açıp 5 dakikada gelen çince mesaj sayısına göre karar vereyim. unutmadan şunu da sorayım ; vindication'da cent crusader açsam parti ve guild bulma olasılığım nedir ? çinliler falan gelmez loreplay servera diye yazıyordu birkaç sayfa önce de o bakımdan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Kaç kişi yeni serverda oynuyor onlarla bir birlik kuralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bence vindication'da ortak bir ırk falan karar verip oynayalım birlik olacaksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 birlik kurulursa bende bi kaç saat oynayabilirim günde:Pbide kontroller çok zor geldi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 beyler vindide elf olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tamam o zmn haftasonu elf bladeweaver hedefine başlıyam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 asgard senin char ne ismiyle beraber brailla da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 brailla kötü beyler herkez vindiye gelsin diorum. elf olun ben kastiricam hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 900mb resume desteklemiyor yav. :( neyse gece sorunsuz iner, uyumadan önce bırakırım. da ben bu oyun hakkında hijbiji bilmiyom. :) paladin manyağı birine bu oyun nası gider sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 paladin klassı tam oalrak yok. gifhter olup oradanda crusader proffesionunı seçersen ama paladin olmuş kadar olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Vindication da lvl18 barb yaptim 2-3 saattir oynuyodum server lost,karakter lvl1 olmuş. Şaka gibi ya vallai şaka gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yok öyle kayıp olmuyor.. ama server tekrar gelene kadar son login i saymıyor :).. bende korkmuştum zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Eheh gelmiş geri evet :) ama tırstım bi an.tekrar post atmıyım dedim onun için. Mino barbar yapıyorum,dmg güzel,health güzel,şu an için sorun yok,heavy armor da giymek isterdim aslında ama nese :) Bu adadan çıkınca heryerde pvp yapabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet. buzx oyundaysan ve eger benimle aynı guilde girebiliosan kastırırım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gelelimde hepimiz 50 olduk yaw bide burda 30 yas ustu bi cevre edindik guzel yani guildimiz falan.... guild master karısıyla beraber oynuo :D [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 19:27 tarihinde, apple tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 aah valal ben vindide 33 33 takılıorum (peeh 2 waurg sonra 34 olcam :)( ama loreplay server daha güzel ama sizin seçiminiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 vamp assasin açmıştım ben gerçi.. elfler çok kırılganlar ama ya : neyse, herkes elf mi oluyor ? (bir de meslekler nedir) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 21:23 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bidakka yau ben hala anlamadım,hani ne olursak olalım farketmiyodu !1!!1! Kim kimin guildine nasıl giriyor-giremiyor? meydey meydeyy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 vindication'da farkediyor. braialla'da farketmiyordu ama orası artık gayri resmi olarak çin-kore serverı. global chate dakikada 60 mesaj geliyorsa bunların 10-15'i latince, gerisi anlamadığımız (çince falan işte) bir alfabede geliyor (adının unttum şimdi :P). onu geç bu insanlar invite bile vermiyorlar, kendi dillerinden konuşmayanları görmezden geliyorlar (sonra ırkçılık hede hödö !!123! diyorlar.. ) kısaca yeni başlayanlar vindication'a gelsin. ama ortak olalım guild kuralım diyorsanız ırk ve meslekler önemli. ya bir de ben de birşey sormak istiyorum, elfler dexteritylerinin yüksek oluşu dışında pek de güzel bir ırk değil artık (bence - bir de spiritleri normal seviyede). vampir var, nephilim var mesela intim süper olsun iyi büyü atayım diyenler için. neden elf ? [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 21:41 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar