Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

platonik olay..

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

bi kişiyi yok yere, belkide dış görünüşü için, yada sadece gözleri için sevip surekli onu duşunmek ne kadar doğrudur?
akla mantığa uygunmudur?
hadi onu geçtim o kişinin sizi sallamaması sonucu sizin üzerine gitmeniz nası bi paranoyaklıktır, gurur yapmak gerekirmi, gerekmezmi falan fişman vs.. şu konuda bi görüşlerinizi istiyorum..
başıma geldi geçmek uzere, siz neler yapardınız onu bi merak ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

platonik tamamen saçmalık bişi

filmlerde olur o fakir genç erkek, fabrikatör kızını sever açılamaz fln

karşıdakini çok büyük görmemek lzm.ne kadar büyütürsen onu gözünde o kdar vahimleşir durum

şahsen ben içimde tutamam böle şeyleri tutmadımda hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Asla bir kişinin dış görünüşü için veya gözleri için o kişinin peşinden koşmam çünkü seni mutlu edicek olan onun dış görünüşü değil içindeki görünüşüdür eğer bunu göremezsen zaten o kişinin güzelliği seni tatmin etmez ,karşına alıp sevgilini iki kelime konuşamadıktan sonra veya onunla birşeyleri paylaşamadıktan sonra istedigi kadar güzel olsun...Benim her zaman severek kullandıgım ve uyguladıgım bir laf vardır;

-Güzelsin,hoşsun ama boşsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim önerim şansını denemen ve sana zarar vermeye başlamadığı sürece mutlu hissettiğin gibi takılman. eğer olay senden çıkmaya başlarsada bunu yakın dostlarınla konuş, eminim onların yardımıyla daha çabuk atlatırsın(gaz vermek olur, başka kızla tanıştırmak olur, bişiler bişiler yardımcı olunur yani)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bi kişiyi yok yere, belkide dış görünüşü için, yada sadece gözleri için sevip surekli onu duşunmek ne kadar doğrudur?

dogrulugu- yanlisligi su noktadan sonra pek önemli degildir artik heralde.böyle seylerde mantik aranmaz, aranamaz, aranmamali(aranabilir de,istege göre degisir)
said:
akla mantığa uygunmudur?

degildir, ask akla mantiga uygun degildir zaten.
askta mantik yoktur. olsaydi aska giden yol kalpten degil beyinden gecerdi (beyin varsa tabi)
said:
hadi onu geçtim o kişinin sizi sallamaması sonucu sizin üzerine gitmeniz nası bi paranoyaklıktır, gurur yapmak gerekirmi, gerekmezmi falan fişman vs.. şu konuda bi görüşlerinizi istiyorum..

kovalamaca, sobeleyemecegini bile bile..
kacan kovalanir. sana yüz vermedikce sen daha da fazla sahip olmak istersin, kendini yüzsüz hissettigini bildigin halde. e cogu kisi genelde birazcik imkansizligi, cabuk sahiplenilmeyi, sahip olmamayi aradigi icin, pesinden kosana pek kolay onay veremez.(az biraz insan dogasi)iste lafin kisasi sadede gelirsek,pesinden kosarsan onun icin bi önemin kalmaz azcik burnunu havaya kaldirmaktan, sevindirik olmasindan baska. (durum karsilikliysa degisir tabi)
said:
başıma geldi geçmek uzere, siz neler yapardınız onu bi merak ediyorum...

ben takilirdim
*takilir*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...