Dwinz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bi kişiyi yok yere, belkide dış görünüşü için, yada sadece gözleri için sevip surekli onu duşunmek ne kadar doğrudur? akla mantığa uygunmudur? hadi onu geçtim o kişinin sizi sallamaması sonucu sizin üzerine gitmeniz nası bi paranoyaklıktır, gurur yapmak gerekirmi, gerekmezmi falan fişman vs.. şu konuda bi görüşlerinizi istiyorum.. başıma geldi geçmek uzere, siz neler yapardınız onu bi merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 iç birader alkole vur kendini benim gibi rezil ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hoca olursa olur, olmazsa olmaz. karşındakini ve kendini üzme boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 platonik tamamen saçmalık bişi filmlerde olur o fakir genç erkek, fabrikatör kızını sever açılamaz fln karşıdakini çok büyük görmemek lzm.ne kadar büyütürsen onu gözünde o kdar vahimleşir durum şahsen ben içimde tutamam böle şeyleri tutmadımda hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Asla bir kişinin dış görünüşü için veya gözleri için o kişinin peşinden koşmam çünkü seni mutlu edicek olan onun dış görünüşü değil içindeki görünüşüdür eğer bunu göremezsen zaten o kişinin güzelliği seni tatmin etmez ,karşına alıp sevgilini iki kelime konuşamadıktan sonra veya onunla birşeyleri paylaşamadıktan sonra istedigi kadar güzel olsun...Benim her zaman severek kullandıgım ve uyguladıgım bir laf vardır; -Güzelsin,hoşsun ama boşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 eşeklerin de gözleri güzel? : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 olayı hemen üstüme atmayın bea..ben konuştum ettim vs olmadı bi takım bişiler geçti gitti... ama hafiften haz alıyorum sanki manyakça... içsemmi ben ya ii fikr aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 esekle sevisenler de var. uyarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 dela koparmış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bi kere hoşlandıysan, zaten yavaş yaval içinide tanımaya başlarsın, ve yarı kör vaziyette gittikçe daha çok hoşuna gider, içinde tutarsan gittikçe büyür bu daha sonra seni içten kemirmeye başlar. ne kadar mantıklıdır diye soru sorman anlamsız, aşkta mantık arayamassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 wildpervert olayı tam anlamıyla açıkladı.. öle bişi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 benim önerim şansını denemen ve sana zarar vermeye başlamadığı sürece mutlu hissettiğin gibi takılman. eğer olay senden çıkmaya başlarsada bunu yakın dostlarınla konuş, eminim onların yardımıyla daha çabuk atlatırsın(gaz vermek olur, başka kızla tanıştırmak olur, bişiler bişiler yardımcı olunur yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Platonik olma ,yazık sana ,değmez ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 peşinden koşarsan çok çekersin. Koşma. Bi kuul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: bi kişiyi yok yere, belkide dış görünüşü için, yada sadece gözleri için sevip surekli onu duşunmek ne kadar doğrudur? dogrulugu- yanlisligi su noktadan sonra pek önemli degildir artik heralde.böyle seylerde mantik aranmaz, aranamaz, aranmamali(aranabilir de,istege göre degisir) said: akla mantığa uygunmudur? degildir, ask akla mantiga uygun degildir zaten. askta mantik yoktur. olsaydi aska giden yol kalpten degil beyinden gecerdi (beyin varsa tabi) said: hadi onu geçtim o kişinin sizi sallamaması sonucu sizin üzerine gitmeniz nası bi paranoyaklıktır, gurur yapmak gerekirmi, gerekmezmi falan fişman vs.. şu konuda bi görüşlerinizi istiyorum.. kovalamaca, sobeleyemecegini bile bile.. kacan kovalanir. sana yüz vermedikce sen daha da fazla sahip olmak istersin, kendini yüzsüz hissettigini bildigin halde. e cogu kisi genelde birazcik imkansizligi, cabuk sahiplenilmeyi, sahip olmamayi aradigi icin, pesinden kosana pek kolay onay veremez.(az biraz insan dogasi)iste lafin kisasi sadede gelirsek,pesinden kosarsan onun icin bi önemin kalmaz azcik burnunu havaya kaldirmaktan, sevindirik olmasindan baska. (durum karsilikliysa degisir tabi) said: başıma geldi geçmek uzere, siz neler yapardınız onu bi merak ediyorum... ben takilirdim *takilir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 aferin aferin, platonik platonik gezin, iyicene havalansın karşınızdaki. pek çok pekiştirme kullandım. bi de yansıma sözcükler var, zort, pırt, miyav diye. onlar haftaya artık /saeros [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 07:36 tarihinde, silverhelm3 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öss ayağına kafayı sıyıranlarda var böle işte... var mı başka konu örnek istediğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @Dwinz aşkta gurur yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 faan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @Slider öss? ve kafayı sıyırmak? bazı şeyleri yazarken okuyup bida düşün.bilmediklerin hakkında yorum yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o an bana öyle geldi. rahatsız ettiysem kusura bakma... edit: typo [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 18:58 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Ben Paranoyağım mesela. Emin ol platonik hedesinden çok daha zevkli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 evet paronayalık daha bir eğlenceli hatta onun üzerine birde kıskançlık ekledinmi hovarey tey tey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Araya biraz da Şizofreni kattın mı tadından geçilmiyor canım =) Paranoya konusunda ciddiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar