Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs Başkanı kim olmalı?

LoWNeR

Öne çıkan mesajlar

sonucta taraftar sadece medyanın yansıttıklarını biliyo ama kongre üyeleri seçimlerini medyanın yaptıgı haberlere göre yapmıyo. bi bildikleri vardır diyecem de madem öyle niye bu durumda şimdi gs. amann.. arap saçına döndü işler bu sene şampiyon olalım da kim gelirse gelsin umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey 6.Kasım.2002 Çarşamba akşamı başladı.Fenerbahçe, Galatasaray'ı tarihi bir skorla mağlup ederken, yıllar boyu konuşulacak bir destan yazmıştı. Ancak maçtan hemen sonra konuşulan konu ise skor tabelasından çok, Galatasaray'ın centilmen(!) başkanının tutumu idi. Takımı, gol yemesine rağmen büyük bir nezaketle başkanımızı tebrik etmiş, bir sonra ki derbi maça, "Fenerbahçe Seyircisini istemiyorum!" demişti. Sevgili başkanı görev süresince Fenerbahçe birçok kez üzdü. Ancak, sporun doğası bu. Yenmek kadar yenilmekte var.Gündemi her zaman meşgul ederek, Fenerbahçe taraftarına yaşattığı keyif dolu günleri her zaman tebessümle yâd edeceğiz. Temennimiz, sayın Canaydın'ın bizi bu mutluluktan mahrum bırakmaması. Galatasaraylıların böylesine bir değeri heba etmemelerini umud ediyoruz. Bitmek bilmeyen Ali Sami Yen projesine eklenen Ribery macerası, sonrasında Seyrantepe ve Riva masalları ile Galatasaray'a sunduğu hizmetler tartışmasız "büyük" olan sayın Canaydın'a başarılar dileriz.
////////////////////////////////////////////////////
Fistan sen adam değilsin olamayacaksında.Bu kadar fanatik olma artık yeter ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Toggie çünkü benim çoğu arkadaşım gibi etüd abim oraya oy vericeksin dedi diyorlar.

Hemen hemen hepsi gene canaydına oy attı ama hepsi canaydının başarısız ve beceriksiz olduğunu biliyor.

Ama gene hiçbirisi 7 senelik lise yatılı hayatlarındaki etüd abilerini üst sınıflarını ezip geçemiyor.

Etüd abileri nedenmi öle istiyor , çünkü onlarında etüd abisi öyle istiyor. Bunun ucuda Canaydın nesline kadar gidiyor.

Galatasarayda liseli desteği almadan başkan olunmaz , olunmamıştır. Kıdemli liseli aday olduğu sürecede diğer liseliler ona oy vericektir.

Kısaca gene lise kazandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aquila'cığım, lise olayı bitmeden hiçbir şey düzelmeyecek diyosun da. Lise olayı biterse asıl Galatasaray'ın herhangi bir klüpten farkı kalmayacak, Galatasaray'ın başına onu şirket gibi gören adamlar(bkz: Yiğit Şardan) gelecek, onun için herşeyini vermeye hazır olanlar değil. Ayrıca Yiğit Şardan saçmalıyodu afedersiniz. Eğlence sektörünü iyi bilirim bu da eğlence sektörü, Canaydın'a küfür etmedim megolomanın sözlük anlamı ...'dır vs vs.
Sorun aslında Galatasaray'ın çok köklü olduğunu, kökünün de lise olduğunu anlatabilmek taraftara; taraftarın hoşuna gidiyo köklü olduğunu söylemek, ama köküne uzak kalmak zor geliyo galiba. Kurucularından niye ayırmak istersiniz ki klübü.
Ayrıca Yiğit Şardan bir reklamcı bunu unutmayın, her sözüne inanmayın yani. Liseden kurtulmayı planlayıp, ben mektepliyim( ki o mektebin son 3 senesinde Robert'e kaçmış bir insan ) diyebilen bir insan.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 11:45 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
başkan değişse kombine alıcaktım
vazgeçtim tekrar

kulubün hisseleri halka arz etmeyip olanı biz yeriz her imkanından biz faydalanırız içeriz puromuzu takılırız modundaki başkanlardan bıkkınlık geldi

üye alımı yapsalar 1000 dolar fiyatla klüp üyeligi dagıtsalar 100k civarı üye toplarlar. ordan gelecek para ile de ne arsa satmaya gerek kalır ne başka birşeye

her senede üyelik aidatları falan takım düzlüğe çıkar. ama yok zombie başkan bildigini okuyacak gibi gene
Sosyal ağlarda paylaş

bu senede maclara gıtmeyecegım ..... canaydın gıdene kadar yokum ..hee neden bu adam yenıden aday oldu dersenız.
kendısı sahsen kefıl oldugu kredıler....
kendı cebınden ödedıgı paralar.....

ehh bunları tahsıl etmeden ve temızlemeden gıtmez gıdemez..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...