toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 eahueahu amma tırsmışsınız şardan seçilecek diye be. e haklısınız tabi canaydınla böyleyse şardanla neler olur sdfdsf [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 20:37 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 toggie sen nasıl cimbomlusun maçı izlemiyon mu?Nette ne işin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ben ozhan canaydının listesi cok begendim bence cok başarılı olurlar hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ya ögrenci evim :( digiturk yok. burdaki kahveler de beni almaz kaşımda piercing kulakta küpe. istanbulda olsa maclara gidiom zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Galatasaray'da 3. Özhan Canaydın yönetiminin başarılı olacağına inanıyor musunuz? a.) Evet 28,8 % 671 b.) Hayır 71,2 % 1657 ehehehe şimdiden kimse inanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Zaten anketlerde de geride gidiyodu taraftar arasında önceden. Gerçi geçen seçimlerde de %80e %20 geride girmişti anketlerde de kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sonucta taraftar sadece medyanın yansıttıklarını biliyo ama kongre üyeleri seçimlerini medyanın yaptıgı haberlere göre yapmıyo. bi bildikleri vardır diyecem de madem öyle niye bu durumda şimdi gs. amann.. arap saçına döndü işler bu sene şampiyon olalım da kim gelirse gelsin umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Herşey 6.Kasım.2002 Çarşamba akşamı başladı.Fenerbahçe, Galatasaray'ı tarihi bir skorla mağlup ederken, yıllar boyu konuşulacak bir destan yazmıştı. Ancak maçtan hemen sonra konuşulan konu ise skor tabelasından çok, Galatasaray'ın centilmen(!) başkanının tutumu idi. Takımı, gol yemesine rağmen büyük bir nezaketle başkanımızı tebrik etmiş, bir sonra ki derbi maça, "Fenerbahçe Seyircisini istemiyorum!" demişti. Sevgili başkanı görev süresince Fenerbahçe birçok kez üzdü. Ancak, sporun doğası bu. Yenmek kadar yenilmekte var.Gündemi her zaman meşgul ederek, Fenerbahçe taraftarına yaşattığı keyif dolu günleri her zaman tebessümle yâd edeceğiz. Temennimiz, sayın Canaydın'ın bizi bu mutluluktan mahrum bırakmaması. Galatasaraylıların böylesine bir değeri heba etmemelerini umud ediyoruz. Bitmek bilmeyen Ali Sami Yen projesine eklenen Ribery macerası, sonrasında Seyrantepe ve Riva masalları ile Galatasaray'a sunduğu hizmetler tartışmasız "büyük" olan sayın Canaydın'a başarılar dileriz. //////////////////////////////////////////////////// Fistan sen adam değilsin olamayacaksında.Bu kadar fanatik olma artık yeter ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 burda özhan canaydın'ı eleştirenlerin yiğit şardan'ı başkanlık görevine hangi özellikleriyle layık gördüklerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Toggie çünkü benim çoğu arkadaşım gibi etüd abim oraya oy vericeksin dedi diyorlar. Hemen hemen hepsi gene canaydına oy attı ama hepsi canaydının başarısız ve beceriksiz olduğunu biliyor. Ama gene hiçbirisi 7 senelik lise yatılı hayatlarındaki etüd abilerini üst sınıflarını ezip geçemiyor. Etüd abileri nedenmi öle istiyor , çünkü onlarında etüd abisi öyle istiyor. Bunun ucuda Canaydın nesline kadar gidiyor. Galatasarayda liseli desteği almadan başkan olunmaz , olunmamıştır. Kıdemli liseli aday olduğu sürecede diğer liseliler ona oy vericektir. Kısaca gene lise kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu lise olayi oldukca gsde hicbisey duzelmicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ozhan "Mumya" Canaydin 2 yil daha baskan.. hayret ya nasi secildiki bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Aquila'cığım, lise olayı bitmeden hiçbir şey düzelmeyecek diyosun da. Lise olayı biterse asıl Galatasaray'ın herhangi bir klüpten farkı kalmayacak, Galatasaray'ın başına onu şirket gibi gören adamlar(bkz: Yiğit Şardan) gelecek, onun için herşeyini vermeye hazır olanlar değil. Ayrıca Yiğit Şardan saçmalıyodu afedersiniz. Eğlence sektörünü iyi bilirim bu da eğlence sektörü, Canaydın'a küfür etmedim megolomanın sözlük anlamı ...'dır vs vs. Sorun aslında Galatasaray'ın çok köklü olduğunu, kökünün de lise olduğunu anlatabilmek taraftara; taraftarın hoşuna gidiyo köklü olduğunu söylemek, ama köküne uzak kalmak zor geliyo galiba. Kurucularından niye ayırmak istersiniz ki klübü. Ayrıca Yiğit Şardan bir reklamcı bunu unutmayın, her sözüne inanmayın yani. Liseden kurtulmayı planlayıp, ben mektepliyim( ki o mektebin son 3 senesinde Robert'e kaçmış bir insan ) diyebilen bir insan. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 11:45 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 futbol spordan ziyade SEKTOR oldu artik. ve bu sektorde mali programini ne kadar iyi yaparsan gucleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 başkan değişse kombine alıcaktım vazgeçtim tekrar kulubün hisseleri halka arz etmeyip olanı biz yeriz her imkanından biz faydalanırız içeriz puromuzu takılırız modundaki başkanlardan bıkkınlık geldi üye alımı yapsalar 1000 dolar fiyatla klüp üyeligi dagıtsalar 100k civarı üye toplarlar. ordan gelecek para ile de ne arsa satmaya gerek kalır ne başka birşeye her senede üyelik aidatları falan takım düzlüğe çıkar. ama yok zombie başkan bildigini okuyacak gibi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 seyrantepe ve ve rivaya masal demişler çok güldüm gerçekte neyin ne oldugunu bilmeden yorum oda güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 baykus baskan gene baskan. fb taraftar karti mi alsam napsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Canaydın'ın nesinden rahatsızsınız anlamıyorum Ne gusel işte her takım taraftarının sevdigi ve destekledigi bir başkanınız var Başarılarının devamını diliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Yorumsuz.... [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 21:45 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Evet,Galatasaray Dark Side'a kaymıştır,Darth Canaydın sayesinde.Artık oyuncularda grip falan atar heralde hayrolsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 adamm bide yumruğunu sıkmışş gs lilsesine ve kongre üyelerine yazıklar olsun bu adamı yeniden başkan yaptılar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu senede maclara gıtmeyecegım ..... canaydın gıdene kadar yokum ..hee neden bu adam yenıden aday oldu dersenız. kendısı sahsen kefıl oldugu kredıler.... kendı cebınden ödedıgı paralar..... ehh bunları tahsıl etmeden ve temızlemeden gıtmez gıdemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 maça canaydın yüzünden gelmiorum demek saçma orda herşeye rağmen şampiyonluk mücadelesi veren futbolculara destek vermekten daha önemli bişi olduğunu sanmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Yiğit Şardan ile eminim daha kötü olacaktı. O yüzden bilindik biriyle gitmek daha mantıklı. Zaten yönetimi değişti, Adnan Polat vs. geldi. eskisi gibi olmıycam diyo ama bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 biraz züğürt tesellisi olmuş. canaydından kötü bir yönetim olabileceğini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar