Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matematikçi bana taktı

-Neiloth-

Öne çıkan mesajlar

Ya napcam bilmiyorum delirmek üzereyım.
Dersaneye gittiğimden dolayı hocanın açtıgı kursa gitmeyen nadir ögrencilerden biriyim dersane sınavlarında matematıgım cok iyi olmasına rağmen okuldaki snıavlarda basarılı olamıyorum dersane hocama notumu soyledıgımde cok sasırdı.
Not ortalamam 50 karneme 2 geldi
Arkadasın not ortalaması 43 (kursa geliyor) karnesine 4 geldi arkadasım olmasa bu konuyu hocayla konuscam ama arkadasım kırılır diye de konusamıyorum.
Hele bugün bana yaptıgı olay bardağı taşıran son damla oldu.
Zor bir soruydu 2 kişi çözdü biri kursa giden bir arkadas ikimizde √1 yazıp bırakmısız önce ona baktı kızım bunun bir adım devamı var boyle yazılmaz bu sonuç dedi, bana geldi oglum kaç senedir matematik görüyorsun daha √1 in 1 yazdıgını ogrenemediysen benım sana ogretcek baska bsıeyım yok gibisinden laflar söyledi.Sanki ben testte √1 cevabı yok o zaman yanlıs cozdum deyip 1 i işaretlemiyecem.Cok sinirlendim bi de çözemeyenlere yavrum nıye cozemedin diyor :(

edik: √ işaretleri karekök.. çıkmıyor da..

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:59 tarihinde, -Neiloth- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hocanın kafayı bir öğrenciye takması kadar iğrenç bir şey olamaz sen o dersten ümidini kes çünkü adam zehir edicek sana =) soğumamaya çalış matematikten sonra çok çekersin.Adama da cevap verme fazla üstün olduğunu hissetsin bir nevi egosunu tatmin etsin belki insaflı davranır.Çünkü ipler onun elinde...
Sosyal ağlarda paylaş

banada geçen sene ingilizceci takmıştı yazılı ortalamam 53 dönemin sonuna doru gittim okula derse geldi adam baktim cikardi not defterini kaldirio numara sirasina gore mesela kizim bak senin notların su su su ama ortalamasi 1 kizim dedi ben istersem seni geçiririm ama istersemde birakirim sinifta bana kalmis dedi oturttu.Sirayla bole gitti cocugun notu 1se istersem birakirim istersem geçiririm dio herkesde sizin insafınıza artık hocam dio:D
beni kaldirdi senin not ortalaman 53 ama bu nota guvenme ben seni istersem birakirim dedi bişy demedim devam etti işte öyle isterse birakabilirmiş kimse de bişy diyemezmiş bla bla en sonunda dayanamadim ya hocam bu kadar konuşcagnıza birakin daha ii dedim köpürdü adam birakirim huleyn yapti bende birakin dedim birakti adam:D
arkiminda notlari 46 46 46 ydi kaldrdi bunu sen benle dalga mi geciosun ne bu 46lar die onu da birakti:D
Bize şey diodu benim emekliligme 5 yıl var siz bu 5 yıl boyunca sinifi gecemiyceksainiz:DTabi müğdür yardimcisina şikayet edip ogretmen deiştirtince geçtim:D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim edebiyatçı da öyleydi. kursuna gidenlere bariz yüksek not verirdi. hatta kompozisyon yazılılarında çok bariz not yükseltirdi. 60 ve yukarısı alanlar kursa gidenler, 60 ve aşşağısı alanlar kursa gitmeyenler diye ayırmıştık :) ikinci dönem bende gittim kursuna, yüzüne karşı söyledim. hocam geçen dönem kursa gelenlere yüksek not verdiniz, bana bu dönem 4 vericeksiniz dedim. kadın şaşırdı önce. yok oğlum olurmu öyle şey diyor. 3 vermişti yinede. ya belkide okul yönetiminin istediği birşeytir yinede öğretmenleri suçlamamak lazım. bence pedere anlat okula gidin konuşun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...