-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ya napcam bilmiyorum delirmek üzereyım. Dersaneye gittiğimden dolayı hocanın açtıgı kursa gitmeyen nadir ögrencilerden biriyim dersane sınavlarında matematıgım cok iyi olmasına rağmen okuldaki snıavlarda basarılı olamıyorum dersane hocama notumu soyledıgımde cok sasırdı. Not ortalamam 50 karneme 2 geldi Arkadasın not ortalaması 43 (kursa geliyor) karnesine 4 geldi arkadasım olmasa bu konuyu hocayla konuscam ama arkadasım kırılır diye de konusamıyorum. Hele bugün bana yaptıgı olay bardağı taşıran son damla oldu. Zor bir soruydu 2 kişi çözdü biri kursa giden bir arkadas ikimizde √1 yazıp bırakmısız önce ona baktı kızım bunun bir adım devamı var boyle yazılmaz bu sonuç dedi, bana geldi oglum kaç senedir matematik görüyorsun daha √1 in 1 yazdıgını ogrenemediysen benım sana ogretcek baska bsıeyım yok gibisinden laflar söyledi.Sanki ben testte √1 cevabı yok o zaman yanlıs cozdum deyip 1 i işaretlemiyecem.Cok sinirlendim bi de çözemeyenlere yavrum nıye cozemedin diyor :( edik: √ işaretleri karekök.. çıkmıyor da.. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:59 tarihinde, -Neiloth- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 aklı başında bir adam çıkmazki zaten bu matematikçilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 çıkar bkz: eskişehir matfkb fkç, effl at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 4 sayfa önlü arkalı ispat yaparak matematik sınavından çok iyi bir not alacağımı düşünürken , sonuç hüsrandı . 18 almıştım . Lise 1 . Seninki yine iyi böyleleri de var . Kahpe fransızlar , Allahtan kurtuldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 en az 80 gelir dediğim yazılıdan 35 alınca nasıl 1 şok geçirdiğimi ben bilirim...2.yazılıya da bayağı çalışım hiç1şey yapamadım diye...notlar okunuyor "89(!!!)"yani takma diyeceğim de takılmayacak durum değil.Allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 izmir fen lisesi'nde okudum psikopatin allahi matematik ögretmenlerim oldu benim de, gencligimi yasayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Dokuzuncu sınıfdayken okulda kurs açılmı$tı üst sınıftaki arkada$larım bu hocanın kursuna gidersen matemetiğin 0 olsa bile karneye en az 3 dü$er falan dedi bende gittim kaç ay boyunca ama yine 1 dü$mü$tü buda öyle bir anım işte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 okuldaki matematiği test gibi düşünme bütün adımları yaz çözerken soruyu hem şaşırmassın hem de hoca bol puan verir tabi doğru cevaba ulaşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 başlık çok iş aççak başına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 dengesiz kişilikler yuzunden ogrenciler derslerden soguyor. hala fizikte dalgalari bilmiyorsam bunun sebebi lise3 fizik hocamın angutun once gideni olmasiydi ee garip bi çözum ama sen matematik oku sen duzgun ogret, gelecek nesiller yanmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 oha harbi baslıgı 3 kere okuyunca deiştirmeye karar verdim :))) taktı maktı bozar adamı.. bir de çok eskiden bir stajyer patronunu şikayet ederken patronda foruma takılıyomuş öyle bir olay olmuştu :) o geldi aklıma aynısı basıma gelmez işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hala fizik 112 alıyosam, bu şuanda eski liseme müdür olmuş ahmak bi fizikçi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hocanın kafayı bir öğrenciye takması kadar iğrenç bir şey olamaz sen o dersten ümidini kes çünkü adam zehir edicek sana =) soğumamaya çalış matematikten sonra çok çekersin.Adama da cevap verme fazla üstün olduğunu hissetsin bir nevi egosunu tatmin etsin belki insaflı davranır.Çünkü ipler onun elinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Adın çıktı 9'a inmez 8'e. Artık bitene kadar okul yakanı kurtaramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 öliyim mi ben.? evet evet öliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 acıdımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hocana söyle '' hocam ben dersaneye burslu gidiyorum sizde kursa beleş alın bi düşünürüm,gelirim belki'' de karne notunu da kesinleştir ;) ''1'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 iyi bi matematikçi takmış.. öğretmenler odası geçse napcan. phew.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 banada geçen sene ingilizceci takmıştı yazılı ortalamam 53 dönemin sonuna doru gittim okula derse geldi adam baktim cikardi not defterini kaldirio numara sirasina gore mesela kizim bak senin notların su su su ama ortalamasi 1 kizim dedi ben istersem seni geçiririm ama istersemde birakirim sinifta bana kalmis dedi oturttu.Sirayla bole gitti cocugun notu 1se istersem birakirim istersem geçiririm dio herkesde sizin insafınıza artık hocam dio:D beni kaldirdi senin not ortalaman 53 ama bu nota guvenme ben seni istersem birakirim dedi bişy demedim devam etti işte öyle isterse birakabilirmiş kimse de bişy diyemezmiş bla bla en sonunda dayanamadim ya hocam bu kadar konuşcagnıza birakin daha ii dedim köpürdü adam birakirim huleyn yapti bende birakin dedim birakti adam:D arkiminda notlari 46 46 46 ydi kaldrdi bunu sen benle dalga mi geciosun ne bu 46lar die onu da birakti:D Bize şey diodu benim emekliligme 5 yıl var siz bu 5 yıl boyunca sinifi gecemiyceksainiz:DTabi müğdür yardimcisina şikayet edip ogretmen deiştirtince geçtim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bizim edebiyatçı da öyleydi. kursuna gidenlere bariz yüksek not verirdi. hatta kompozisyon yazılılarında çok bariz not yükseltirdi. 60 ve yukarısı alanlar kursa gidenler, 60 ve aşşağısı alanlar kursa gitmeyenler diye ayırmıştık :) ikinci dönem bende gittim kursuna, yüzüne karşı söyledim. hocam geçen dönem kursa gelenlere yüksek not verdiniz, bana bu dönem 4 vericeksiniz dedim. kadın şaşırdı önce. yok oğlum olurmu öyle şey diyor. 3 vermişti yinede. ya belkide okul yönetiminin istediği birşeytir yinede öğretmenleri suçlamamak lazım. bence pedere anlat okula gidin konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya sen arkadaşına n,ye bakıyosun? senin notların okul puanını da etkiliyo ki matematik de kredisi yüksek bi derstir. konuş derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 -bence pedere anlat okula gidin konuşun- görüşme saatlerini dün ögrendim haftaya babam gidicek ztn işallah iyice kötü olmaz durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sende ona TAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ona TAKan TAKmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 takır tukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar