Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilk bes dakika ve bir ömür

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada söyleyen olmamış sanırım, ben başlığı yukarıdaki bannerın yanındaki oku linkinden buldum, karakedi öyle bir jest yapmış sanırım.

türkiyenin gerçeklerinden bahseden güzel bir yazı. ama yine her güzel yazıda olduğu gibi, sadece yazıda kalacak olması da başka bir hüzün kaynağı olacaktır.
Mesaj tarihi:
Bunun gerçekçi bir yazı olması acı, ama elden ne gelir diyenlere söylüyorum. Madem bunu düşünüyosun eliniz kolunuz bağlı değil gidin askeriyede çalışın asker olun dağlarda çatışın bir mayına da siz basın da eliniz kolunuz bağlı olmasın bari bi işe yaramış olursunuz. Sen napıosun demeyin boşuna. Ben askere gitmenenin vatana karşı olan askeri göreve yettiğini düşünüyorum. Ki zamanı gelince de yapıcaz illa biyerde.
Mesaj tarihi:
elaidi, bahsettiğin olayın konuyla pek alakası yok ki? Farkındaysan mayına basmakla, "çalıdan çıkacak düşman"la çarpışmakla sadece piyonları temizliyorsun tahtadan, esas "vezir"ler, "kale"ler duruyor olduğu yerde. Yazıda da buna değinmiş?
Mesaj tarihi:
Piyonları alırsan eğer şahın da vezirin de önünü kapatırsın. Sonra doğru hamlelerle senin üstündekiler zaten onları alır. ya benim şahsi fikrim zaten bu. Kimseye laf sokma amacım yoktu söylerken eğer öyle anladıysan.
Mesaj tarihi:
laf soktuğunu söylemedim zaten, hani yorum yanlış kaçmış dedim sadece. Agresif bir şey söylemedim zaten. Ama işte satranç tahtası gibi değil sen piyonları aldıkça yeni piyonlar gelip kapatıyo şahı veziri.
Mesaj tarihi:
yazanın ellerine sağlık. çok gerçek ve güzel bir yazı.
keşke bu durumu değiştirebilmek için elimizden bişe gelse. ama birileri bizi zorla da olsa susturuyor surekli.. :(
Mesaj tarihi:
Gencecik insanlar ölüyor, sakat kalıyor bu kanı bozuk şerefsizler yüzünden.Bu hainleri bulmak için doğuda kayanın arkasında bakmak gerekmiyor.Daha Yakın zaman önce Türk Bayraklarını yaktılar.Zeytinburnunda bomba yaparken bütün apartmanı havaya uçurdular.

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 23:22 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ateş açıp 2-3 tanesini öldürmeleri gerek.

Ardından ya tırsacaklar susacaklar ya da olaylar büyüyecek TSK koyacak bir taraflarına kökten bitecek

Her iki şekilde de ezeriz bitiririz
  • Yeni Oluştur...