Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 3 gün önce hastalandım ve bugun sanırım iyileştim ama hala burnum akıyo tıkanıyo fln. bunun azalması, geçmesi için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bn de bilmiorm, aynı durumdayıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 otrivine ve flixonase işe yarıyormuş sanırım. ikiside var otrivine'yi deniyeceğim iyi diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bizde bişi wardı sıvı, çok az bişeyini burnunla dudaanın arasına sürüyodun anında açılıodu mentollü falan. okaliptus falan bişiler dedi babam sordum şimdide baya eskiymiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Vicks diil miydi o? Vicks'in kalem şeklinde, burna sokulabilen bi şeysi vardı; onu koklayınca açabiliyodu. Bi de serum fizyolojik diye bi şey var; resmen tuzlu su ama açabiliyo. Kafayı geriye yatırmak suretiylen, her burun deliğine 2'şer 3'er damla damlatıyodun; açarsa açıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sterimar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Iliadin diye bi sprey var burun için.. burnuna sıkıyosun acılıyo burnun.. 12 saat kadar etkili oluyor sanırım ama surekli kullanmamak gerek bildigim kadarıyla.. birisine danış kullanacaksan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 o birisi doktor olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 illidan var kör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yukarda bahsi geçen ilaçlar(illiadin, otrivin) bağımlılık yapan ilaçlar uzun kullanımda burun alıştıkça hep onlardan istiyor mümkün olduğu kadar bulaşma o tür ilaçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 valla mentollü otrivine vardı bende, burnu bi açıyodu, açış o açış, iki gün kapanmıyodu bi daha. hala arada bir kullanırım çok tıkandığı zaman, hasta olmasam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Yukarda söylenen ilaçlardan hepsi olabilir. Deniz suyu bazlı fısfıslardan al işte. Açar burnunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ben böyle durumlarda genelde fısfıs sıkardım ancak zararlıymış yada bana öyle söyledi bundan sonra kendiliğinden geçmesini bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ben hastalığı atlatalı bir ay oldu hala çok tazzikli tatak geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 doktor spreyi verdiğinde 5 gün kullan demişti.. bende nedenini merak ediyordum demek ki bağımlılık yapıyormuş. dur bi fırt daha cekim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 burun açan ıvır zıvırlar bağımlılık yapıyo ama benim gibi hep tek delikten yıllarca nefes alınca mecbur kalıyosunuz. yaptığı bağımlılığın bi zararı yok. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 20:23 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 otrivine cok iyi geliyo yaf bende dert ediyodum bi hafta once.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yeni taktikler öğrendim sterimar a son çay kaşığının ucuyla alınmış karbonatı ve tuzu önceden kaynatılmış temiz bir suyla karıştırıp, burna sıkmaya uygun bir sprey kabı içersinde kullanınca işe yarıyor ayrıca bu sterimarın içi okyanus suyu dolu değilmiş içinde bulunan ufak bir poşetin içine suyu dolduruyormuş kazıkçılar bir de sinomarin diye bir sprey var gine burnu sterimara alışmış olanlara daha iyi gelir. hazır başlamışken bir de tuzlu suyla ağız gargarası yapın bu da diş etlerine iyi gelir. [/kbb] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tabii ki okyanus suyu yok. Aynı oranda tuz katıyolar mineral falan da yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bugün rebelution söyledi okulda, nane likörü süper burun açıyomuş. alıcam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 @nileppezdel: gerçekten okyanustan çıkartıyorlar o sterimarın suyunu, hatta derinlere iniyorlar :) fakat o demir kabın içini tamamen o suyla doldurmuyırlar o açıdan kazıkçılar dedim içine konserve açıcağı ile açıp baktım, tanıtımlık şampuan koyulan poşet gibi bişeyin içine koymuşlar suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 astım krıizi geçridim üstüne burundamlası kullanmaya başladım sonrada bağımlı oldıum abartısız 5 sene fln oldu 5 senedir burnu tıkanır. Bu konu için doktora gittim burun damalsını 4 kerke fln bırkatım ama her hangi bir zmn bir kere kullandığımda direk yeniden bağımlı oluyorum. doktor 3 gündne fazla kullanım piskolojik bağımlılık yapar dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Arkadaşlar bağımlı olmak zorunda deilsiniz :D otrivinein pediatrik olanını alın o bağımlı etmez kendine...ve şu anki bağımlılarımız da ona geçerek 3-4 günde kurtulabilirler bu meretten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ufak nane şekerleri var yuvarlak.1 tane atıyosun ağzına , ağız burun ne varsa yokediyo , yakıyo.burnun çeşmeye dönüyo.2 tane atıyosun , ölüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar