Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hastalık sonrası kalan burun tıkanıklığı.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Vicks diil miydi o? Vicks'in kalem şeklinde, burna sokulabilen bi şeysi vardı; onu koklayınca açabiliyodu.
Bi de serum fizyolojik diye bi şey var; resmen tuzlu su ama açabiliyo. Kafayı geriye yatırmak suretiylen, her burun deliğine 2'şer 3'er damla damlatıyodun; açarsa açıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
yeni taktikler öğrendim

sterimar a son

çay kaşığının ucuyla alınmış karbonatı ve tuzu önceden kaynatılmış temiz bir suyla karıştırıp, burna sıkmaya uygun bir sprey kabı içersinde kullanınca işe yarıyor

ayrıca bu sterimarın içi okyanus suyu dolu değilmiş içinde bulunan ufak bir poşetin içine suyu dolduruyormuş kazıkçılar

bir de sinomarin diye bir sprey var gine burnu sterimara alışmış olanlara daha iyi gelir.

hazır başlamışken bir de tuzlu suyla ağız gargarası yapın bu da diş etlerine iyi gelir.

[/kbb]
Sosyal ağlarda paylaş

@nileppezdel:

gerçekten okyanustan çıkartıyorlar o sterimarın suyunu, hatta derinlere iniyorlar :)
fakat o demir kabın içini tamamen o suyla doldurmuyırlar o açıdan kazıkçılar dedim
içine konserve açıcağı ile açıp baktım, tanıtımlık şampuan koyulan poşet gibi bişeyin içine koymuşlar suyu.
Sosyal ağlarda paylaş

astım krıizi geçridim üstüne burundamlası kullanmaya başladım sonrada bağımlı oldıum abartısız 5 sene fln oldu 5 senedir burnu tıkanır. Bu konu için doktora gittim burun damalsını 4 kerke fln bırkatım ama her hangi bir zmn bir kere kullandığımda direk yeniden bağımlı oluyorum.

doktor 3 gündne fazla kullanım piskolojik bağımlılık yapar dediydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...