Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KASDAV 2006[24-25-26 Mart, final 8 Nisan]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herşey bittikten sonra(final falan) jürinin yorumlarının da içinde bulunduğu bi KASDAV dvdsi çıkacakmış. toplam 4 günü kapsayan büyük bi video ile. hmm beklices.
Mesaj tarihi:
yannız o 4 günlük dvd yalan olmazsa, gayette eğlenceli bir şey olur. illa herşeyi paraya bağlamayın, tabiki ticari düşünecekler ama alıpta seyretmeside zevkli olur, bi köşede durur.
Mesaj tarihi:
ciktik paranoid caldik o.c. tonemaister tüm yalvarmalarimiza ragmen israrla solo gitarin sesini kisabildigi kadar kisip agzimiza sicti resmen gökhan kirdardan hemen sonra ciktik güçlü bi gitar sounduyla gökhanin uyuttuklarini uyandiririz harika olur diye hayal ederken agzimiza siçti iste insallah finalde görüsürüz...
Mesaj tarihi:
paranoidi izledim.o şarkının megadeth coverını severim baya,black sabbathda nasıldır bilmiyorum ama bence bir erkeğin söylemesi gerekirdi.
Bu arada, Kadir Has yok muydu yahu? Sanki vardı gibi kalmış aklımda
Mesaj tarihi:
Abi sen dedin ya solonun başında işte slash diye orada herkes böyle oo fln die bağırdı (sadece bizim orada da olabilir)solo gitti ama yine de sağolun slither en güzel şarkılardan biriydi aynı soruyu bi daha soruyorum kasdavda bu sene sweet child o' mine çaldı mı?
Mesaj tarihi:
Hmm dvd olursa güzel olur valla bizim gibi garibanlarda mutlu olur :)
Ya bizim anadolu liseside oraya gitmiş yeni haberim oldu. Eskişehir Anadolu lisesi varmıydı nasıldılar felan , genel olarak kötü diye duydum ama bilemeyom ?
Mesaj tarihi:
İzmit'ten bi okuldu sanırım. Gothic bişiler takıldılar. Yan flüt filan vardı. Hatun bi solist vardı, ki o hatun beni bitirdi şarkı boyunca. Şarkı hiç bitmesin istedim=)
Kimdi onlar?
Mesaj tarihi:
alternatiflerin ağırlıklı olduğu bi yarışmada. tikky ödülü gibi en ''TRENDY(!)'' kız-erkek ödülü çok komik olmuş. türkçeyi yozlaşdırmalarından dolayı ayrıcanada kınıyorum.
Mesaj tarihi:
@Nos: abi evet öle bişi düşünmüştüm söliim dedim, biz aslında çok iyi duyduk soloyu adamlara demiştim prova da solo duyulmayabilir die açmadılar hiç sesini arkadaşın gitarının. neyse sağlık olsun finale kalırsak açtırtırız :)
Mesaj tarihi:
çarşamba günü kasdav dvdleri grup üyelerine dağıtılacakmış. hadi hayırlısı(okula faxlandı bizim bilmemne prodakşın tarafından ans mıydı? ) :)
Mesaj tarihi:
Her zamanki gibi Bostancı Gösteri Merkezinde oldu galiba. Orda onlarca konsere / kasdav'a gittim, akustik rezalet. İçerde çok dolaşan biri olarak, bazı yerlerde bazı enstrümanlar duyulmuyor falan. Yan taraflarda her türlü ses net geliyor muydu neydi uzun zaman oldu hatırlamıyorum.

Yani demek istediğim, "solonun sesi hiç duyulmadı" falan diyenler, muhtemelen sizin bulunduğunuz yerden kaynaklı. Yani salonun akustiğinin berbatlığından.
  • Yeni Oluştur...