Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KASDAV 2006[24-25-26 Mart, final 8 Nisan]

Voys

Öne çıkan mesajlar

ciktik paranoid caldik o.c. tonemaister tüm yalvarmalarimiza ragmen israrla solo gitarin sesini kisabildigi kadar kisip agzimiza sicti resmen gökhan kirdardan hemen sonra ciktik güçlü bi gitar sounduyla gökhanin uyuttuklarini uyandiririz harika olur diye hayal ederken agzimiza siçti iste insallah finalde görüsürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen dedin ya solonun başında işte slash diye orada herkes böyle oo fln die bağırdı (sadece bizim orada da olabilir)solo gitti ama yine de sağolun slither en güzel şarkılardan biriydi aynı soruyu bi daha soruyorum kasdavda bu sene sweet child o' mine çaldı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Her zamanki gibi Bostancı Gösteri Merkezinde oldu galiba. Orda onlarca konsere / kasdav'a gittim, akustik rezalet. İçerde çok dolaşan biri olarak, bazı yerlerde bazı enstrümanlar duyulmuyor falan. Yan taraflarda her türlü ses net geliyor muydu neydi uzun zaman oldu hatırlamıyorum.

Yani demek istediğim, "solonun sesi hiç duyulmadı" falan diyenler, muhtemelen sizin bulunduğunuz yerden kaynaklı. Yani salonun akustiğinin berbatlığından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...