octopus Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 valla bekleyelim görelim, ben şahsen sahnede bulunmaktan çok zevk aldım, bu işi rekabet deilde eğlencesine düşünmek daha mantıklı diebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya yok mu şöyle video falan. her sene merakla bekliyom biri video koysun diye , bizim gibi İstanbulda yaşamayan garibanları sevindirin yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Herşey bittikten sonra(final falan) jürinin yorumlarının da içinde bulunduğu bi KASDAV dvdsi çıkacakmış. toplam 4 günü kapsayan büyük bi video ile. hmm beklices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Adamların daha fazla para kazanmak ıcın denemedıgı yol kalmadı ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yannız o 4 günlük dvd yalan olmazsa, gayette eğlenceli bir şey olur. illa herşeyi paraya bağlamayın, tabiki ticari düşünecekler ama alıpta seyretmeside zevkli olur, bi köşede durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yok artık ya, adamlar iyice bokunu çıkardı ticaretin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ihsan kursunogluna laf yok... adamlar cıktı catır catır soyledi. besteleri de böyle power metal gibiydi guzeldi yani anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kasdav tek başına izleyince çok sıkıcı bişeymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ciktik paranoid caldik o.c. tonemaister tüm yalvarmalarimiza ragmen israrla solo gitarin sesini kisabildigi kadar kisip agzimiza sicti resmen gökhan kirdardan hemen sonra ciktik güçlü bi gitar sounduyla gökhanin uyuttuklarini uyandiririz harika olur diye hayal ederken agzimiza siçti iste insallah finalde görüsürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kadir hassız kasdav konverssiz özenti gotiğe benzer..pöff bizim okul olmalıydı ya müzikçiyle akrabalığımız sınır tanımıyor bu saatten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 iyi oldu iyi, o bahaneyle 10 tane bilet sattık size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 paranoidi izledim.o şarkının megadeth coverını severim baya,black sabbathda nasıldır bilmiyorum ama bence bir erkeğin söylemesi gerekirdi. Bu arada, Kadir Has yok muydu yahu? Sanki vardı gibi kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 soth sen vokalist miydin yoksa slash sen miydin?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 vokalist bendim, soth bas gitarist. slash arkadaşımız mert te burda pati de yok snrm var mı bilmiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Abi sen dedin ya solonun başında işte slash diye orada herkes böyle oo fln die bağırdı (sadece bizim orada da olabilir)solo gitti ama yine de sağolun slither en güzel şarkılardan biriydi aynı soruyu bi daha soruyorum kasdavda bu sene sweet child o' mine çaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hmm dvd olursa güzel olur valla bizim gibi garibanlarda mutlu olur :) Ya bizim anadolu liseside oraya gitmiş yeni haberim oldu. Eskişehir Anadolu lisesi varmıydı nasıldılar felan , genel olarak kötü diye duydum ama bilemeyom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 uzun ince bir yoldayımı söyleyen okulsa onlarda iiydi ama şarkıyı söylesen daha ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 pazar günü çıktık.. bizim arkadaş gitardaydı... vefa lisesi, intihara meyilli oyuncak bebek söyledik dinleyen varsa yorum alalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 İzmit'ten bi okuldu sanırım. Gothic bişiler takıldılar. Yan flüt filan vardı. Hatun bi solist vardı, ki o hatun beni bitirdi şarkı boyunca. Şarkı hiç bitmesin istedim=) Kimdi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 MEF okullarında klavyedeki hatun çok deliydi. süper soprano eridim bittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 alternatiflerin ağırlıklı olduğu bi yarışmada. tikky ödülü gibi en ''TRENDY(!)'' kız-erkek ödülü çok komik olmuş. türkçeyi yozlaşdırmalarından dolayı ayrıcanada kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 @Nos: abi evet öle bişi düşünmüştüm söliim dedim, biz aslında çok iyi duyduk soloyu adamlara demiştim prova da solo duyulmayabilir die açmadılar hiç sesini arkadaşın gitarının. neyse sağlık olsun finale kalırsak açtırtırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 çarşamba günü kasdav dvdleri grup üyelerine dağıtılacakmış. hadi hayırlısı(okula faxlandı bizim bilmemne prodakşın tarafından ans mıydı? ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 end prodakşın snrm :) hadi ya merak ettim bütün grupları mı koymuşlar yoksa gün gün mü ? 500 dk yı geçer çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Her zamanki gibi Bostancı Gösteri Merkezinde oldu galiba. Orda onlarca konsere / kasdav'a gittim, akustik rezalet. İçerde çok dolaşan biri olarak, bazı yerlerde bazı enstrümanlar duyulmuyor falan. Yan taraflarda her türlü ses net geliyor muydu neydi uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Yani demek istediğim, "solonun sesi hiç duyulmadı" falan diyenler, muhtemelen sizin bulunduğunuz yerden kaynaklı. Yani salonun akustiğinin berbatlığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar