PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Gördüğün gibi bende buying yazmisim. Banada item pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu oyunun en baba en büyük f9u lordu hatta z4 ü bile yatıracak bir varıyor işte::::::: aga_warrior_herkezi_yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murat0000 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 YİGİT12 aresin en saglam wariorları arasındaki yerini aldı o da artık 70 we aresin en saglam warioru olacagına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hala en saglamdan bahsediyolar :D löl kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Milo ve picallo_tr , koçlar,o tarih snowman tarihi,o tarih +6 raptorun 450mil'e satılıyordu ben 30 tane rouge çitin'i 7 mil.den satmıştım parasızlığı,piyasa darlığını düşünün yani.rouge earing dediğiniz +8 dex.'e ve 10 defansa veriyo uyduruktan kastım buydu çok da klas diil bence.+9 dex.earing'i şu an tercih ederim lol size ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @TreMorS O zaman sana başarılar. +9 Dex i re ye tercih edebilirsin. tercih meselesi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 tremorscum RE de 5 dex var bilmem daha önce gördünmü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @TreMorS Snowman zamaninda bende +7 dex küpe vardi :) O zamanlar bende re ariyordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 en güçlü taylaaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Oyunda gözükmeyen talya mi :) Arada oyuna gir , arayi bu kadar açma talyaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Tmm artık bitiriyorum bu tartışmayı. En iyi warrior Murtaza. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 18:20 tarihinde, dereque tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Tartışmalara Son Noktayı Koymanin Vakti Geldi Sanirim Itemi Ile LEveli Ile Ap si İle Karşınızda En Guclu Warrior =) [spo] [/spo] [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 18:32 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ben buna Warrior derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 said: PiCaLLo_TR pati § 14 Mart 2006, Salı - 17:01 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Jade clandan biri mi cikti ? Gerginsin bugun biraz :) Ne oldu GODz' u gecemedin diye mi sinir yaptin :) LoL .. En ii Warrior JadeReal Biz Godz u geceli aylar oldu pek rankinge bakmiyosun herhalde charinida baskalari kastigindan kale almiyorsundur. Ayrica kisilik zayifligi olan insanlar gibi " en iyi warrior JadeReal" yazmaninda anlmini anlamadim ben boyle bir iddiada bulunmadim.Bu alayli cumleyi bu iddiada bulunanlara yoneltmek lazim Burada sevilmedigimi soyleyen arkadaslarada cevabim, Sevilmem tabii burada konusan kesim belli. COgu insanda bulasmamak icin susuyor. Bir cogunuz yazilani okuyup anlamayan yada sirf tartisma ciksin die ortaya laf atan baslik acan tiplersiniz. Beni kimin kale alip kimin almadigini cok iyi biliyorum. Clanla ilgili basarimiz tartisilmaz. Kaliciligimiz da tartisilmaz. BUrada sirf mualefet olsun die konusan bir cok arkadasinda pmlerde bana yazdiklari farkli. KArakter meselesi.. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 18:21 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 @The O Gordugun Warrior ßenim Yan Charim.. Ezik Savaslari İcin Ozel Olarak Hazirlandi ßi Gormen Lazm Savasa Girdigim Zaman Neler Yaptigimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 konuyu değiştiriyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kim ßenmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yok anti-godz a diyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 =) Alistim ßen Artik.. Konu Acildiginda Sadece Takip Eden Birkac Mesajın Konu ile alakali Olmasina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bişi soracam siz cz de en çok adam kesenimi en güçlü sanıonuz? bu topice bilgi sahibi olduğum server sadece cyper.Cyperda en iyi wariour orclarda = Returntheking humanlarda=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 pardon humanların en iyisi bana göre cypreda jayaraj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mrb. Bana göre şu an oyunun en iyi wariorları :Herakles: - DontTouchOnlyWatch - FİRSTKİLL bu kişiler tabiki bana göre sizleri bilmem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mrb. Bana göre şu an oyunun en iyi wariorları :Herakles: - DontTouchOnlyWatch - FİRSTKİLL bu kişiler tabiki bana göre sizleri bilmem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 en ii warrior benim nick : _MoSTHaTeD_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @JadeReal Karakter'den bahsedene de bakın heleeeeee :Pppp Teyzemiz bize nasihat veriyo dinleyelim Jade Teyzemizi ee artık yaşı gereği Teyze demek lazım ama dimi yoksa Kral bisi napar :PP Ares server'ında şu an en iyi warrior "Xrated" Saygılar.. Nick : Nuance - Z6 Lvl : 68 - 57 Clan : İnsomnia Nation : El Morad.... [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:14 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar