Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pkk terer örgütü deilmiş.

Bleda

Öne çıkan mesajlar

Pekaka terör örgütü değilmiş hımm güzel ya bizimde binlerce askerimiz kalp krizi ile öldü doguda... Aslında bu tür adamların bu konuşmaları yapmasına değilde bu konuşmaları yapmaları için onlara rahatlık sağlıyanlara bakmalıyız gibi geliyor...

@Karakedi: güzel bir fikir cidden ancak sıranı beklemelisin kusura bakma .
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda karakedi de mi yazmış buraya?!!

karakedi bey yahut hanım. biiiiiiiiiir benim mesajıma cevap verin lütfen. ikiiiiiiii, ulan bu kadar milleti gaza getirecek başlık mı olur. kilit koyacağına taksim meydanı edebiyatı yapmışsın(ız). vay benim patim. bundan sonra benim açtığım başlıklara bir kilit vurulsun, yahut yazdığım postlar bir silinsin o zaman hanya ve konya arası mesafe görülür. (mesajım hiçbir şekilde tehdit amacı taşımamaktadır)

p.s.: mesajıma cevap verin, ya da "pati deki şikayetlerin yeri hede hödö dür" demeyin...

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:02 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu kanald nin sitesinde yarım saattir arıyorum bulamıyorum.

http://www.kanald.com.tr

ayrıca vali nasıl dehap'lı oluyor ?

valiler atanmıştır seçilmiş değil, değil mi ?

ayrıca yanlış yazdı diyelim. bu lafı dehap'lı belediye başkanı etmiş olsun! o zaman dehap'ın bu görüş şahsidir demesi lazım felan ...............aman...... bana yalan gibi geldi bu başlık.

hemen de gaz olmayın işte
Sosyal ağlarda paylaş

televizyonlarda vardı kanal d de sitede bilemiycem simdi linke bakarım bulursam veririm

not: baktım sitede link bulamadıma ncak tv de gördüm çevrenzide haber seyreden varsa sorun.

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 22:05 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulen yeter beee,böyle adamlara mı kaldı bu ülkee?Utanalım be şehitlerimizden gazilerimnizden.O kahramanlar oralarda o zaman bir hiç uğruna şehit oluyor ya da gazi oluyorlarr..Arkadaşlar ben milliyetçi bir insan değilim kolay kolay da bu kadar gaza gelmem ama bu konuyu okurken resmen klavyeyi yumrukladım.Hala inanamıyorum yaa,bu lafı söyleyen şerefsiz birde bu devletten sizin benim verdiğim vergi ile maaş alıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...