elaidi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Sabrina madem bişey diceksin tam de. B.k kibar değil ki? Bok de bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Pekaka terör örgütü değilmiş hımm güzel ya bizimde binlerce askerimiz kalp krizi ile öldü doguda... Aslında bu tür adamların bu konuşmaları yapmasına değilde bu konuşmaları yapmaları için onlara rahatlık sağlıyanlara bakmalıyız gibi geliyor... @Karakedi: güzel bir fikir cidden ancak sıranı beklemelisin kusura bakma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 pkk kızılay'ın bi alt koludur, saçmalamış tabi adam, n'alaka terör örgütü filan, phew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bölge halkını? koruyormuş? türk ordusuna karşı? ne hayalciymişiniz siz be. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 20:27 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 gidim bende onun anasını bacısını çocugunu kesim diyim sora ben ulkemi koruyorum bakalım ne dicek it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 .. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 20:25 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ahanda karakedi de mi yazmış buraya?!! karakedi bey yahut hanım. biiiiiiiiiir benim mesajıma cevap verin lütfen. ikiiiiiiii, ulan bu kadar milleti gaza getirecek başlık mı olur. kilit koyacağına taksim meydanı edebiyatı yapmışsın(ız). vay benim patim. bundan sonra benim açtığım başlıklara bir kilit vurulsun, yahut yazdığım postlar bir silinsin o zaman hanya ve konya arası mesafe görülür. (mesajım hiçbir şekilde tehdit amacı taşımamaktadır) p.s.: mesajıma cevap verin, ya da "pati deki şikayetlerin yeri hede hödö dür" demeyin... [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:02 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ben niye bunu hiçbi haber sitesinde göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ben bunu kanald nin sitesinde yarım saattir arıyorum bulamıyorum. http://www.kanald.com.tr ayrıca vali nasıl dehap'lı oluyor ? valiler atanmıştır seçilmiş değil, değil mi ? ayrıca yanlış yazdı diyelim. bu lafı dehap'lı belediye başkanı etmiş olsun! o zaman dehap'ın bu görüş şahsidir demesi lazım felan ...............aman...... bana yalan gibi geldi bu başlık. hemen de gaz olmayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu olay haber sitelerinde manşet olarak girmemişse kesin yalandır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu arada kanald'nin rss'lerinde bir sorun mu var ? firefox'un rss versiyonu felan mı uyuşmuyo ? kanald'nin rss versiyonu 2.0 mış. kanald'nin rss'leri ile ilgili..... bilen duyan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: zaten terer degil terör örgutu örgutu değil örgütü ozmn =P Bide bence yalandır boyle bir şey soylemeye cesaret edebileceğini sanmıyorum hiç bir millet vekilinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Milletvekili değil. Hakkari valisi yazıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Şerefsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu tip terörist bölücü heriflerin niyetini bütün türkiye biliyo zaten konu açmaya yazı yazmaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 televizyonlarda vardı kanal d de sitede bilemiycem simdi linke bakarım bulursam veririm not: baktım sitede link bulamadıma ncak tv de gördüm çevrenzide haber seyreden varsa sorun. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 22:05 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 buldum. ana sayfadan bugunun haberini video olarka izlemeye başlayın rte ve baykal haberinden hemen sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bu arada Hakkari Valisi değil belediye başkanı. http://www.kanald.com.tr/tv/AnaHaber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 azcik namus vicdan olur insan evladinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oda yok artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 devlet doğuda ipin ucunu bi türlü tutamadı, başımıza bir iş açılacak böyle giderse hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 işte böle şerefsizler olursa olcağı budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 dehaplı adamdan ne beklersiniz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ulen yeter beee,böyle adamlara mı kaldı bu ülkee?Utanalım be şehitlerimizden gazilerimnizden.O kahramanlar oralarda o zaman bir hiç uğruna şehit oluyor ya da gazi oluyorlarr..Arkadaşlar ben milliyetçi bir insan değilim kolay kolay da bu kadar gaza gelmem ama bu konuyu okurken resmen klavyeyi yumrukladım.Hala inanamıyorum yaa,bu lafı söyleyen şerefsiz birde bu devletten sizin benim verdiğim vergi ile maaş alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ülkemiz bu hallere de mi düşecekti..:(maskara olduk maskara.cık cık cık...adamın biri çıkıyor ve resmen pkk nın terör örgütü olmadığını söylüyor!SEN KİMSİN YA!!SEN KİMSİN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar